Vsetín – Technika Brno 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 3:4 (0:2 po s.n.)
Opava – Nový Jičín 2:6 (kon.) | Val. Meziříčí – SK Karviná 4:2 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:10 (kon.)
Klatovy – Mor. Budějovice 4:2 (kon.) | Děčín – Sokolov 1:5 (kon.) | Řisuty – Jindř. Hradec 9:2 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Klášterec nO – Trutnov 2:3 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 4:9 (kon.)
Bílina – Nymburk 3:4 (kon.)
konec
HC Děčín
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 14.01.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:48
    Baník právě vstřelil branku!
    To však nyní už neplatí. Hosté svou přesilovou hru dokázali využít, když se ke kotouči dostal ALEŠ PULPÁN a přízemní střelou posílá do děčínské branky již pátý gól. Asistence: Petr Račanský, Tomáš Sýkora.
     
    28:36
    Baník právě vstřelil branku!
    Další akce, která se naskytla hned po vhazování ve středovém kruhu, končí čtvrtou brankou hostí. Do tříbrankového trháku posílá svůj tým přesnou trefou takřka do odkryté domácí branky PAVEL KUBĚNA. To je pro Medvědy pořádná sprcha. Asistence: Marek Švec.
     
    28:08
    Baník právě vstřelil branku!
    A to se jim vyplatilo. Další útočný manévr Sokolova je potrestán gólem. ALEŠ PULPÁN dostal pohotovu přihrávku, poté si zpracoval puk a v blízkosti děčínské branky pak znovu prostřelil domácího brankáře. Asistence: Martin Gombár.
     
    23:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování ve středním pásmu se k puku dostali domácí a ještě stačili dvojnásobnou přesilovou hru využít. JAN KALTENBÖCK se napřáhl k mohutné střele a nedal Hruškovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Ondřej Hříbal.
     
    23:28
    Baník právě vstřelil branku!
    JAKUB FLEK svůj nájezd provedl bravurně a nekompromisní střelou poslal puk za záda Lavingera.
     
    08:08
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté svou aktivitu od úvodních minut nyní korunují vedoucím gólem. JAKUB FLEK dostal přesnou přihrávku od Pavla Kuběny a poté svou dobře mířenou střelou překonal jinak vynikajícího Lavingera v domácí brance. Sokolov se tak ujímá vedení. Asistence: Pavel Kuběna.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Kaltenböck (Hříbal) – 9. Flek (Kuběna), 24. Flek (TS), 29. Pulpán (Gombár), 29. Kuběna (Švec), 49. Pulpán (Račanský, Sýkora)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Málek, Kaltenböck, Hříbal, Zdvořáček, Klement, Kvaček – Hašek, Volráb, Kment – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Drnec, Vacek, Vondráček – Bačák, Strnad, Fojt – Chovanec
    HC Baník Sokolov: Hruška (Francisco) – Rohan M., Šik, Jeník, Přindiš, Schusser, Troška, Kečkeš, Gombár – Kuběna, Flek, Švec – Vaněk, Vrána, Rohan T. – Sýkora, Račanský, Pulpán – Škop

    Rozhodčí: Horinek – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri