Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Toljatti – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Soči – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Minsk – Petrohrad 1:7 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 1:3 (kon.) | Atlant – Jokerit 2:4 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:0, 2:0, 0:4)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 18.02.2015, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení přátelé, z dnešního duelu je to vše. Přeji Vám hezký zbytek večera a těším se někdy příště na počtenou. (19:27:18)
     
    Neuvěřitelné, nádherné a krásné hokejové drama! Ještě čtyři minuty a 45 vteřin před koncem duelu vedlo domácí mužstvo o dva góly, ale v podstatě celou třetí třetinu před Gavrilovem nastěhovaný Novgorod třikrát udeřil a nakonec si z Ledového paláce Balšoj veze tři body!

    Statistiky 3. třetiny:
    Střely: 6:23
    Tresty: 0:0
    Využití: 0:0
    Buly: 5:19
    Hity: 7:2
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Andre Petersson se dostal ke střele, ale Michail Birjukov ukázal své umění a kotouč dokázal dostat mimo svou klec. Torpedo to zvládne!
     
    59:00
    Domácí to zkouší bez brankáře!
    Vladimir GALUZIN - 3:4
     
    58:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán! Neskutečné se stalo skutečností! Ohromný, téměř celou třetinu trvající, tlak Nižného Novgorodu je pro hostující celek nakonec sladkou odměnou, protože VLADIMIR GALUZIN dokázal svým pokusem propálit Andreje Gavrilova, který byl ještě poměrně malou chvíli předtím téměř neprůstřelný. Bez asistence.
     
    57:23
    Hra má nový náboj a najednou jsou to domácí, kdo ztrácí, protože to byli oni, kdo promrhal velice výhodný třígólový náskok.
    Wojtek WOLSKI - 3:3
     
    56:30
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je to tady! Velký nápor Torpeda je po zásluze odměněn třetím gólem. Nakonec se po spršce několika střel povedlo pokořit Gavrilova WOJTEK WOLSKI, který si pak musel ještě počkat na to, co na jeho pokus řekne videorozhodčí. Ten jeho gól uznal, a tak se začíná od znova. Bez asistence.
     
    56:30
    Velký tlak hostujícího celku, který už v této třetině počastoval Andreje Gavrilova dvaadvaceti pokusy. Naposledy se povedlo ohrozit branku soupeře Wojtku Wolskému, po jehož zakončení se prohlíží video!
    Juuso HIETANEN - 3:2
     
    55:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě drama! Nižnij Novgorod se po zásluze dostává do na dostřel jediné branky! Domácím se nepovedla akce a na druhé straně udeřil po protiútoku JUUSO HIETANEN, jemuž asistoval na gólu Gennadij Stoljarov. Mno, uvidíme, co se stane v následujících necelých pěti minutách! Asistence: Gennadij Stoljarov.
     
    54:32
    Alexej Potapov na jedné straně nedokázal pokořit gólmana domácích a na druhé se musel činit Birjukov, který ovšem také odolal.
     
    53:44
    Pozor na druhé straně! Domácí vybojovali pásmo a nejprve to zkoušel Roman Ljuduchin a po něm ještě Nikita Ščitov, který sice ířilo do dobrého koutu branky, leč tam se zjevila výstroj pohotového Michaila Birjukova!
     
    52:37
    Soči sice krátce tlačilo, ale Nižnij Novgorod se probojoval ke kotouči a založil protiútok. Juuso Hietanen pak po brejku rychle pálil, ale na Gavrilova... no, dál už to znáte.
     
    51:43
    Andrej Kosticin společně s Ryanem Whineyem ohrozili branku hájenou Michailem Birjukovem. Gólman Torpéda ale oba pokusy ustál a udržel svůj tým v boji o body.
     
    50:28
    Domácí celek se stále drží ve svém obranném pásmu, ale v defenzivě mu to šlape jako dobře seřízené švýcarské hodinky.
     
    49:33
    Soči se nepovedlo projít do pásma a na druhé straně musel vytáhnout bravurní zákrok Andrej Gavrilov, který znechutil hokejový život postupně Nikitovi Filatovovi a Vadimu Krasnoslobodcevovi. Jen díky jeho reflexi po pokusech z brankoviště domácí stále vedou o dva góly.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Ščitov (Ljudnicin, Krjukov), 32. Kirkunov (Whitney, Kosticin), 34. Kirkunov (Ignaťuškin, Kosticin) – 42. Krasnoslobodcev (Filatov, Galuzin), 56. Hietanen (Stoljarov), 57. Wolski, 59. Galuzin


    HK Soči: Gavrilov (Šikin) – Ščitov, Koledov, Whitney, Šviděnko, Wilson, Děriljuk – Kosticin, Ignaťuškin, Kirkunov – Petersson, Emmerton, Lapenkov – Anisin, Warn, Ščastlivij – Krjukov, Krutov, Ljudnicin, Radulov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Kasutin) – Hietanen, Pepeljajev, Bernatský, Osipov, Makarov, Blažejevský, Aljajev – Kňazev, Stoljarov, Dmitrij Kazionov – Wolski, Salminen, Immonen – Krasnoslobodcev, Filatov, Galuzin – Savinainen, Dvurčenský, Denis Kazionov, Potapov.

    Rozhodčí: Vjačeslav Bulanov, Jyri Ronn – Sergej Misjur, Stanislav Raming
    bahis siteleri