Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
6:4 (2:0, 3:2, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 14.12.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Čtyři na tři pro domácí! Petr Sýkora (PCE) se hnal za pukem tak vehementně, že u toho fauloval Martina Pláňka. Menší trest za nedovolené brnění.
     
    52:52
    Budeme snad poprvé sledovat hru ve čtyřech na obou stranách. Expardubický Jiří Vašíček (HKR) pyká za hrubost, exhradecký Karol Korím (PCE) za napadení.
     
    46:14
    Lavina domácích vyloučení neustává a neustává, Hradec bude hrát minutu a 50 sekund ve třech! Za sekání je vyloučen Jiří Šimánek (HKR)!
     
    46:05
    A je tu v tomto dějství již přesilová hra číslo tři pro Pardubice! Tomáš Pospíšil (HKR) odchází pykat k trestoměčům za podražení.
     
    42:14
    A další menší trest pro hradeckou stranu, fanoušci opět bouří! Tomáš Troliga (HKR) je vyloučen za hákování, to je obrovská šance pro nabuzené Pardubice!
     
    41:19
    K překvapení části fanoušků rozhodčí vylučuje, a to na straně domácích. To ale samozřejmě na verdiktu sudích nic nezmění, Tomáš Pospíšil (HKR) pyká za sekání.
     
    30:15
    Pardubičtí hokejisté budou mít třetí početní výhodu. Za nedovolené bránění je vyloučen Roman Kukumberg (HKR).
     
    25:11
    Ale tohle výtečné střídání hostů muselo vést aspoň k přesilovce. Za držení protihráče je vyloučen Jiří Vašíček (HKR).
     
    18:18
    Pardubice si ale odpočinek neužijí. Na ledě bylo šest hokejistů, což znamená, že tam teď dvě minuty budou ve čtyřech. Samozřejmě pokud Hradec neuspěje z přesilovky.
     
    13:23
    Elitní letka svým pohybem donutila soupeře ke druhému nedovolenému zákroku. Na trestnou míří Aleš Píša (PCE) za nedovolené bránění.
     
    10:17
    Jenže těžká chvilka teď čeká pro změnu hokejisty Mountfieldu. Za hákování je vyloučen Michal Tvrdík.
     
    06:53
    Máme tady úvodní vyloučení dnešního souboje. Za držení protihráče si menší trest odpyká Jan Zdráhal (PCE).
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Vantuch (Slovák, Troliga), 9. Frühauf (Knotek, Mertl), 21. Knotek (Šimánek, Vydarený), 24. Tvrdík, 36. Šimánek (Knotek, Mertl), 53. Červený (Mertl, Mikuš) – 21. Tybor (Nahodil), 38. Čáslava (Marcinko), 42. Benák (Radil), 48. Nahodil (Sýkora, Radil)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Frühauf, Vydarený, Slovák, Vašíček, Pláněk, Mikuš, Dietz – Knotek, Mertl, Šimánek „C“ – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Nedvídek, Tvrdík, Červený – Beránek, Troliga, Vantuch. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Gregorc, Čáslava „C“, Benák, Havlík, Píša, Zdráhal, Korím – Sýkora, Zohorna, Marcinko – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Kaut, Starý – Kňazev, Moučka, Půhoný – Poulíček. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    bahis siteleri