Vsetín – Poruba 2011 8:5 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 2:6 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
PZ Kladno – Písek 3:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:5 (1:2, 6:2, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 20.02.2015, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    48:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba přeci jen vykřesává jiskřičku naděje. VOJTĚCH HOLAŇ vypálil od pravého mantinelu a jeho křížná střela švihem prolétla podél Stojarových betonů do sítě. Asistence: Jonáš Mládek.
     
    43:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A to se mu také daří. Střelu MICHALA HRYCIOWA sice brankář Šrámek viděl, přesto jeho lapačka sáhla do prázdna. Asistence: Pavel Bumbál.
     
    38:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Branková smršť vesele pokračuje. Pokus Boudy zastavila na brankové čáře brusle vracejícího se obránce, TOMÁŠ SURÝ ale z hranice brankoviště doklepl puk přesně tam, kam potřeboval. Asistence: Jakub Bouda, Jakub Vaněk.
     
    35:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže domácím to vůbec vadit nemusí, další jejich výpad už totiž končí brankou. Střelu Michala Štědrého zastavila spojnice břevna a tyče, dojíždějící VOJTĚCH VAŠÍČEK ale dokázal skákavý puk usměrnit do odkryté svatyně hostů. Asistence: Michal Štědrý, Ondřej Grygar.
     
    34:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tu další veletoč ve skóre. JAKUB VANĚK napřáhl na modré, dvojice domácích útočníků skvěle zakryla hostujícímu gólmanovi Šrámkovi, který po čtvrté brance vystřídal Mizeru, výhled, takže puk po dělovce vsetínského beka nalezl až ve chvíli, kdy se třepetal v jeho svatyni. Asistence: Michal Štědrý, Ondřej Grygar.
     
    30:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A na Lapači začínáme odznova. V signalizované výhodě vypálil od modré Svozílek, gólman Mizera puk neudržel a důrazný MICHAL ŠTĚDRÝ jej pohotově doklepl do sítě. Asistence: Ivo Svozílek.
     
    27:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jsou znovu do vedení. Další výpadek domácí defenzívy potrestal ADAM KROPKA. Ten byl před Stojarem úplně sám a přihrávku svého spoluhráče bez problémů uklidil nad Stojarovu vyrážečku. Přesně ve chvíli, kdy se vyloučený hráč hostů vrátil na led tak Poruba strhává vedení na svou stranu. Asistence: Martin Havránek, Matúš Gálik.
     
    24:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pouhopouhých sedm sekund se Valaši mohli radovat z vedení. Ihned po buly ve středním pásmu domácí trestuhodně propadli, Rataj našel v akci tři na jednoho JOSEFA FIBRICHA a ten neměl problém poslat puk do opuštěné branky. Asistence: Tomáš Rataj.
     
    23:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští obracejí vývoj dnešního zápasu. Tentokrát se Bumbál proměnil v nahrávače. Po jeho průniku se totiž kotouč dostal na hůl MICHALA HRYCIOWA a ten zblízka uklidil touš pod víko hostující svatyně: Asistence: Pavel Bumbál.
     
    22:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v úvodu druhé třetiny mažou hostující náskok. Bouda našel PAVLA BUMBÁLA a ten z velkého úhlu zaskočil gólmana Poruby. Asistence: Jakub Bouda.
     
    12:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ GRYGAR snižuje na 1:2. Asistence: Michal Hryciow, Tomáš Červínek.
     
    03:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JOSEF FIBRICH. Asistence: Jakub Schwarz.
     
    00:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JOSEF FIBRICH. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 13. Grygar (Hryciow, Červínek), 23. Bumbál (Bouda), 24. Hryciow (Bumbál), 31. Štědrý (Svozílek), 35. Vaněk (Štědrý, Grygar), 36. Vašíček (Štědrý, Grygar), 39. Surý (Bouda, Vaněk), 44. Hryciow (Bumbál) – 1. Fibrich, 4. Fibrich (Schwarz), 25. Fibrich (Rataj), 28. Kropka (Havránek, Gálik), 49. Holaň (Mládek)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) –Hryciow, Svozílek, Štědrý, Vaněk, Vašíček, Konopka, Červínek – Haničák, Grygar, Bouda, Bumbál, Surý.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Mizera (Šrámek) – Pobuta, Štěpán, Gálik, Ryška, Síkora, Kropka – Gola, Kurnik, Schwarz, Brnčál, Fibrich, Rataj, Bartoň, Mládek, Holaň, Havránek.
    bahis siteleri