Boston – Tampa 4:3 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 7:2 (kon.) | Carolina – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.)
Nashville – Vancouver 5:1 (kon.) | Winnipeg – Florida 8:2 (kon.) | Dallas – Ottawa 5:4 (kon.)
Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 14.01.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Chára se na konci zápasu rozhodl, že si to rozdá s Paquettem. Ten se prát vůbec nechtěl, tak se jen ohnal a poté je rozhodčí od sebe rozdělil. Oba vyfasují trest, ale to už na výsledku nic nezmění.
     
    58:56
    Tampa bez gólmana!
    Ryan CALLAHAN - 4:3
     
    54:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují a zřejmě nás čeká pořádné drama. Barberio se napřáhl na modré, jeho pokus před brankou tečoval Killorn, od něj se puk otřel ještě o RYANA CALLAHANA a končí v sítí. Asistence: Alex Killorn, Mark Barberio.
     
    49:34
    David Krejčí se dostal do bitky! Jeho protivníkem byl Brown. Ovšem dlouho bitka netrbala. Krejčí se prát nechtěl a na pomoc přispěchal Lucic, která hvězdu Bruins vytrhl z objetí. Oba však míří na trestnou.
     
    49:06
    Pastrňák se v krkolomné pozici ocitl před branku a útočil na hattrick, ale zřejmě Bishop mu zabránil v dalším gólu.
     
    44:03
    Ta ale rychle končí. Chára sundal u mantinelu hráče, toho se šel zastat Paquette a Chára ho úderem do obličeje poslal k zemi a také do kabin. Kapitán Bruins inkasuje dvě minuty za vražení a další dvě za hrubost. Ovšem dvě minuty dostává za hrubost i hostující Paquette. Bude se tak hrát 4 na 4.
     
    43:56
    Stamkos si jde odpykat trest za zdržování hry a Bruins před sebou mají přesilovku.
    David PASTRŇÁK - 4:2
     
    41:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    No podívejme, hattrick opět v ohrožení. DAVID PASTRŇÁK zachytil puk nahozený na branku. Jen co ho ujal, obtočil se kolem branky a zasunul puk k tyči. Bishop se marně natahoval. Šikovné české ručičky byly rychlejší. Asistence: Torey Krug, David Krejčí,
    Milan LUCIC - 3:2
     
    39:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Steven Stamkos dává gól, ale na tento hrdý určitě nebude. Krejčí prohodil puk skrz obránce na najíždějícího MILANA LUCICE. Ten zakončoval mezi betony Bishopa, ovšem ten puk vyrazil. Jenže pak přijel k brance Stamkos, od jehož brusle putoval puk do sítě. Smůla pro Tampu, štěstí pro Bruins. Asistence: David Krejčí, Dennis Seidenberg.
    David PASTRŇÁK - 2:2
     
    35:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Mladičký český talent se prosazuje i dnes. No ale jak! DAVID PASTRŇÁK ukázal, že vedle šikovných rukou má i sílu. Nebál se, od mantinelu se natlačil až před branku, prohodil si puk a zasunul ho za ležícího Bishopa. Pěkná akce. Asistence: Milan Lucic, Kevan Miller.
    Steven STAMKOS - 1:2
     
    30:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS projevil pověst zabiják. V tom nejlepším slova smyslu. Palát mu od mantinelu poslal puk na vrchol kruhu a Stamkos ho z neuvěřitelnou přesností zametl do horního růžku branky Raska. Asistence: Ondřej Palát, Nikita Nesterov.
     
    26:39
    Palát byl před brankou hákován a na trestnou míří domácí Soderberg.
     
    26:14
    Pastrňák se z ničeho nic napřáhl u mantinelu a svou dělovku otřel o tyč. Jen to zazvonilo.
     
    22:46
    Marchand usedá na trestnou za vysokou hůl. Tampu čeká druhá přesilovka v zápase.
     
    18:58
    Kelly se dostal ke střele z kruhu, kterou Bishop skvěle vyrazil. Ještě líp si však poradil s další dorážkou Kellyho, kterou též vyrazil a podržel svůj tým.
    Brad MARCHAND - 1:1
     
    16:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nepřesnosti v rozehrávce Tampy vyústili až ve vyrovnávací branku. A také faul. Bruins měli výhodu, když Soderberg od mantinelu našel před brankou volného BRADA MARCHANDA, který z boku zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Carl Soderberg, Torey Krug.
    Steve STAMKOS - 0:1
     
    09:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Kučerov se dostal ke střele z kruhu, ale Rask jeho pokus vyrazil. Puku se však zmocnil Palát, který nahodil kotouč na branku a do sítě ho z blízkosti Raska dostal kanonýr STEVE STAMKOS. Asistence: Ondřej Palát, Nikita Kučerov.
     
    06:11
    Máme tady další vyloučení. Tentokrát však na straně Bolts. Na trestnou usedá Boyle.
     
    04:37
    Rask skvěle zasahuje! Puk šel před branku, kde se ke střele dostal Callahan, ale Rask se včas přemístil a jeho pokus vyrazil.
     
    02:42
    Pastrňák prošel kolem mantinelu, puk se mu odrazil do vzduchu, ale tam ho trefil a poslal na branku. Krejčí se snažil dorážet, ale neuspěl. Navíc se bude vylučovat. Dvě minuty dostává domácí Marchand, jelikož najel do gólmana.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 17. Marchand (Soderberg, Krug), 36. Pastrňák (Lucic, Miller), 40. Lucic (Krejčí, Seidenberg), 42. Pastrňák (Krug, Krejčí) – 10. Stamkos (Palát, Kučerov), 31. Stamkos (Palát, Nesterov), 55. Callahan (Killorn, Barberio)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Krug, Miller – Marchand, Krejčí, Pastrňák – Lucic, Bergeron, Paille – Smith, Soderberg, Eriksson – Kelly, Campbell, Cunningham.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Nabokov) – Garrison, Stralman, Nesterov, Šustr, Barberio, Carle – Killorn, Stamkos, Drouin – Palát, Namestnikov, Kucherov – Paquette, Filppula, Callahan – Morrow, Boyle, Connolly.
    bahis siteleri