Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Toljatti – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Soči – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 1:3 (kon.) | Atlant – Jokerit 2:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:0, 2:0, 0:4)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 18.02.2015, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:33
    Soči se nepovedlo projít do pásma a na druhé straně musel vytáhnout bravurní zákrok Andrej Gavrilov, který znechutil hokejový život postupně Nikitovi Filatovovi a Vadimu Krasnoslobodcevovi. Jen díky jeho reflexi po pokusech z brankoviště domácí stále vedou o dva góly.
     
    39:31
    No vida! Také hosté budou mít po návratu Filatova na led dvojnásobnou přesilovku! Igor Ignaťuškin (SOC) je vyloučen za podražení.
     
    38:26
    Pozor! Domácí kanonýr Ilja Kirkunov (SOC), střelec obou prozatímních tref ve druhé třetině, se necitlivě u mantinelu opřel do Kazionova a od rozhodčích je mu vyměřen trest na 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení.
     
    38:20
    Nikita Filatov (NNO) znovu obsahuje svůj celek. Uvidíme, zda dokáže Soči naložit se svou početní převahou stejně, jako předtím.
     
    34:30
    Tým domácích bude také pykat. Soči špatně střídalo, což neuniklo pozornosti oka rozhodčích a je to převaha pro hosty. Trest odpyká Jevgenij Lapenkov (SOC).
     
    32:30
    Soči získalo křídla jako po pěti plechovkách známého nápoje s rudým býkem. Za svou aktivitu si vyloužilo další přesilovku, když Denis Kazionov (NNO) dostal trest za vražení na hrazení.
     
    30:25
    A pozor! Dmitrij Kazionov (NNO) sekl soupeře a tlak domácího Soči bude moci směle pokračovat, protože bude mít početní povahu tří proti pěti!
     
    29:59
    Nikita Filatov (NNO) oslabuje svůj celek. Rozhodčí mu vyměnil trest za hákování.
     
    17:19
    Ale pozor! Máme tu první početní převahu také pro celek z Nižného Novgorodu. Andrej Kosticin (SOC) je vyloučen za hákování.
     
    10:04
    Máme tu první trest duelu. Sakari Salminen (NNO) je vykázán rozhodčími na dvě minuty za hákování.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Ščitov (Ljudnicin, Krjukov), 32. Kirkunov (Whitney, Kosticin), 34. Kirkunov (Ignaťuškin, Kosticin) – 42. Krasnoslobodcev (Filatov, Galuzin), 56. Hietanen (Stoljarov), 57. Wolski, 59. Galuzin


    HK Soči: Gavrilov (Šikin) – Ščitov, Koledov, Whitney, Šviděnko, Wilson, Děriljuk – Kosticin, Ignaťuškin, Kirkunov – Petersson, Emmerton, Lapenkov – Anisin, Warn, Ščastlivij – Krjukov, Krutov, Ljudnicin, Radulov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Kasutin) – Hietanen, Pepeljajev, Bernatský, Osipov, Makarov, Blažejevský, Aljajev – Kňazev, Stoljarov, Dmitrij Kazionov – Wolski, Salminen, Immonen – Krasnoslobodcev, Filatov, Galuzin – Savinainen, Dvurčenský, Denis Kazionov, Potapov.

    Rozhodčí: Vjačeslav Bulanov, Jyri Ronn – Sergej Misjur, Stanislav Raming
    bahis siteleri