SR 18 – Německo U18 2:1 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 5:0 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Německo U18
Pondělí 29.12.2014, 15:00 • Sportzentrum, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    Bitva je u konce a já se s vámi pro tuto chvíli loučím. Nezapomeňte sledovat také duel mezi osmnáctiletými Finy a stejně starými Švýcary začínající o půl sedmé, z něhož vám také přineseme změny stavu. Do té doby na shledanou. (17:18:03)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Slovensko: 4 (25)
    Německo: 8 (24)
     
    Siréna ukončuje tento nervy drásající zápas. Dlouho vedlo Slovensko pouze 1:0 a jejich soupeř byl tak stále na dostřel. Když se ovšem mladíci oblékající dres Slovenska dostali do vedení 2:0, začalo to vypadat pro ně značně nadějněji. Závěr ale patřil Němcům, ti nejdříve snížili a ještě tvrdě bojovali o vyrovnávací trefu. Jenže už ani bojovnost nepomohla, a tak se body přičítají na slovenské konto.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Němečtí reprezentanti opět zkouší štěstí s hráčem navíc a prázdným brankovištěm. Času už moc nezbývá.
     
    58:50
    Německo právě vstřelilo branku!
    A družstvu Německa se skutečně daří snížit! Na rozdíl jediného gólového zářezu se přiblížilo Německo poté, co Maximilian Glässl nezpanikařil a připravil ránu pro MAXIMILIANA DAUBNERA, která proplula za záda Húsky. Asistence: Maximilian Glässl, Jakob Mayenschein.
     
    58:16
    Lala vystartoval ze své svatyně a usadil se na německou střídačku. Němci hrají v šesti bruslařích.
     
    58:13
    Že by ještě jiskra naděje pro Německo? Dominik Trska si jde odpykat dvouminutové vyloučení za nedovolené bránění a mužstvo rivala může zkusit ještě něco udělat s výsledkem.
     
    45:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Kombinace Slováků vyšla dokonale. Reprezentace našich východních sousedů se nastěhovala do útočného pásma, hráči si několikrát vyměnili touš a MIROSLAV STRUŠKA propálil brankáře, čímž proměnil přesilovku. Asistence: Michal Roman, Dominik Trska.
     
    44:25
    Vyrovnané síly nevydržely dlouho. Za podražení byly totiž uděleny německému maskovanému muži Josefu Lalovi 2 trestné minuty, ale na lavici se šel za něj posadit Josef Reiter.
     
    43:45
    Němci dostávají pryč puk od své klece. Znovu se bude hrát při rovnoměrném počtu hráčů na hřišti.
     
    41:40
    Přesně s návratem Kolesára z trestné lavice přichází trest pro Josefa Reitera za sekání holí.
     
    41:02
    Slovensko přečkalo dvojnásobnou přesilovou hru a nyní již hraje se čtvrtou posilou do hry. Stále však pokračuje početní výhoda Německa.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Slovensko: 10 (21)
    Německo: 4 (16)
     
    V závěru třetiny se už nic nestalo. Pokud byla v 1. dějství gólová úroda chatrná, tak v prostřední části hry byla už naprosto nulová. Húska s Lalou pochytali všechny pokusy jejich soupeřů a zápas stále není ani zdaleka rozhodnutý. Do poslední periody vstoupí určitě s pozitivnějšími myšlenkami mladí Němci, kteří budou hrát necelou minutu proti třem Slovákům.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    A Themar bude mít dokonce i společnost. Tu mu obstará Patrik Kolesár, jehož počínání bylo klasifikováno jako zdržování hry.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 4. Valent (Murín), 46. Struška (Roman, Trska) – 59. Daubner (Glässl, Mayenschein)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska (Cibulka) – Vadovič, Hatala, Kolesár, Pokorný, Roman, Trska, Themar, Bodák – Sádecký, Sloboda, Lešťan – Horváth, Murín, Valent – Oško, Andrisík, Struška – Pataky, Žiak, Pätoprstý
    Německo U18: Lala (Böhm) – Glässl, Schütz, Neher, Halbauer, Fohrler, Kälble, Mewes, Horschel – Bernhardt, Daubner, Mayenschein – Reiter, Drews, Körner – Kirchhofer, Glemser, Kopp – Dumont

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Dreyfus, Obwegesser
    bahis siteleri