Vítkovice – Litvínov 0:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Liberec – Plzeň 3:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
7:4 (1:0, 5:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 09.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Mladá Boleslav si ještě zahraje přesilovou hru, protože Rostislav Marosz (OLO) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    Pavel PATERA - 7:4
     
    56:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrůbalík zavezl touš do útočného pásma, kde obkroužil hostující klec a následně v rohu kluziště přenechal touš Rachůnkovi, který poté předložil puk PAVLOVI PATEROVI, jako na zlatém podnose a domácí kapitán už jen musel trefit zcela prázdnou klec Bruslařů. Asistence: Tomáš Rachůnek, Martin Vyrůbalík.
     
    53:10
    A tak se přece jen bude vylučovat. Na trestnou lavici totiž současně putují Lukáš Pabiška (MBL) a Tomáš Houdek (OLO), jenž dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    52:22
    Na dnešní utkání si do olomoucké plecharény našlo cestu 4621 diváků.
    Tomáš KLIMENTA - 6:4
     
    52:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se dnes budou zřejmě prosazovat pouze ve svých přesilových hrách. Robar našel milimetrovou přihrávkou na pravé straně postaveného TOMÁŠE KLIMENTU, jenž pohotovou střelou překonává Trvaje. Asistence: Mitja Robar, Michal Broš.
     
    50:36
    Mora jde znovu do čtyř, když si dvě minuty držení protihráče odsedí Jan Knotek (OLO).
    Michal BÁRTA - 6:3
     
    46:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají svou dvojnásobnou přesilovou hru, když Skříteský nahrál na levou stranu MICHALU BÁRTOVI, jenž z velkého úhlu překonal přesunujícího se Trvaje. Asistence: Matěj Skříteský, Marek Trončinský.
     
    45:38
    Olomouc jde po druhé v utkání do tří! Mora nyní hrála v pěti hráčích, a tak Hanáci dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Roman Rác (OLO).
     
    45:03
    Mladá Boleslav však bude hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za krosček vyloučen Marek Laš (OLO).
     
    43:44
    Patera už měl před sebou zcela prázdnou bránu, ale domácí kapitán neusměrnil touš do boleslavské klece!
     
    36:19
    Bruslaři jsou nyní v hodně špatném rozpoložení, jenž jen potvrzuje jejich další vyloučení, kdy si dvě minuty za hrubost odsedí Matěj Skříteský (MBL)
     
    35:57
    Laš se už z levé strany hnal sám na Jana Růžičku, ale hostující brankář jeho pokus dokázal vytáhnout mimo svou bránu.
    Roman RÁC - 6:2
     
    35:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla akce na zlatou helmu! První formace Olomouce se nyní předvedla v tom nejlepším světle! Cibák nahrál na střed Maroszovi, jenž puk chvíli podržel a následně ho nahrál do středu pravého kruhu na ROMANA RÁCE, který vystřelil z první a touš skončil až za bezmocným Janem Růžičkou. Asistence: Rostislav Marosz, Martin Cibák.
     
    34:14
    Po nepřesné střele Skříteského se touš odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl Mikulíka, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu, jenže hostující útočník puk poslal do boční sítě!
     
    32:09
    Jenže dle rozhodčích se následně Martin Cibák (OLO) dopustil faulu a bude na trestné lavici pykat dvě minuty za sekání.
    Jiří ONDRUŠEK - 5:2
     
    31:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A tak nakonec ne, protože Mora svou přesilovou hru využívá a naděluje Mladé Boleslavi nepopulárního búra! Škůrek nabil na modré JIŘÍMU ONDRUŠKOVI, jehož dělovka skončila až za zády Jana Růžičky! Asistence: David Škůrek, Peter Zuzin.
     
    31:07
    Další zbytečný faul Bruslařů v jejich útočném pásmu! Marek Trončinský (MBL) totiž přidržel protihráče, a posedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    29:59
    Vyrůbalík nahrál před zcela prázdnou bránu Maroszovi, jenž však nepochopitelně ještě přihrával a jeho pas zachytil Jan Růžička.
     
    29:06
    Jenže zcela zbytečnou sekerou v útočném pásmu se nyní prezentoval Milan Mikulík (MBL), jenž tak svůj celek posílá do tří!
     
    27:55
    Je tu další přesilová hra pro Olomouc! Na dvě minuty za podražení je totiž na trestnou lavici poslán Michal Bárta (MBL).
     
