Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.) | Olomouc – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 5:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 1:0 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:4 (po pr.)
Sparta – Litvínov 7:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 16.01.2015, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří BURGER - 4:1
     
    46:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Co se nepovedlo v přesilovce, to se povedlo nyní – Svačina poslal puk na JIŘÍHO BURGERA, který si sám najížděl na Růžičkovu klec, počkal si na jeho pohyb a mazácky zakončil do odkryté klece – 4:1. Asistence: Vladimír Svačina, Lukáš Zíb.
    Vladimír SVAČINA - 3:1
     
    40:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku! Zíb poslal přihrávku na Romana, který viděl u vzdálenější tyče zcela volného VLADIMÍRA SVAČINU, což Růžička nečekal, a tak posledně jmenovaný vítkovický útočník mohl pálit do odkryté sítě – 3:1. Asistence: Ondřej Roman, Lukáš Zíb.
    Mitju ROBAR - 2:1
     
    33:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A přece jen! Výborný si vybruslil ke kruhům, poslal puk zpět na MITJU ROBARA, který prostřelil Dolejše – 2:1. Asistence: David Výborný, Marek Trončinský.
    Lukáš KLOK - 2:0
     
    18:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si najeli do pásma, Hlinka poslal puk na LUKÁŠE KLOKA, který se napřáhl za modrou a vystřelil – Olesz číhající na teč před Růžičkou neměl práci – 2:0. Asistence: Michal Hlinka, Roman Szturc.
    Rudolf HUNA - 1:0
     
    01:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali do pásma, Svačina byl vytěsněn bekem až na úroveň branky, ale zvládnul přihrát zpět, RUDOLF HUNA byl sám před Růžičkou a prostě ho prostřelil – 1:0. Asistence: Vladimír Svačina, Ondřej Roman.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 2. Huna (Svačina, Roman), 19. Klok (Hlinka, Szturc), 41. Svačina (Roman, Zíb), 47. Burger (Svačina, Zíb) – 34. Robar (Výborný, Trončinský)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Maxwell) – Kudělka, Kovář, Dlapa, Zíb, Klok, Čerešňák, Hrbas, Štencel – Olesz, Hlinka, Szturc – Svačina, Roman, Huna – Němec, Burger, Svoboda – Kucsera, Húževka, Vandas
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Rittich) – Stříteský, Ovčačík, Trončinský, Hruška, Robar, Kočí, Trška, Čermák – Jiránek, Broš, Klimenta – Mikulík, Výborný, Bárta – Volf, Kašpařík, Pabiška – Lenc, Musil, Rys

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 5 287
    bahis siteleri