Omsk – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Barys – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 1:2 (0:1 po s.n.)
Toljatti – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 4:5 (kon.)
Soči – Čerepovec 4:5 (0:1 po s.n.) | Minsk – Jokerit 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
Atlant – Petrohrad 1:0 (kon.) | Záhřeb – Riga 1:3 (kon.)
konec
Lada Toljatti
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 20.02.2015, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander STRELCOV - 3:4
     
    58:01
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    V Togliatti to ještě bude drama! Fjodorov nahrál před branku Vasiliji Strelcovovi, který místo zakončení ještě posunul kotouč na hůl svého bratra ALEXANDERA STRELCOVA a ten přes natažený beton Košečkina skóruje – 3:4. Asistence: Vasilij Strelcov.
    Dmitrij VOROBJOV - 2:4
     
    55:09
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají a snižují na 2:4! Strelcov krásně nahrál DMITRIJI VOROBJOVOVI, který zblízka uklízel kotouč do odkryté branky. Košečkin se nemohl stačit přesunout. Asistence: Karol Sloboda a Vasilij Strelcov.
     
    53:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté asi rozhodují utkání! Jakucenja nahrál před branku Junkovovi, který ještě nepřekonal Semjonova, ovšem puk se odrazil na hůl DENIS PLATONOVA, který ho mezi bruslemi obránce dostal do odkryté domácí klece – 1:4. Asistence: Maxim Jakucenja a Michail Junkov.
    Martin ZAŤOVIČ - 1:3
     
    39:12
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada gólem do šatny snižuje! Valujskij poslal do samostatného úniku MARTINA ZAŤOVIČE a bývalý hráč karlovarské Energie se trefil mezi Košečkinovy betony. Druhou asistenci si připsal dokonce brankář Glass. Asistence: Jeff Glass a Semjon Valujskij.
    Sergej MOZJAKIN - 0:3
     
    36:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku 5 na 3 využívají. Po Kovářově přihrávce se trefil nad Glassovu vyrážečku SERGEJ MOZJAKIN – 0:3. Asistence: Jan Kovář.
    Vladislav KAMENĚV - 0:2
     
    18:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté si v závěru první třetiny vytvořili tlak, ze kterého vytěžili druhý gól! Od modré čáry nahodil kotouč na branku Vladimir Maleňkich a černá pryž zapadla pod břevno. Před brankovištěm ještě stínil VLADISLAV KAMENĚV, který letící puk lehce tečoval. Za autora branky byl nejprve označen Maleňkich, ale nyní již v oficiálním zápisu figuruje jméno Kameněva. Asistence: Vladimir Maleňkich a Maxim Jakucenja.
    Sergej MOZJAKIN - 0:1
     
    08:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Krásnou individuální akci předvedl SERGEJ MOZJAKIN, který se od levého mantinelu dostal až před Glasse, domácího brankáře si položil a uklízel kotouč do odkryté klece. Magnitka se tedy ujímá vedení. Asistence: Danis Zaripov a Jan Kovář.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 40. Zaťovič (Glass, Valujskij), 56. Vorobjov (Sloboda, V. Strelcov), 59. A. Strelcov (V. Strelcov) – 9. Mozjakin (Zaripov, Kovář), 19. Kameněv (Maleňkich, Jakucenja), 37. Mozjakin (Kovář), 54. Platonov (Jakucenja, Junkov)


    Lada Toljatti: Glass (od 41. min. Semjonov) – Barancev, Vorobjov, Ogurcov, Podhradský, Stulov, Šulakov, Sloboda, Romanov – Golubev, Petrov, Černikov – Bělousov, Nikitěnko, Shenfeld – A. Strelcov, Fjodorov, V. Strelcov – Šarov, Valujskij, Zaťovič.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Lee, Birjukov, Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Maleňkich, Bereglazov – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Potěchin, Kosov, Platonov – Zacharov, Brent, Timkin – Junkov, Jakucenja, Osala – Kameněv.

    Rozhodčí: Kiseljov, Komarov – Strelcov, Tarasov
    bahis siteleri