    24:59
    Petr Fiala (OLO) si nyní vybírá svůj oddechový čas.
    Mitja ROBAR - 4:2
     
    24:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak v olomoucké plecharéně ještě začíná velká zápletka, protože hosté využili i pokračující klasickou přesilovou hru! Střela MITJI ROBARA od modré čáry totiž propadla Trvajovy až za jeho záda. Asistence: Ctirad Ovčačík, Michal Broš.
    Matěj STŘÍTESKÝ - 4:1
     
    24:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se přeci jen prosazují ve své dvojnásobné přesilové hře! Bárta přihrál mezi kruhy MATĚJI SKŘÍTESKÉMU, jehož střela prošla Trvajovy mezi jeho betony. Asistence: Michal Bárta.
     
    23:18
    Mora však jde do tří! Robin Staněk (OLO) dostal dvě minuty za krosček a Mladá Boleslav bude hrát přes minuty proti třem!
     
    22:24
    Tomáš Rachůnek (OLO) však míří na trestnou lavici, protože dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
    Rostislav MAROSZ - 4:0
     
    22:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! J. Růžička si tedy ani nesáhl na puk a už jej tahá ze své brány, protože střela ROSTISLAVA MAROSZE byla uznána, jako gól, a domácí tak vstřelují už svou čtvrtou branku. Asistence: Martin Vyrůbalík, Ivan Majeský.
     
    22:19
    Hlavní rozhodčí nyní bude volat brankového rozhodčímu, protože Maroszova střela z pravé strany proletěla J. Růžičkovi nad jeho ramenem a touš zřejmě skončil někde pod břevnem hostující klece.
     
    21:52
    Další vyloučení na hostující straně! Martin Látal (MBL) zadržel jednoho z domácích, a právem tak dostává dvě minuty.
     
    21:28
    Mladá Boleslav si bere svůj oddechový čas a hosté navíc střídají své brankáře, kdy Martina Růžičku nahradí Jan Růžička.
    Jakub HERMAN - 3:0
     
    21:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Jenže domácí se bleskově dostali do svého útočného pásma, kde nádherně Zuzin počkal až proti němu M. Růžička zaklekne a následně přihrál JAKUBU HERMANOVI, který už jen poslal puk do prázdné brány Mladé Boleslavy. Asistence: Peter Zuzin, David Škůrek.
     
    20:56
    Michal Broš (MBL) oslabuje svůj celek, protože si na trestné lavici odsedí dvě minuty za hákování.
    Roman RÁC - 2:0
     
    20:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je tu blesková branka Olomouce ve druhé třetině! Po zastaveném průniku Marosze se touš dostal k ROMANU RÁCOVI, jenž překonal M. Růžičku z hodně velkého úhlu mezi jeho betony. Asistence: Rostislav Marosz, Martin Cibák
    Dávid BUC - 1:0
     
    19:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se prosazuje ve vlastním oslabení! Nyní skvěle zapracovala slovenská spolupráce v sestavě domácích! Zuzin totiž vyslal DÁVIDA BUCE do samostatného úniku, který olomoucký útočník zakončil střelou mezi betony M. Růžičky. Asistence: Peter Zuzin.
     
    17:57
    Jakub Matai (OLO) dostává dvě minuty za nesportovní chování, a tak přesilovka Olomouce končí předčasně.
     
    16:18
    Mora si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože si David Výborný (MBL) odsedí dvě minuty za hákování.
     
    14:07
    Další tutovka Olomouce! Cibák dostal touš mezi kruhy, jenže jeho následně střela se nevmístila mezi tři tyče.
     
    08:59
    Je tu první vyloučení v utkání, když na trestnou lavici putuje Ivan Majeský (OLO), který dostane dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:31
    Kotouč se nyní odrazil do levého kruhu, kde stál připravený Mikulík, jenž se svou ráznou střelou trefil břevno domácí klece!
     
    01:19
    Patera nyní spálil první obrovskou příležitost v utkání, když dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho následná střela letěla mimo bránu Růžičky.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Buc (Zuzin), 21. Rác (Marosz, Cibák), 22. Herman (Zuzin, Škůrek), 23. Marosz (Vyrůbalík, Majeský), 32. Ondrušek (Škůrek, Zuzin), 35. Rác (Marosz, Cibák), 57. Patera (Rachůnek, Vyrůbalík) – 25. Stříteský (Bárta), 25. Robar (Ovčačík, Broš), 47. Bárta (Skříteský, Trončinský), 53. Klimenta (Robar, Broš)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Škůrek, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Rachůnek, Patera (C), Matai – Zuzin, Herman, Laš – Kucharczyk, Knotek, Buc.
    BK Mladá Boleslav: M. Růžička (22. J. Růžička) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Vidmar, Hruška, Robar, Čermák – Pabiška, Výborný (C), Mikulík – Klimenta, Broš, Pacovský – Lenc, Bárta, Látal – Rys, Musil, Kotala – Volf.

    Rozhodčí: Lacina, Souček – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4621
    bahis siteleri