Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Michalovce – Trnava 3:2 (kon.) | Prešov – Topoľčany 3:1 (kon.)
Bardejov – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Detva – Senica 6:4 (kon.)
po prodl.
HK Bardejov
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 16.01.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:18
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Aj štvrte stretnutie týchto celkov končí rovnakým výsledkom. MATEJ HAMRÁK ostal voľný na útočnej modrej, Gurčík mu adresoval skvelú prihrávku a Hamrák si vychutnal Andreanina.
    Asistencia: Pavol Gurčík.
     
    59:45
    Bardejov dal gól!
    Tak nakoniec sa šťastie priklonilo k domácim. Takáčova strela sa odrazila presne pred ĽUBOMÍRA SABOLA, ktorý ju poslal do odkrytej častí brány.
    Asistencia: Milan Takáč.
     
    59:10
    Medzi kruhmi bol voľný Samir Saliji, ktorého príklep zrazil jeden z obrancov.
     
    58:59
    Koky vyhodenie cez všetke čiary tesne minulo bránu a bude to zakázané uvoľnenie.
     
    58:28
    Segľa sa uvoľnil na ľavej strane a Cútt mu okamžite poslal puk, Trenčan skvele zmenšil uhol Segľovi a jeho strelu vyrazil.
     
    58:10
    Bardejov hraje bez brankára.
     
    53:17
    Martin Segľa (BAR) – údery.
    Peter Rojkovič (SNV) – podrazenie.
     
    51:30
    Segľa išiel sám na Trenčana, ale ten výborne vyrazil jeho strelu do ľavého rohu brány.
     
    51:06
    Bardejov dal gól!
    Samir Saliji zachytil puk na modrej, puk posunul okamžite do rohu Cúttovi, ktorý našiel pred bránou MARCELA BALÁŽA, ktorého excelentne vychytal ľavým betónom Trenčan, ale Baláž sa dostal k dorážke a puk poslal nad betón Trenčana.
    Asistencie: Radovan Cútt, Samir Saliji.
     
    49:40
    Samir Saliji išiel sám na Trenčana, ale mieril presne do pripraveného Trenčana. Hráči Bardejova väčšinu striel mierili do stredu brány, kde kraľuje Trenčan.
     
    47:55
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Gurčík výborne z rohu našiel pred bránou RICHARDA SMOTRILU, ktorý bachkandom nasadil teplomer Andreaninovi. Smotrila po príchode na lavičku dostal odmenu za gól a to pusu od člena realizačného tímu.
    Asistencia: Pavol Gurčík.
     
    46:52
    Baláž našiel medzi kruhmi S. Salija, ktorého strela bola vysoká, ale puk za bránou našiel Baláž, ktorý skúsil prekvapiť Trenčana spoza brány, ale ten so šťastím puk vytiahol z bránkovej čiary.
     
    45:12
    Vaško obišiel bránu a na modrej našiel Korenka, ktorý to spravil výborne a našiel pred prázdnou bránou Sabola, ktorý prestrelil prázdnu bránu.
     
    44:43
    Za Andreaninom po strele Krempaského zvonila žrď.
     
    42:15
    Prokop trošku zbytočne prihrával na modrú Takáčovi, ktorý to vôbec nečakal a preto mohol isť Ihnaťo sám na Andreanina. Ihnaťo skúsil strelu okolo ľavého betónu, ale Andreanin skvele jeho strelu vyrazil.
     
    35:29
    Ladislav Hopkovič (BAR) – hákovanie.
     
    35:29
    Gajdoš spadol na modrej čiare a Klinga išiel sám na Andreanina. Klingovi ušiel puk a preto nezakončil.
     
    35:15
    Matej Hamrák (SNV) – sekanie.
     
    27:34
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská sa k tomu gólu dostala ako slepé kura k zrnu. Domáci nedokázali dostať puk do brány a jeden z obrancov ho vyhodil na zakázané uvoľnenie. No puk sa odrazil od mantinelu presne do jazdy MATEJA HAMRÁKA, ktorý si potiahol puk a ten šťastným spôsobom prešiel medzi betóny Andreanina.
    Asistencia: Pavol Gurčík, Adam Trenčan.
     
    26:00
    Kohutiar sa natlačil spoza brány a strelil aj gól, ale ten pre postavenia útočiaceho hráča v bránkovisku neplatí.
     
    24:24
    Samira Salijiho zabudli hostia na modrej a mohli pykať. Samir si potiahol puk na forhand, položil si Trenčana a už stačilo, iba poslať puk do brány, ale Trenčana zachránila žrď.
     
    20:50
    Hostia sa mohli ujať vedenia, ale to by musel Vaic v nájazde uspieť. Puk mu ušiel a nakoniec aj zrazil k ľadu Andreanina.
     
    19:20
    Domáci išli traja na dvoch, Hričina sa snažil prihrať Segľovi na opačnej strane klziska, ale výborne ho prečítali hostia. Segľa ale puk vybojoval a natlačil sa pred Trenčana, ktorý jeho backhand s vypätím všetkých sil vyrazil.
     
    18:42
    Hostia spravili veľkú chybu a mohli pykať. Posledný obranca prihral rovno pred vlastného brankára Mikušovičovi, ktorý ale nedostal puk cez Trenčana.
     
    15:59
    Martin Gajdoš (BAR) – hákovanie.
     
    07:14
    Cútt vyhral buly za seba na Takáča, ten puk posunul Slimákovi, ktorého strela bola nepresná, ale od zadného mantinelu sa odrazila pred bránu, kde už bol Baláž, ale jeho nepodarenú strelu vyrazil Trenčan. Následne zahral Baláž vysokou hokejkou.
     
    07:06
    Jozef Ištocy (SNV) – nedovolené bránenie.
     
    04:10
    Baláž výborne zaviezol puk do pásma po pravej strane, ihneď ho posunul Cúttovi, ktorý sa ocitol sám pred Trenčan, Cútt si výborne puk potiahol doprava a skúsil strelu nad lapačku, ale Trenčan puk tečoval a tým zabránil gólu.
     
    00:05
    Úvodné buly v zápase vyhrali domáci, ale tí stratili jasný puk v strednom pásme a hostia išli do brejku 2 na 1. Leskovjanský hľadal z ľavej strany pred bránou Kokyho, ktorý tesne minul ľavú žrď.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 52. Baláž (Cútt, S. Saliji), 60. Sabol (Takáč) – 28. Hamrák (Gurčík, Trenčan), 48. Smotrila (Gurčík), 61. Hamrák (Gurčík)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Gajdoš, Hruška, Polaček, Hopkovič, Korenko, Šimčák – S. Saliji, Cútt, Baláž – Gmitter, Mikušovič, Segľa, Vaško, Sabol, Hričina – Kohutiar, Prokop, G. Saliji.
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Rojkovič, Horváth – Leskovjanský, Koky, Vartovník – Hamrák, Vaic, Smotrila – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Findura, Gonda, Ištocy.

    Rozhodčí: Snášel – Piovar, Šoltés
    bahis siteleri