Norsko – Rakousko 2:5 (kon.) | Dánsko – Lotyšsko 5:4 (kon.) | Česko – Francie 4:0 (kon.)
konec
Norsko
2:5 (1:1, 0:3, 1:1)
Rakousko
Pondělí 13.04.2015, 12:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:54
    Tak přece z toho byla šance, ale rakouský tým nemusí trápit, že nevyšla. Hedda Gjerdová (NOR) je vyloučena za podražení.
     
    32:11
    Jen co Morsetová skočila na led, na její vyhřáté místečko na trestné usedne Helene Martinsenová (NOR). Ta lehce potáhla Annu Meixnerovou, což nezůstalo bez povšimnutí sudích. Další přesilovka pro Rakušanky!
     
    30:05
    Paula Marchhartová se při sprintu na střídačku ukázkově natáhla, ale to jí asi moc nevadí. Rakousko jde totiž na přesilovku, Ingrid Morsetová (NOR) je vyloučena na dvě minuty za podražení.
     
    11:40
    Ale Rakušanky se budou znovu bránit. Antonia Matzkaová (AUT) je vyloučena za sekání, které její soupeřka reklamovala tak dlouho a hlasitě, až se rozhodčí rozhodla zvednout svou pravici.
     
    08:28
    Je tu i první přestupek rakouské strany, který je jako vždy tak trochu zbytečný. Trest za hru v šesti odsedí Tamara Grascherová (AUT).
     
    05:43
    Sophia Volggerová si povedeným průnikem vynutila norský faul. Mathea Fischerová (NOR) je vyloučena za podražení, budeme sledovat první přesilovku utkání.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Fischerová (Berntsenová, Haug-Hansenová), 41. Olafsenová (Dalenová) – 10. Beiter Schwarzlerová (Altmannová), 27. Altmannová (Beiter Schwarzlerová), 34. Kantorová (Weberová), 38. Beiter Schwarzlerová (Altmannová, Weberová), 60. Beiter Schwarzlerová (Fazokasová)


    Norsko: Sandvenová (Nilsenová) – Lovdalová, Holosová, Morsetová „C“, Tautraová, Güntherová, Gjerdová, Tendenesová, Olafsenová – Farstadová, Dalenová, Hjelmová – Martinsenová, Henriksenová, Haug-Hansenová – Berntsenová, Carlssonová, Fischerová – Oisethová, Fjellvangová, Furulundová. Trenér: Arne Billkvam.
    Rakousko: Marchhartová (Arnbergerová) – Fazokasová, Kantorová „C“, Matzkaová, Kainbergerová, Grascherová, Krausová, Hyblerová – Weberová, Beiter Schwarzlerová, Altmannová – Vlceková, Volggerová, Hanserová – Meixnerová, Hummelová, Wittichová – Brunnerová, Lopezová. Trenér: Pekka Hämäläinen.

    Rozhodčí: Kieferová (GER) – Girardová (FRA), Kuonenová (SUI).
    bahis siteleri