Chabarovsk – Barys 3:5 (kon.) | Vladivostok – Omsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 5:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 4:2 (kon.)
Jaroslavl – Soči 1:2 (po pr.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Záhřeb 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Neděle 15.02.2015, 15:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vadim KRASNOSLOBODCEV - 3:1
     
    46:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového náskoku. Úspěšným střelcem je VADIM KRASNOSLOBODCEV, který dokázal zužitkovat přihrávku Pepelajeva. Asistence: Alexej Pepelajev.
     
    45:21
    Za katr ovšem usedne Stoljarov a hrát se tak bude pět proti čtyřem. útočník Torpeda byl na trestnou lavici poslán za sekání.
     
    44:54
    Po půlminutě od Hedbergova trestu se opět vylučuje. Popovic si v souboji s protihráčem pomohl jeho přidržením a půjde si odsedět rovněž dvouminutový trest. Teď to budou pro Medveščak krušné chvíle, jeho hráči se totiž budou bránit ve třech.
     
    44:23
    Dvominutový trest si za hákování odsedí hostující útočník Hedberg, přesilovou hru si tak zahrají hokejisté Torpeda.
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny byli vyloučeni Grigorjev a Perkovich, oba inkasovali pětiminutový trest.
    James WRIGHT - 2:1
     
    39:58
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté ještě v závěru periody skórují. Z předbrankového prostoru se přesně mířenou ranou do odkryté branky prosadil JAMES WRIGHT. Asistence:
     
    36:19
    Kouč Torpeda vycítil důležitost daného momentu a bere si oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
     
    36:19
    A opět se bude trestat, v početní výhodě si zahrají domácí. Za krosček odjíždí zahřívat trestnou lavici Pascal Pelletier (ZAG).
     
    33:33
    Na hrací ploše zůstal ležet Valerij Vasiljev, což jeden z hlavních sudích "oceňuje" dvouminutovým a osobním desetiminutovým trestem za zásah do oblasti hlavy a kruku. Na trestnou lavici odjíždí Martin St. Pierre (ZAG). Pokračovat se bude po skončení reklamní pauzy.
     
    31:52
    Nyní ale platí pravý opak, domácí mohli navýšit své vedení. Jarkko Immonen dostal vynikající přihrávku do jízdy, načež se ocitl před Heeterem. Finský forvard však z ideální střelecké pozice orazítkoval pouze mantinel za hostující svatyní.
     
    29:19
    Bude se znovu vylučovat, v početní výhodě si zahrají hosté. Za hákování je potrestán Jarko Immonen (NNO). Jak Záhřeb s touto možností naloží?
    Valerij VASILJEV - 2:0
     
    26:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují svůj náskok. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde se jej ujal VALERIJ VASILJEV. Obránce Torpeda si sjel do mezikruží, odkud přesně mířenou ranou trefil skulinu mezi Heeterovými chrániči. Hostující brankář neměl nárok zasáhnout, neboť toho moc neviděl. Asistence: Nikita Dvurečenskij.
     
    22:21
    Bude se vylučovat, přesilovou hru za zahrají hosté. Za hákování odjíždí pykat Alexej Pepeljajev (NNO). Záhřeb tak má velmi dobrou možnost k vyrovnání. Stane se tak?
     
    16:10
    Segal je opět na ledové ploše, domácí prakticky vůbec nic nevymysleli. Poprvé si ale zahrají přesilovou hru také hokejisté Záhřebu. Denis Kazjonov (NNO) je vyloučen za podražení.
     
    14:57
    Hosté se zatím opět brání bez problémů, nyní se navíc vydal do samostatného úniku Andrew Murray. Rána hostujícího útočníka ale skončila vysoko nad, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu. Přesně to ale Medveščaku vyhovuje.
     
    14:04
    Brandon Segal (ZAG) putuje opět na trestnou lavici, tentokráte za podražení. Hostující útočník si zatím v první třetině příliš nezahrál. Tentokráte bude pykat za faul kolenem, jímž doslova sestřelil Filatova. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    09:54
    Bude se porpvé vylučovat. Za nebezpečnou hru vysokou holí odchází pykat Brandon Segal (ZAG). Jak se domácí hokejisté popasují s touto slibnou příležitostí? Hostující borec navíc dostává 2+2 minuty.
    Jarkko IMMONEN - 1:0
     
    07:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dočkali jsme se, a to po pohledné akci. Sakari Salminen se na pravé straně útočného pásma dobře zorientoval, načež poslal přihrávku do předbrankového prostoru, kde číhal nepříliš dobře hlídaný JARKKO IMMONEN. Finský forvard poté z voleje usměrnil touš přesně k levé tyči. Asistence. Sakari Salminen, Artjom Aljajev.
     
    03:34
    Velká šance Záhřebu. Hokejisté v bílém uháněli do přečíslení dvou na jednoho, přičemž se odpovědnost rozhodl vzít na sebe Mike Glumac. Člen třetí útočné formace ale z předbrankového prostoru přestřelil.

    Libor Kucza

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 8. Immonen (Salmine, Aljajev), 27. Vasiljev (Dvurečenskij), 47. Krasnoslobodcev (Pepelajev) – 40. Wright


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Birjukov) – Hietanen, Pepeljajev, Vasiljev, Bernackij, Grigorjev, Bazijevskij, Aljajev – Kňazev, Stoljarov, Dmitrij Kazjonov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin, Krasnoslobodcev, Filatov – Savinainen, Denis Kazjonov, Potapov, Dvurečenskij
    Medveščak Záhřeb: Heeter (Owuya) – Flood, Morrisonn, Carle, Martinović, Popović, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Wright, Hedberg – Segal, Pelletier, St. Pierre – Glumac, Murray, Perkovich – Katić

    Rozhodčí: Zacharov, Kiseljov – Kuchava, Novikov
    bahis siteleri