SR 18 – Německo U18 2:1 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 5:0 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Německo U18
Pondělí 29.12.2014, 15:00 • Sportzentrum, Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    58:13
    Že by ještě jiskra naděje pro Německo? Dominik Trska si jde odpykat dvouminutové vyloučení za nedovolené bránění a mužstvo rivala může zkusit ještě něco udělat s výsledkem.
     
    44:25
    Vyrovnané síly nevydržely dlouho. Za podražení byly totiž uděleny německému maskovanému muži Josefu Lalovi 2 trestné minuty, ale na lavici se šel za něj posadit Josef Reiter.
     
    41:40
    Přesně s návratem Kolesára z trestné lavice přichází trest pro Josefa Reitera za sekání holí.
     
    39:40
    A Themar bude mít dokonce i společnost. Tu mu obstará Patrik Kolesár, jehož počínání bylo klasifikováno jako zdržování hry.
     
    38:57
    Karta se začíná obracet. Poslední minuty tráví častěji na trestné lavici hokejisté slovenské národnosti, nyní si posedí na 2 minuty za hru vysokou holí Adam Themar.
     
    33:33
    Michal Roman (Slovensko) si počínal nedovoleně a jeho krosček nezůstal bez odezvy. Nesmlouvavý obránce si od hokeje na 2 minuty odpočine.
     
    26:53
    Disciplinovanějším týmem je aktuálně družstvo Slovenska. Tento fakt pouze potvrzuje vyloučení Philipa Halbauera (Německo) za faul loktem.
     
    20:12
    V podstatě ihned po úvodním hvizdu 2. periody se bude vylučovat. Trest na 2 minuty byl udělen Maximilianu Glässlovi (Německo) za nedovolené bránění.
     
    15:52
    Proti pravidlům se provinil Patrik Kolesár (Slovensko), jehož nedovolené bránění bylo oceněno dvouminutovým vyloučením.
     
    10:30
    A situace nyní nevypadá pro Němce ani trochu růžově. Glässla doplní na trestné lavici Philip Halbauer, který je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    10:14
    Tentokrát si hru ve čtyřech vyzkouší reprezentanti našich západních sousedů. Maximilian Glässl (Německo) si odpyká dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    03:08
    Martin Bodák (Slovensko) míří na 2 minuty na trestnou lavici za podražení. Začíná početní výhoda Němců.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 4. Valent (Murín), 46. Struška (Roman, Trska) – 59. Daubner (Glässl, Mayenschein)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska (Cibulka) – Vadovič, Hatala, Kolesár, Pokorný, Roman, Trska, Themar, Bodák – Sádecký, Sloboda, Lešťan – Horváth, Murín, Valent – Oško, Andrisík, Struška – Pataky, Žiak, Pätoprstý
    Německo U18: Lala (Böhm) – Glässl, Schütz, Neher, Halbauer, Fohrler, Kälble, Mewes, Horschel – Bernhardt, Daubner, Mayenschein – Reiter, Drews, Körner – Kirchhofer, Glemser, Kopp – Dumont

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Dreyfus, Obwegesser
    bahis siteleri