Chabarovsk – Barys 3:5 (kon.) | Vladivostok – Omsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 5:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 4:2 (kon.)
Jaroslavl – Soči 1:2 (po pr.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Záhřeb 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Neděle 15.02.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:21
    Za katr ovšem usedne Stoljarov a hrát se tak bude pět proti čtyřem. útočník Torpeda byl na trestnou lavici poslán za sekání.
     
    44:54
    Po půlminutě od Hedbergova trestu se opět vylučuje. Popovic si v souboji s protihráčem pomohl jeho přidržením a půjde si odsedět rovněž dvouminutový trest. Teď to budou pro Medveščak krušné chvíle, jeho hráči se totiž budou bránit ve třech.
     
    44:23
    Dvominutový trest si za hákování odsedí hostující útočník Hedberg, přesilovou hru si tak zahrají hokejisté Torpeda.
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny byli vyloučeni Grigorjev a Perkovich, oba inkasovali pětiminutový trest.
     
    36:19
    A opět se bude trestat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za krosček odjíždí zahřívat trestnou lavici Pascal Pelletier (ZAG).
     
    33:33
    Na hrací ploše zůstal ležet Valerij Vasiljev, což jeden z hlavních sudích "oceňuje" dvouminutovým a osobním desetiminutovým trestem za zásah do oblasti hlavy a kruku. Na trestnou lavici odjíždí Martin St. Pierre (ZAG). Pokračovat se bude po skončení reklamní pauzy.
     
    29:19
    Bude se znovu vylučovat, v početní výhodě si zahrají hosté. Za hákování je potrestán Jarko Immonen (NNO). Jak Záhřeb s touto možností naloží?
     
    22:21
    Bude se vylučovat, přesilovou hru za zahrají hosté. Za hákování odjíždí pykat Alexej Pepeljajev (NNO). Záhřeb tak má velmi dobrou možnost k vyrovnání. Stane se tak?
     
    16:10
    Segal je opět na ledové ploše, domácí prakticky vůbec nic nevymysleli. Poprvé si ale zahrají přesilovou hru také hokejisté Záhřebu. Denis Kazjonov (NNO) je vyloučen za podražení.
     
    14:04
    Brandon Segal (ZAG) putuje opět na trestnou lavici, tentokráte za podražení. Hostující útočník si zatím v první třetině příliš nezahrál. Tentokráte bude pykat za faul kolenem, jímž doslova sestřelil Filatova. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    09:54
    Bude se porpvé vylučovat. Za nebezpečnou hru vysokou holí odchází pykat Brandon Segal (ZAG). Jak se domácí hokejisté popasují s touto slibnou příležitostí? Hostující borec navíc dostává 2+2 minuty.

    Libor Kucza

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 8. Immonen (Salmine, Aljajev), 27. Vasiljev (Dvurečenskij), 47. Krasnoslobodcev (Pepelajev) – 40. Wright


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Birjukov) – Hietanen, Pepeljajev, Vasiljev, Bernackij, Grigorjev, Bazijevskij, Aljajev – Kňazev, Stoljarov, Dmitrij Kazjonov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Filatov – Savinainen, Denis Kazjonov, Potapov, Dvurečenskij
    Medveščak Záhřeb: Heeter (Owuya) – Flood, Morrisonn, Carle, Martinović, Popović, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Wright, Hedberg – Segal, Pelletier, St. Pierre – Glumac, Murray, Perkovich – Katić

    Rozhodčí: Zacharov, Kiseljov – Kuchava, Novikov
    bahis siteleri