Přerov – Vsetín 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 6:4 (kon.) | Opava – SK Karviná 7:0 (kon.)
Břeclav – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 3:7 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Sokolov – Kobra 4:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:5 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 2:1 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HK Nový Jičín
Středa 18.02.2015, 18:00 • Zimní stadion Tereza Břeclav • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:31
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Vojáček našel na pravém kruhu zcela volného MARTINA ČERVENKU, který se jen podíval na brankáře a švihem prostřelil Iláše nad lapačku. Lvi poprvé vedou. Asistence: Filip Vojáček, Dominik Fejt.
     
    43:56
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Tak jsem to přivolal. KRISTIAN KUČERA zamotal za bránou Ilášovi hlavu, vyjel si před něj a někudy mezi výstrojí puk propadl pomalu až do sítě. Asistence: Martin Červenka.
     
    17:30
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Ale není mu to nic platné. DAVID VLČEK napřáhl na modré a propálil vše před sebou. Při svém druhém startu tak zaznamenává první gól mězi dospělými. Asistence: Martin Červenka.
     
    10:52
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Dlouhá nahrávka našla Flašara u levého mantinelu Gebauera, ten puk potáhl a jednoduchým bekhendem poslal kotouč na DOMINIKA NOVOTNÉHO, který kotouč zasunul do odkryté části brány. Šurý neměl šanci se přesunout. Asistence: Gebauer, Flašar.
     
    05:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Na pravém kruhu napřáhl ke střele švihem ADAM UHLÁR a trefuje se pěkně do růžku Šurého branky. Asistence: Flašar, Hanák.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 18. Vlček (Červenka), 44. Kučera (Červenka), 47. Červenka (Vojáček, Fejt) – 6. Uhlár (Flašar, Hanák), 11. Novotný (Gebauer, Flašar)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Klimeš) – Směřička, Fejt – Dittrich, Vojáček – Beneš (A), Vlček – Červenka, Tobola, Kučera, Zháňal (C), Medřický, Kubáč, Konečný, Buhaj, Kozel, Papp, Čápek, Medek
    HK Nový Jičín: Iláš (Šrámek) – Vnenk (A), Cabák, Horák, Žák, Flašar, Hruška, Vašut (C) – Novosad, Gebauer, Ižacký, Mikšan, Hanák (A), Zetík, Lehečka, Uhlár, Novotný, Mráz

    Rozhodčí: Netopil – Kříž, Maťašovský

    Diváci: 185
    bahis siteleri