Česko – Japonsko 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Japonsko
Neděle 09.11.2014, 06:00 • Šin-Jokohama Skate Center, Jokohama • Baráž o postup do elitní skupiny MS žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skvěle! České hokejistky ve druhém zápase baráže o postup do elitní skupiny mistrovství světa vítězí 2:0 a rozhodne se ve třetím utkání!
     
    59:41
    Křížová opět míjí prázdnou bránu, ale to nám nevadí, protože se nepíská ani icing!
     
    58:57
    Japonky znovu bez brankářky! Denisa Křížová se pokoušela trefit prázdnou svatyni, ale neuspěla.
     
    57:15
    Ano, Japonky hrají s prázdnou bránou v šesti!
     
    57:15
    Logický krok japonské střídačky, která si vybírá oddechový čas. Sáhne už k power-play?
     
    51:11
    Bohužel přichází přesně to, co jsme nechtěli. Denisa Křížová (CZE) je vyloučena za hákování. Japonky tady mají přesilovky vynikající, snad to teď nepotvrdí.
    Denisa KŘÍŽOVÁ - 2:0
     
    49:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, vedeme už o dva góly!! Musím říct, že naprosto zaslouženě, protože ve třetí části hrají naše hokejistky vůbec nejlíp z celé baráže! První útok si už brankový úspěch moc a moc zasloužil, nakonec se radovala DENISA KŘÍŽOVÁ, která s pukem vyjela z levé strany a bekhendem ho dokázala poslat za záda japonské brankářky! Tohle už musíme udržet – 2:0! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    42:23
    Povedená kombinace první lajny! Kateřina Mrázová nakonec střílela z úhlu, přesto to vypadalo hodně dobře. Fudžimotová zasahuje vyrážečkou.
     
    37:46
    Mrázová na Fudžimotovou nevyzrála a český útok byl stejně zastaven. Vanišová se podle rozhodčí pohybovala v brankovišti.
     
    37:20
    50 sekund dvojnásobné přesilovky pro český tým! Aina Takeučiová (JPN) je vyloučena za vysokou hůl, to je obrovská šance!
     
    36:10
    Tereza Vanišová byla při svém úprku evidentně faulována. Už jsem si myslel, že to rozhodčí nechá bez povšimnutí, ale nenechala. Ajaka Toková (JPN) je vyloučena za sekání, teď by to chtělo náskok zvýšit!
    Alena POLENSKÁ - 1:0
     
    35:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, Poli, vedeme!! Český národní tým se po necelých pěti třetinách v Jokohamě konečně střelecky prosazuje, přesně tohle jsme potřebovali! Zpoza branky se parádně obtočila ALENA POLENSKÁ, která to sice měla na bekhendovou stranu, ale stejně se jí nějak podařilo prostrčit puk za brankovou čáru – 1:0!! Asistence: Kateřina Bukolská.
     
    33:55
    Před brankovištěm čekala na odražený kotouč Simona Studentová. Nakonec přišel, ale z hokejky jí utekl a hned u ní byly dvě japonské hráčky.
     
    31:30
    Nebezpečný kotouč letěl do brankoviště zpoza české klece. Natahovala se po něm Jonejamaová, ale Češky byly naštěstí na svém místě a dokázaly ho odpálit.
     
    28:10
    Tohle musí být gól! Kateřina Mrázová ujela po pravé straně a vybídla úplně volnou Denisu Křížovou. Ta byla před Fudžimotovou sama, ale nedokázala ji v jasné šanci překonat!
     
    24:15
    Teď si nejsem jistý, jestli není Michaela Pejzlová na ledě vůbec poprvé. Každopádně byla na hranici brankoviště blízko gólové dorážce, to je velká škoda!
     
    22:16
    Obrovská šance Japonek! Po ráně Horiové se k dorážce natahovala Kubová, ale naštěstí nedokázala puk poslat do odkryté brány.
     
    11:41
    Kanae Aokimová (JPN) oslabuje svůj tým. Na trestnou lavici je vykázána za podražení.
     
    04:01
    Máme zde první trest zápasu. Vyloučena je česká hráčka. Konkrétně Kateřina Flachsová (CZE), jež tak oslabuje svůj tým.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 36. Polenská (Bukolská), 50. Křížová (Mrázová)


    Česko: Peslarová (Lhotská) – Herzigová, Fialová, Tejralová "A", Zíková, Flachsová "A", Lásková – Bukolská, Křížová, Mrázová – Horálková, Polenská "C", Povová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Studentová, Vopravilová, Manhartová – Vonková, Pejzlová.
    Japonsko: N. Fudžimotová (Tonosakiová) – Koikeová, Suzukiová, A. Toková, Aokiová, Takedaová, Horiová, Jamajaová, Takeučiová – Jonejamaová, Osawaová "C", M. Fudžimotová – Hiranová "A", Kubová "A", Nakamuraová – Adačiová, H. Toková, Iwaharaová – Ukitaová, Terašimaová, Šišiučiová.

    Rozhodčí: Aina Hoveová (NOR) – Jamie Fenstermacherová (USA), Tae Ri Leeová (KOR)
    bahis siteleri