Norsko – Rakousko 2:5 (kon.) | Dánsko – Lotyšsko 5:4 (kon.) | Česko – Francie 4:0 (kon.)
konec
Norsko
2:5 (1:1, 0:3, 1:1)
Rakousko
Pondělí 13.04.2015, 12:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Je to jasné, rakouské hokejistky tenhle zápas vyhrají a po dnešku budou mít plný počet šesti bodů! Norky se v power-play k ničemu nedostaly a když puk dostala EVA MARIA BEITER SCHWARZLEROVÁ, poslala ho do prázdné brány a odjela slavit hattrick – 2:5! Asistence: Annika Fazokasová.
     
    40:16
    Norsko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, to jsou věci! Fanoušci ještě ani nestihli usednout na svá místa a Norky se chytají naděje na bodový zisk. Paula Marchhartová toho zřejmě moc neviděla, když z levé strany vystřelila ANNIKEN OLAFSENOVÁ a puk se k překvapení všech zastavil až v síti – 2:4! Asistence: Andrea Dalenová.
     
    38:00
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro Norsko musíme přiznat, že Rakušanky jsou ve druhé třetiny výrazně lepším týmem. Teď to potvrzují čtvrtou brankou, která znamená pro soupeřky další těžkou ránu! Seveřanky přitom už měly kotouč na hokejce, jenže odpálit ho nedokázaly a EVA MARIA BEITER SCHWAZLEROVÁ pak z mezikruží propálila brankářku – 1:4. Asistence: Denise Altmannová, Janine Weberová.
     
    33:17
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Dvojice slepených faulů se norským hokejistkám vymstila, ten druhý totiž Rakušanky trestají a poprvé v zápase vedou o dvě branky! Kapitánka ESTHER KANTOROVÁ znovu prokázala svůj velký přehled, když od modré čáry vyslala nepříliš prudký, ale za to ďábelsky přesný kotouč. Na první pohled to vypadalo na teč, jenže střela nejspíš opravdu zapadla za záda Sandvenové bez zásahu, a je z toho třetí radost Rakouska – 1:3! Asistence: Janine Weberová.
     
    26:17
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Minuta a půl vytrvalého rakouského náporu nese své ovoce! Spolupráci si prohodily obě dívky podepsané pod prvním gólem, situace to byla dost podobná. Beiter Schwarzlerová vyzvala křižným pasem DENISE ALTMANNOVOU, která z první poslala puk mezi betony norské brankářky. Ta ho dokázala zpomalit, ale ne zastavit, a je to 1:2! Asistence: Eva Maria Beiter Schwarzlerová.
     
    19:34
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Pronorské publikum v hale na ostrově Lacroix poprvé propuká v hromový jásot, máme vyrovnáno! Teď už se MATHEA FISCHEROVÁ dočkala, a nutno říct, že to z její strany byla velká paráda. Jako vichřice se prohnala kolem soupeřek a před Marchhartovou zvolila potažení do bekhendu, které vyšperkovala přesným zvedákem do bližšího růžku – 1:1! Asistence: Line Berntsenová, Madelen Haug-Hansenová.
     
    09:12
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné! Norky promrhaly jasnou gólovou příležitost, kterou Ficherové pravděpodobně vychytala ležící Marchhartová, a Rakušanky se v oslabení dostaly do protiútoku. Altmannová předložila puk EVĚ MARII BEITER SCHWARZLEROVÉ, která dokázala i ze strašně malého úhlu najít místečko v bráně a poslat Rakousko do vedení – 0:1! Asistence: Denise Altmannová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Fischerová (Berntsenová, Haug-Hansenová), 41. Olafsenová (Dalenová) – 10. Beiter Schwarzlerová (Altmannová), 27. Altmannová (Beiter Schwarzlerová), 34. Kantorová (Weberová), 38. Beiter Schwarzlerová (Altmannová, Weberová), 60. Beiter Schwarzlerová (Fazokasová)


    Norsko: Sandvenová (Nilsenová) – Lovdalová, Holosová, Morsetová „C“, Tautraová, Güntherová, Gjerdová, Tendenesová, Olafsenová – Farstadová, Dalenová, Hjelmová – Martinsenová, Henriksenová, Haug-Hansenová – Berntsenová, Carlssonová, Fischerová – Oisethová, Fjellvangová, Furulundová. Trenér: Arne Billkvam.
    Rakousko: Marchhartová (Arnbergerová) – Fazokasová, Kantorová „C“, Matzkaová, Kainbergerová, Grascherová, Krausová, Hyblerová – Weberová, Beiter Schwarzlerová, Altmannová – Vlceková, Volggerová, Hanserová – Meixnerová, Hummelová, Wittichová – Brunnerová, Lopezová. Trenér: Pekka Hämäläinen.

    Rozhodčí: Kieferová (GER) – Girardová (FRA), Kuonenová (SUI).
    bahis siteleri