Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Michalovce – Trnava 3:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 3:1 (kon.)
Bardejov – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Detva – Senica 6:4 (kon.)
po prodl.
HK Bardejov
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 16.01.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:18
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Aj štvrte stretnutie týchto celkov končí rovnakým výsledkom. MATEJ HAMRÁK ostal voľný na útočnej modrej, Gurčík mu adresoval skvelú prihrávku a Hamrák si vychutnal Andreanina.
    Asistencia: Pavol Gurčík.
     
    59:45
    Bardejov dal gól!
    Tak nakoniec sa šťastie priklonilo k domácim. Takáčova strela sa odrazila presne pred ĽUBOMÍRA SABOLA, ktorý ju poslal do odkrytej častí brány.
    Asistencia: Milan Takáč.
     
    51:06
    Bardejov dal gól!
    Samir Saliji zachytil puk na modrej, puk posunul okamžite do rohu Cúttovi, ktorý našiel pred bránou MARCELA BALÁŽA, ktorého excelentne vychytal ľavým betónom Trenčan, ale Baláž sa dostal k dorážke a puk poslal nad betón Trenčana.
    Asistencie: Radovan Cútt, Samir Saliji.
     
    47:55
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Gurčík výborne z rohu našiel pred bránou RICHARDA SMOTRILU, ktorý bachkandom nasadil teplomer Andreaninovi. Smotrila po príchode na lavičku dostal odmenu za gól a to pusu od člena realizačného tímu.
    Asistencia: Pavol Gurčík.
     
    27:34
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská sa k tomu gólu dostala ako slepé kura k zrnu. Domáci nedokázali dostať puk do brány a jeden z obrancov ho vyhodil na zakázané uvoľnenie. No puk sa odrazil od mantinelu presne do jazdy MATEJA HAMRÁKA, ktorý si potiahol puk a ten šťastným spôsobom prešiel medzi betóny Andreanina.
    Asistencia: Pavol Gurčík, Adam Trenčan.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 52. Baláž (Cútt, S. Saliji), 60. Sabol (Takáč) – 28. Hamrák (Gurčík, Trenčan), 48. Smotrila (Gurčík), 61. Hamrák (Gurčík)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Gajdoš, Hruška, Polaček, Hopkovič, Korenko, Šimčák – S. Saliji, Cútt, Baláž – Gmitter, Mikušovič, Segľa, Vaško, Sabol, Hričina – Kohutiar, Prokop, G. Saliji.
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Rojkovič, Horváth – Leskovjanský, Koky, Vartovník – Hamrák, Vaic, Smotrila – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Findura, Gonda, Ištocy.

    Rozhodčí: Snášel – Piovar, Šoltés
    bahis siteleri