Znojmo – Bolzano 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (1:0, 3:1, 0:2)
HC Bolzano
Pátek 09.01.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě tečuje nahození od modré těsně pod břevno ANTON BERNARD.
    Asistence: Justin Keller, John Thomas Lee.
     
    53:06
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Znojmo špatně vyhodilo z vlastního pásma a JUSTIN KELLER se i s pukem protáhl kolem jednoho z obránců a nakonec zavěsil kotouč pod břevno.
    Bez asistence.
     
    35:22
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté se ihned po buly ujali kotouče. MATTHEW SISCA obkroužil bránu, Holta si položil k levé tyčce a zakončoval přesně na druhé straně, kde měl prázdný prostor.
    Bez asistence.
     
    34:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Šedivý dostal pěknou přihrávku do rohu kluziště, odkud se vydal k bráně. Položil hostujícího gólmana a u levé tyčky šikovně přihrál na nastavenou hůl ADAMA HAVLÍKA, který posílá kotouč kolem levé tyčky za Hüblova záda.
    Asistence: Ondřej Šedivý, Martin Nemčík.
     
    29:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Svůj debut ve znojemském dresu slaví ONDREJ ŠEDIVÝ nejlepším možným způsobem. Sostal hodně prostoru před brankou, vybruslil si s pukem na holi do výhodnější střelecké pozice a švihem ke vzdálenější tyči překonává Hübla. Asistence: Adam Havlík.
     
    21:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Parádní práce v podání Branislava Rehuše, který dýchal na záda váhajícímu obránci hostů, dokázal vybojovat kotouč u zadního mantinelu, hned jej přihrál na vrchol kruhu ROMANU TOMASOVI, jenž z první trefuje přesně horní růžek branky. Hübl neměl šanci. Asistence: Branislav Rehuš.
     
    02:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá první přesilovku v zápase a ujímá se vedení. Pavlikovského nahození od modré čáry tečoval mimo dosah Jaroslava Hübla přesnou tečí BRANISLAV REHUŠ! Kotouč zapadl přesně k pravé tyči pod Hüblovu vyrážečku. Asistence: Richard Pavlikovský a Ondřej Fiala.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Rehuš (Pavlikovský, Fiala), 22. Tomas (Rehuš), 30. Šedivý (Havlík), 35. Havlík (Šedivý, Nemčík) – 36. Sisca, 54. Keller, 57. Bernard (Keller, Lee)


    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Štach, Sova, Pavlikovský, Nemčík, Bořuta, Klimíček, Grof, Jass – Beroun, Šeda, Novák – Šedivý, Pucher, Havlík – Tomas, Podešva, Rehuš – Lattner, Fiala, Číp.
    HC Bolzano: Hübl (Cortese) – Egger, Rodney, Lee, McMonagle, Oberdörfer, Hofer, Frank, Crowley – Keller, Cullen, Insam – Nesbitt, Schofield, Gander – De Simone, Bernard, Pance – Zisser, Sisca, Zanette.

    Rozhodčí: Kincses, Warschaw – Kaspar, Soos

    Diváci: 2762
    bahis siteleri