Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Košice
sk Neděle 01.02.2015, 17:00 • ZŠ Martin • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body si odvážajú hostia z Košíc! (19:28:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 11 sekúnd a v Martine sa dejú neuveriteľné veci. Domáci tím ešte skúsi zabojovať!
    SMREK - 2:3
     
    59:49
    Martin dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Zrejme sme to zakríkli a po tvrdej strele od modrej čiary puk končí v sieti! Tvrdo vypálil PETER SMREK a jeho rana skončila v sieti. Asistencie: Tibor Varga a Peter Galamboš.
     
    59:45
    Domáci tím ešte hrá bez brankára, ale zrejme mu to nepomôže. Vhadzovať sa ešte bude pred Melicherčíkom.
     
    59:32
    K puku sa postavil Markovič a pokúsil sa oklamať Melicherčíka, ale ten si počkal na zakončenie po pokuse o blafák, no puk napokon smeroval mimo bránky.
     
    59:32
    Po zmätku pred bránou Košíc Juraj Konc dvíha prekrížené ruky nad hlavu a nasledovať bude trestné strieľanie, pretože Melciherčík si pravým betónom posunul bránku.
     
    59:11
    Domáci hokejisti síce udržali puk v pásme, ale nie nadlho. Galambošovi ho vzal Philipp a košický obranca ho následne odpálil na zakázané uvoľnenie.
     
    59:01
    Brankár Čech je už na striedačke a nasledovať bude vhadzovanie pred Melicherčíkom. Martin vynaloží posledné sily do pokusov o návrat do hry.
     
    58:33
    Na opačnú polovicu klziska sa presunuli aj hosťujúci hokejisti, ale prvá formácia hostí sa ani teraz nepresadila. Zápas sa blíži ku koncu, domáci však ešte bojujú.
     
    58:01
    Domáci hokejisti neboli ďaleko od gólu! Galamboš po veľkej aktivite získal puk spod Melicherčíka, ale v rýchlosti potom košického brankára nedokázal prekvapiť.
     
    57:41
    Hostia v plnom počte, ubránili sa bez akéhokoľvek zaváhania.
     
    57:16
    Martin sa stále musí presadzovať iba spoza vlastnej bránky. Hostia to robia veľmi dobre a súpera do žiadnej šance nepúšťajú.
     
    56:53
    Bránka hosťujúceho gólmana Melicherčíka bola posunutá a hra sa musí na moment prerušiť. Martin sa môže skonsolidovať na záverečný tlak.
     
    56:26
    Hosťujúci hokejisti puk bez akýchkoľvek problémov opätovne odpálili ďaleko od svojej bránky. Domácim sa absolútne nedarí udržať v pásme.
     
    56:03
    Košičania sa zatiaľ bránia bez akýchkoľvek problémov a puk pohodlne vytláčajú zo svojej tretiny.
     
    55:41
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za narazenie na mantinel Radovan Bondra.
     
    55:05
    Domáci hokejsti sa sústredili na ofenzívu a úplne zabudli na obranu. Priamo pred bránkou sa tak ocitol hosťujúci Jenčík, ale v rýchlosti mu chýbal iba kúsok. Čech si poradil.
     
    54:27
    Aj naďalej sledujeme na ľadovej ploche veľký boj o každý centimeter ľadu. Síce už pracujú emócie, ale aj tak vidíme veľmi zaujímavý hokej.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 45. Illo (Smrek), 60. Smrek (Varga, Galamboš) – 12. Sojčík (Bondra, Češík), 26. Rachůnek (Spilar, Jánošík), 27. Hrnka (Bartánus, Macejko)


    HK VITAR Martin: Čech (Žingor) – Matejka, Ďatelinka (C), Dlouhý, Lojek, Brcko, Smrek, Dvořák, Kolba – Varga, Galamboš, Zucker – Važan, Svoboda, Markovič – Podzinš, Fujerík, Themár – Jokeľ, Dírer, Illo
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Rachůnek, Bicek – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra

    Rozhodčí: J. Konc – Sčensný, Tvrdoň
    bahis siteleri