Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Toljatti – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Soči – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 1:3 (kon.) | Atlant – Jokerit 2:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Jokerit Helsinky
Středa 18.02.2015, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude z dnešního zápasu KHL vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos a někdy příště u onlajnů na shledanou! (19:59:27)
     
    Je tu konec dnešního utkání. 40 minut předváděli lepší hru hosté, i když Atlant jim byl vyrovnaným rivalem, ale poslední dvacetiminutovka probíhala, hlavně ze střeleckého hlediska, v úplné režii Moskevské oblasti. Jokerit sice vedl už 4:0, jenže domácí předvedli, že se nevzdávají za žádného průběžného stavu, a proto závěru nechyběla ani dramatická vložka.
     
    STŘELY NA BRANKU – 3. TŘETINA (CELKOVĚ)

    Atlant: 22 (42)
    Jokerit: 7 (30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Pravděpodobně poslední dnešní máchnutí lapačkou předvedl hlídač Helsinek. Hraje se mezi útočným pásmem domácích a středovou zónou.
     
    59:41
    Moskevská oblast to ještě zkouší se šesti hráči do pole, ovšem času už je příliš málo. Nyní zneškodňoval Helenius aktivním zákrokem.
    Andrej TARATUCHIN - 2:4
     
    58:40
    Atlant právě vstřelil branku!
    Přece jen se domácí fanoušky dočkali dalšího úspěchu z hokejek Atlantu. ANDREJ TARATUCHIN po vhazování přejel kolem Helenia, kde se na milisekundu mihl kotouč a útočník ho nasměroval za záda nepozorného strážce. Asistence: Arťom Černov.
     
    58:09
    Hosté střídají a zmocňují se předmětu hry u střídačky. Jediné, co s ním dokázali udělat, bylo velmi nepřesné poslání na icing.
     
    57:27
    Postup Jokeritu zpomalili a poté i celkově zpacifikovali domácí obránci. Jejich daleké přenesení hry se však zrovna dvakrát nedaří.
     
    56:46
    Hráč Moskevské oblasti toho nemohl moc dělat proti výrazně přesile hokejistů v bílém. Ti důrazně čistí své obranné území.
     
    54:49
    Už to vypadalo, že rozdíl bude o branku menší, jenže Helenius spatřil kotouč, přemístil se k němu a už ho nikomu nepůjčil.
     
    54:06
    Petr Koukal (Jokerit) si jde odpočinout na 2 minuty na trestnou lavici za hrubost.
     
    54:01
    Dělovka z voleje od modré čáry měla razanci, přesto ji Helenius spatřil a odrazil pryč od jeho vymezeného prostoru.
    Andrej TARATUCHIN - 1:4
     
    51:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Na domácí straně propuká radost aspoň ze snížení. ANDREJ TARATUCHIN vycítil tu nejlepší chvíli, postavil se na hranici brankoviště a když mu Černov zkusil přihrát po obtočení kasy, bylo skoro hotovo. Střelec doklepával za bezmocného brankáře. Asistence: Arťom Černov.
     
    51:16
    Přesilová hra domácím jen prospěla. Proti fantasticky chytajícímu maskovanému Heleniovi se však modrožlutí nedokázali prosadit.
     
    49:55
    Dnešní utkání sleduje 6300 diváků.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 52. Taratuchin (Černov), 59. Taratuchin (Černov) – 9. Moses (TS), 39. Wirtanen (Poysti), 43. Gunderson (Ohtamaa), 47. Huhtala (Hagman, Kapanen)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Krasikov) – Tjuljapkin, Novopašin, Korobov, Jarulin, Sorokin, Babčuk, Gilroy – Potapov, Sošnikov, Šmeljov – Bodrov, Levitskij, Jašin – Kozlov, Taratuchin, Černov – Chlopotov, Voronin, Junkov, Leščenko
    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Todd, Vaananen, Jaakola, Gunderson, Lajunen, Ohtamaa – Hagman, Kapanen, Huhtala – Ben-Amor, Wirtanen, Poysti – Moses, Koukal, Omark – Maki, Rita, Hahl

    Rozhodčí: Vasiljev, Jeřábek – Koršak, Černyšev

    Diváci: 6300
    bahis siteleri