Carolina – Anaheim 1:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 3:2 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
Ottawa – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Tampa – St. Louis 3:6 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.)
Minnesota – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:6 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
New York Rangers
Pátek 13.02.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně poslední gól zápasu. Branka Colorada zůstala nadále prázdná a střídačka Lavin riskovala, teď už se ale Rangers do prázdné klece prosazují. Zakončujícím mužem byl RYAN MCDONAGH, který s klidem na duši uklidil kotouč do klece. O výsledku je tak nejspíše úplně rozhodnuto. Bez asistence.
    Rick NASH - 3:5
     
    55:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už se zase skoro zdálo, že Newyorčané budou pouze vyčkávat na závěrečnou sirénu, teď ale přidávají hodně důležitou pátou branku do dnešní sbírky. Jezdci pohledně obkroužili svatyni Varlamova a činitelem celé akce se stal hbitý forvard Jezdců, na místě z otočky zakončil připravený střelec od přírody RICK NASH. Gólman Colorada už se neměl za žádnou cenu šanci stihnout přesunout. Avalanche opět ztrácejí dva góly. Asistence: J. T. Miller.
    Carl HAGELIN - 3:4
     
    52:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Početná skupinka fanoušků z New Yorku se na tribunách raduje, nečekaná chyba v obraně Colorada posílá jejich oblíbence zpátky do vedení. CARL HAGELIN si všiml volného místa na levé straně, tam si také najel. Vystřelil do horní poloviny branky a Semjon Varlamov nebyl připraven zasáhnout. Určitě škoda pro domácí Avalanche, že přišli během pár okamžiků o vyrovnané skóre. Asistence: Kevin Hayes, Kevin Klein.
    Jan HEJDA - 3:3
     
    50:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Ne, bránit se New Yorku moc nehodilo. Druhý gól do sítě Talbota během několika okamžiků a v Denveru pochopitelně obrovská radost, domácí využili nedůrazu hostující družiny před brankou. Autorem branky český obránce JAN HEJDA, jenž se dnes trefuje vůbec poprvé v sezóně! Letošní premiérový zásah beka Avalanche pak přišel v tu nejdůelžitější chvíli. Tedy zrovna, když potřebovaly Laviny srovnat skóre. Asistence: Jarome Iginla, Matt Duchene.
    Jarome IGINLA - 2:3
     
    46:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Aktivita na začátku poslední třetiny se Coloradu vyplácí, opět už je rozdíl výsledku na kostce v Pepsi Center jen o gól. Sice se několik okamžiků předtím hrálo v blízkosti branky Semjona Varlamova, pak ale na druhé straně kluziště zůstala před Talbotem uvolněna dvojice domácích útočníků, JAROME IGINLA pohotově doklepl kotouč za již bezmocného gólmana Rangers. Budeme určitě sledovat zajímavý závěr střetnutí. Asistence: Maxime Talbot.
    Mats ZUCCARELLO - 1:3
     
    36:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nedáš a dostaneš. Znáte to? Přesně o zmiňovaném sportovním pravidlu se nyní přesvědčili hokejisté Colorado Avalanche. Jen co nevyužili přesilovku pět na tři, jsou potrestáni. Dopředu se na útočný výlet vydal chytrý šikula MATS ZUCCARELLO, aby nádhernou střelou překonal brankáře Semjona Varlamova. Krásná střela umístěná do horní poloviny zařízení. Rangers mají zpátky vedení o dva góly. Asistence: Rick Nash, Derick Brassard.
    Gabriel LANDESKOG - 1:2
     
    32:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Až v posledních probíhajících momentech předchozích chvil si Avalanche tvořili šance a tlak, dá se říci, že se jednalo o zatím jejich nejlepší pasáž zápasu. Skoro minutu pětice mužů Lavin svírala Rangers před jejich brankou, hosté si vybrali slabší chvilku. Letící kotouč od modré čáry potom před brankovištěm šikovně umístil za záda brankáře Talbota šikula GABRIEL LANDESKOG. Rozhodčí si jel ještě gól zkontrolovat na video, ale zásah platí. Asistence: John Mitchell, Nathan MacKinnon.
    Kevin HAYES - 0:2
     
    21:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zatímco na první gól utkání jsme čekali až do konce první třetiny, druhý zásah přichází hned na samotném počátku prostředního dějství. A znovu mají větší radost hostující Rangers z úspěšné trefy. KEVIN HAYES ukázal v sólové podobě, jak moc si dnes Newyorčané v Denveru věří. Zmiňovaný jedinec se propracoval až před branku a pohlednou kličkou do forhendu oklamal Varlamova, pak už neměl problém zasunout kotouč do více jak z poloviny odkryté klece. Pohledný hokejový moment. Bez asistence.
    Dan BOYLE - 0:1
     
    16:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dočkáme se prvního gólu utkání ještě v zahajovací třetině, hosté si právem berou vedení v tomto zápase. Už od startu duelu jsou aktivnějším mužstvem a v mnoha ohledech Colorado na ledě přehrávají, teď zakončují jednu ze svých akcí do gólové podoby. DAN BOYLE obdržel moc pěknou přihrávku před branku Varlamova, kde zůstal na nějakou chvíli úplně osamocen. Stáhl si povedenou kličkou soupeřova gólmana a otevřel skóre klání, jen několik minut před úvodní sirénou. Asistence: Kevin Hayes, Ryan McDonagh.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Landeskog (Mitchell, MacKinnon), 47. Iginla (Talbot), 51. Hejda (Iginla, Duchene) – 17. Boyle (Hayes, McDonagh), 22. Hayes, 37. Zuccarello (Nash, Brassard), 53. Hagelin (Hayes, Klein), 56. Nash (Miller), 59. McDonagh


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Barrie, Guenin, Redmond, Hejda, Holden, Stuart – MacKinnon, O'Reilly, Landeskog – Iginla, Duchene, Tanguay – Everberg, Mitchell, McLeod – Briere, Cliche, Talbot
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, J. Moore – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Glass

    Rozhodčí: Skilliter, St. Laurent – Cameron, Knorr

    Diváci: 17 378
    bahis siteleri