Chabarovsk – Novokuzněck 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Omsk – Čerepovec 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Ufa 0:0 (12:30) | Novosibirsk – Čeljabinsk 0:0 (12:30) | Omsk – Barys 0:0 (12:30)
Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
Toljatti – Nižněkamsk 6:2 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 0:0 (15:00) | Kazaň – Minsk 2:1 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 3:2 (kon.) | Jokerit – Atlant 2:0 (kon.)
Soči – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Riga – HC Slovan 6:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 01.02.2015, 13:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Brust spěchá na střídačku, hostům ale již mnoho času nezbývá!
    Dmitry MEGALINSKIJ - 2:0
     
    58:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je s největší pravděpodobností hotovo! Nabídnutou přesilovou hru domácí hráči nakonec využívají! Puk se dostal na modrou čáru na DMITRIHO MEGALINSKIHO, který tvrdou střelou po ledě dostal puk za brankáře Brusta – 2:0! Asistence: Alexander Nestěrov a Arťom Garejev.
     
    58:03
    Rybakov mohl definitivně rozhodnout o výhře domácího týmu po skvělé kombinaci na jeden dotek! Barry Brust fantastickým zákrokem udržel jednobrankovou ztrátu pro Chanty-Mansijsk!
     
    57:10
    Rjabykin (JUG) pokračoval ve svém excesu proti rozhodčímu, za což si vykoledoval osobní desetiminutový trest navíc.
     
    57:10
    Tak to je další rána pod pás v podání Jugry. Nervy na uzdě nedokázal udržet Dmitrij Rjabykin (JUG), který za hrubost stráví dvě minuty na trestné lavici.
     
    54:18
    Chvíli na to však přichází zbytečný krosček hostujícího Larsena (JUG), který tak oslabuje Jugru v honbě za vyrovnáním. Jekatěrinburg se těší z výhody jednoho muže v poli.
     
    52:19
    Za vzájemnou konflikt si odnesou po dvou minutách trest hostující Maxwell (JUG) a domácí Antonov (JEK). Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    48:37
    Komplikace pro domácí tým. Alexander Nestěrov (JEK) ihned po vhazování podkopl unikajícího protivníka a nabídl tím Jugře přesilovou hru.
     
    44:27
    Skvělý průnik hostujícího Jacenka přinesl velké potíže pro českého brankáře! Jeho zakončení nejprve Kovář vyrazil před sebe, následně musel náš reprezentant likvidovat další dvě dorážky z bezprostřední blízkosti!
     
    35:46
    Eduard Lewandowski (JEK) držením posílá domácí Jekatěrinburg do čtyř. Dočká se Jugra vytouženého vyrovnání?
    Alexandr NESTĚROV - 1:0
     
    32:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Krátce po přelomu do druhé poloviny zápasu tu máme první změnu stavu, domácí se dostávají do potřebného vedení! Na modré čáře se k odraženému kotouči dostal ALEXANDER NESTĚROV, který ho tahem přes ležícího obránce poslal do sítě Jugry – 1:0! Asistence: Sergej Gusev.
     
    30:04
    Čeká nás další početní výhoda domácího týmu. Michail Mamkin (JUG) totiž podrazil unikajícího soupeře a nyní si za svůj přestupek posedí na trestné lavici.
     
    29:52
    Brankář Brust předvedl za vlastní brankou velkou hrubici, dojíždějící Rybakov ale nedokázal prázdnou branku Jugry z ostrého úhlu trefit!
     
    22:22
    Jekatěrinburg se podíval do útočné třetiny a ihned si vykoledoval vyloučení. Alexander Koroljuk (JUG) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    21:45
    Buljanskij dostal přesnou přihrávku na pravý kruh a příklepem vypálil! Jeho ránu vytěsnil brankář Kovář betonem do ochranné sítě!
     
    19:08
    Sergej Lesnuchin (JUG) v závěru první části oslabuje svůj tým a nabízí domácí přesilovou hru. Provinil se podražením.
     
    15:31
    A přijde ještě o chvíli dříve, než se čekalo. Nikita Trjamkin (JEK) totiž na útočné modré čáře podrazil svého protihráče. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    13:34
    Dmitrij Rjabykin (JUG) nabídne domácímu týmu přesilovou hru, vyloučen je za hrubost.
     
    05:49
    Avtomobilist bude pokračovat v bránění, Anton Lazarev (JEK) totiž vyfasoval dvě minuty na trestné lavici za zdržování hry.
     
    05:35
    Vzápětí se na druhé straně zaskvěl Jakub Kovář! Český gólman totiž zlikvidoval stoprocentní příležitost Maxwella, který zakončoval do poloprázdné branky! Český reprezentant se stihl přesunout a zabránit nejhoršímu!
     
    03:01
    Nestěrov se rozjel poměrně rychle, nakonec volil střelu tahem přímo na lapačku, kterou ale Brustovi trefil! Domácí tak první velkou příležitost na změnu stavu nevyužívají!
     
    03:01
    Alexander Nestěrov se skvěle protáhl přes dva obránce Jugry, kteří ho museli faulovat, za což je nařízeno pro Avtomobilist trestné střílení!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Nestěrov (Gusev), 59. Megalinskij (Nestěrov, Garejev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Justinskij) – Metljuk, Postnikov, Lepistö, Loginov, Gusev, Trjamkin, Megalinski, Antonov – Klimenko, Palušaj, Popov – Lazarev, Rybakov, Simakov – Lewandovski, Nesterov, Garejev – Golyšev, Jemelin, Bumagin.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gorjačevskich) – Larsen, Valentěnko, Melart, Želďakov, Mamkin, Rjabykin, Adamčuk – Kašpar, Maxwell, Lemťjugov – Gusev, Buljanskij, Magogin – Jacenko, Koroljuk, Bortnikov – Koreněv, Čibisov, Lesnuchin – Romancev.

    Rozhodčí: Gašilov, Soin – Novikov, Sazonov (všichni Rusko)
    bahis siteleri