Přerov – Vsetín 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 6:4 (kon.) | Opava – SK Karviná 7:0 (kon.)
Břeclav – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 3:7 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Sokolov – Kobra 4:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:5 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 2:1 (kon.)
konec
HK Opava
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
SK Karviná
Středa 18.02.2015, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak obránce JOSEF TICHÝ prožívá velmi vydařený zápas. Urostlý zadák Slezanu obdržel přihrávku od Měcha, potáhl si puk blíže k bráně a střelou mezi betony gólmana Karviné zvyšuje na 7:0. Asistence: Tomáš Měch a Jakub Vítek.
     
    40:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak Slezané se prosazují i v oslabení! PETR WOLF se v oslabení zmocnil kotouče, potáhl si jej do pásma Karviné a střelou ke vzdálenější tyči navýšil skóre utkání. Bez asistence.
     
    37:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to už zavání debaklem. PAVLU BAĎUROVI se podruhé v tomto střetnutí podařilo dostat kus černé gumy za brankáře Volfa, který nad dosavadním vývojem jen nevěřícně kroutí hlavou. Asistence: Petr Chalupa a Josef Tichý.
     
    36:52
    Opava právě vstřelila branku!
    Další gól domácích! Vítek našel v prostoru mezi kruhy úplně volného kapitána TOMÁŠE MĚCHA, který se s tím vyloženě nepáral, vypálil a prostřelil Volfa. Asistence: Jakub Vítek a Tomáš Rousek.
     
    31:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři branky. PAVEL BAĎURA se na vrcholu kruhu dostal ke kotouči a tvrdou střelou k pravé tyči překonal bezmocného Volfa. Asistence: Petr Chalupa a Josef Tichý.
     
    26:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan využívá svou početní výhodu. Tichý se na modré čáře zmocnil kotouče, přihrál lépe postavenému PETRU WOLFOVI, který střelou z první nedal brankáří hostí absolutně žádnou šanci. Asistence: Josef Tichý a Daniel Slavík.
     
    19:13
    Opava právě vstřelila branku!
    BOHUMIL HERMAN otevírá skóre dnešního zápasu. Opavský forward z hranice kruhu švihem poslal kotouč na Volfa, který jej nakonec nepolapil a kapituloval. Asistence: Tomáš Polok.

    Vojtěch Konečný

    Branky a nahrávky: 20. Herman (Polok), 27. Wolf (Tichý, Slavík), 32. Baďura (Chalupa, Tichý), 37. Měch (Vítek, Rousek), 38. Baďura (Chalupa, Tichý), 41. Wolf, 44. Tichý (Měch, Vítek)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Vrabel, Slavík, Tichý, Tůma, Pavelek – Vítek, Měch, Rousek – Herman, Polok, Svoboda – Wolf, Chalupa, Baďura – Kocián, Vaněk, Černý
    SK Karviná: Volf (38. Tomšů) – Hoďa, Deutsch, Čintala, Vydra, Fišera, Zamecznik, Jaroch – Luka, Foltýn, Kasperlík M., Orság, Vyčesaný, Juhász, Opravil, Szajter, Chomič, Dýrr, Křibík

    Rozhodčí: Fiala – Kašík, Šimčík
    bahis siteleri