Spišská N. Ves – Prešov 6:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 5:4 (po pr.) | Bardejov – Senica 6:1 (kon.)
Detva – Trnava 6:1 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
6:4 (0:1, 2:2, 4:1)
PHK Prešov
sk Sobota 07.02.2015, 17:00 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • 1. liga play-off (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Spišiaci na vlastnom ľade nezaváhali a sériu vedú už 2:0. Prešov ich ale v druhom meraní síl poriadne potrápil, dve tretiny vyhrával, potom hoci v poslednej dvadsaťminútovke domáci vyhrávali o dva góly, dokázali Prešočania sa vrátiť do zápasu. O všetko v závere ale rozhodol Ľubo Vaic. Lúčim sa s vami a prajem pekný večer. (19:20:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Komloš padá, Spišiaci šli dopredu, nakoniec mohol pri opačnej tyči pridať siedmy zásah Klinga, netrafil ale puk!
     
    58:23
    Spišská Nová Ves dala gól!
    A zápas je najskôr rozhodnutý a prsty v tom má kapitán ĽUBOMÍR VAIC, ktorý znova napriahol k tvrdej rane, ktorá sa zastavila až v sieti Riečického.

    Asistenciaa: Hamrák
     
    58:10
    Novoveštania držia puk v útočnom pásme na svojich hokejkách až vystrelil Horvát, jeho strelu ale brankár dokázal vyraziť.
     
    57:35
    Spoza brány našla prihrávka Hamráka, ten okamžite pálil, no mieril len nad bránku Riečického vo veľkej šanci rozhodnúť zápas.
     
    57:25
    Prešovu sa stále nedarí v hre dopredu a tak sa otvára priestor pre domácich, teraz to skúšal Leskovjanský, pohodlne šiel do útočného pásma a mieril medzi betóny, brankár ale mal dobrý výhľad a strelu kryje.
     
    56:40
    Hostia zatlačili až teraz súpera do vlastnej obrany a Spišiaci museli vyhodiť puk na zakázané uvoľnenie.
     
    56:14
    Domáci v plnom počte.
     
    56:05
    Klinga sa v oslabení dostal do nájazdu na brankára, vymýšľal blafák, ktorý je napokon neúspešný, Riečický zmazal strelca betónom!
     
    55:50
    Spišiaci výborne bránia a hostia sa stále nedostali do žiadnej šance.
     
    55:30
    Prešovčania kopia chyby, sami sa dostali von z útočného pásma a oberajú sa o presilovku.
     
    55:00
    Prešov sa stále nevie dostať pred bránku súpera.
     
    54:45
    Koky dokonca podržal hru v útočnom pásme za bránkou.
     
    54:30
    Spišiaci na úvod vyhodili puk.
     
    54:14
    Kivader ale zabojoval a vypýtal si faul od Branislava Cvengroša, rozhodca píska podrazenie. Prešov má veľmi dôležitú presilovku.
     
    54:00
    Prešov sa snaží dostať dopredu ale vôbec sa mu nedarí prechod cez modrú čiaru.
     
    52:55
    Rozhodca zachytil na modrej puk, ak by sa dostal ďalej, mali by domáci veľkú šancu a tak sa to Spišiakom na tribúnach veľmi nepáči.
     
    52:16
    Prešov dáva gól! Jakub Fusek vyhral buly, Lipovský si posunul puk k opačnému kruhu a nabil na modrej stojacému MARKOVI KOMLOŠOVI, mladík s klietkou napriahol delovku a vrátil svoj tím do hry! Pre Komloša je to prvý gól za seniorov v kariére!

    Asistencie: Lipovský, Fusek
     
    51:40
    A mohlo byť aj 6:3, pred bránkou sa totiž ocitol sám Boris Krempaský, mieril švihom, veľa času nemal, nakoniec ho ale Riečický zmazal vyrážačkou.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 26. Gurčík (Hamráček, Vaic), 27. Rojkovič (Hrubý, Leskovjanský), 42. Hamráčk (Hamrák, Vaic), 44. Vaic (Gurčík), 52. Cvengroš (Hamráček), 59. Vaic (Hamrák) – 6. Matejka (Lipovský), 25. Lipovský (Fusek, Gaborčík), 31. Kivader (Lipovský, Niník), 53. Komloš (Lipovský, Fusek)


    HK Spišská Nová Ves: Gavalier – Hrubý, Zakopjan, Gurčík, Cvengroš, Rojkovič, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, Vartovník – Hamráček, Vaic, Hamrák – Klinga, Drozd, Krempaský – Ištocy, Gonda, Lesňák
    PHK Prešov: Riečický – V. Sabol, Pitka, Niník, Komloš, Kobeľa, Gaborčík – Matejka, Tomčák, Pekarčík – A. Lipovský, Kivader, Fusek – M. Nagy, Chalupa, Ferenc – Achs, Bachratý, Kamenický

    Rozhodčí: Jakubec – Jobbágy, Vido

    Diváci: 1327
    bahis siteleri