Košice – Nitra 7:0 (kon.) | Martin – Skalica 4:1 (kon.) | Trenčín – Poprad 4:2 (kon.)
Piešťany – Banská Bystrica 2:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
HK Poprad
sk Pátek 13.02.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    MELICHÁREK - 4:2
     
    58:02
    Trenčín dal gól!
    A je zrejme rozhodnuté. Dukla sa nasťahovala do pásma Popradu, spoza kruhov vypálil Nemec a vyrazený puk dostal za chrbát bezmocného brankára TIBOR MELICHÁREK.
    Asistencie Nemec.
    ŠIŠOVSKÝ - 3:2
     
    38:07
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa nasťahovali do pásma súpera, bojovalo sa o puk v rohu klziska, potom do neho z uhla buchol PETER ŠIŠOVSKÝ a Dukla je prvýkrát vo vedení.
    Asistencie: Melichárek, Nemec
    STANTIEN - 2:2
     
    35:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla prečíslila súpera. Situáciu 3 na 2 dobre vyriešil Razingar, poslal zľava puk krížom na PATRIKA STANTIENA, ktorý zblízka obstrelil brankára.
    Asistencie Razingar, Holenda
    MELICHÁREK - 1:2
     
    33:05
    Trenčín dal gól!
    V momente kedy brankár signalizoval návrat vylúčeného Trenčana, stratili hostia v útoku puk. Petrovický videl rozbehnutého TIBORA MELICHÁRKA a poslal mu puk do jazdy. Samostatný únik skúsený domáci útočník využil a bol to teda presilovkový gól, keďže medzitým hráč Dukly naskočil na ľad.
    Asistencie Petrovický.
    FABIAN - 0:2
     
    31:26
    Poprad dal gól!
    Hostia dvojnásobnú početnú výhodu využili, najprv síce Sýkoru obrana odtlačila z dobrej pozície, ale následne si to Popradčania dobre rozohrali, zatlačili brániacu trojicu úplne pred brankára a po Suchého prihrávke sa spomedzi kruhov presadil ŠTEFAN FABIAN.
    Asistencie: Suchý, Kroták
    PALOČKO - 0:1
     
    21:45
    Poprad dal gól!
    Trenčania zabudli na MATÚŠA PALOČKA pred bránkou, Kroták ho však videl dobre a poslal mu prihrávku od mantinelu. Paločko mal dostatok času prekonať Konráda blafákom a zavesiť puk pod hornú žrdku.
    Asistencie Kroták, Takáč

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 34. Melichárek (Petrovický), 36. Stantien (Razingar, Holenda), 39. Šišovský (Melichárek, Nemec), 59. Melichárek (Nemec) – 22. Paločko (Kroták, Takáč), 32. Fabian (Suchý, Kroták)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Nagy) – Andersons, T. Bokroš, Dudáš, Hochel, Holenda, Habšuda, Novajovský, Hatala – P. Šišovský, V. Nemec, Melichárek – O. Mikula, Rób. Petrovický, Razingar – Koyš, P. Stantien, Mich. Hlinka – D. Hudec, Daniška, M. Filo
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Dinda, Fabián, Malina, Kasík, Štrauch, Makovský – Bartečko, L. Paukovček, T. Sýkora – Kroták, Takáč, Paločko – R. Rapáč, Stals, Hvila – Gríger, Boltun, Matis

    Rozhodčí: Stano – Orolín, J. Tvrdoň
    bahis siteleri