Manchester City – Queens Park 6:0 (kon.) | Chelsea – Liverpool 1:1 (kon.)
konec
Manchester City
6:0 (2:0)
Queens Park Rangers
Neděle 10.05.2015, 14:30 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
    David SILVA - 6:0
     
    87
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje. Bony dostal přihrávku od Agüera, ale okamžitě přihrával patičkou balon dál. DAVID SILVA si zpracoval míč, obešel bezmocného brankáře a poté hezkou trefou k tyči zvýšil na 6:0.
     
    82
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází James Milner, přichází Jesús Navas.
     
    81
    Bony dostal přihrávku za obranu, kde si zpracoval balon a poté precizně vystřelil, avšak jeho rána orazítkovala pouze tyčku.
     
    78
    Fer dohrál, a tak štěstí na hřišti zkusí Kranjčar.
     
    75
    Šanci na hřišti dnes dostává i Touré, kterému přenechává místo v sestavě Fernandinho.
    James MILNER - 5:0
     
    70
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Bony prodloužil centrovaný balon pro Agüera, jenž přesnou přihrávkou našel JAMESE MILNERA a ten pohotově zakončil. MILNEROVA rána byla přesná a domácí tým vede už 5:0.
    Sergio AGÜERO - 4:0
     
    65
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pokutový kop si vzal na starost SERGIO AGÜERO, který bezpečně penaltu proměnil a zvýšil vedení domácích na 4:0. Útočník Manchesteru City dnes zároveň zkompletoval hattrick.
     
    64
    Manchester City bude zahrávat pokutový kop. Ve vápně totiž fauloval Phillips.
     
    63
    Hrací plochu opouští Lampard, místo kterého si zahraje, bývalý hráč pražské Sparty, Wilfried Bony.
     
    62
    Protože Barton fauloval, tak domácí tým dostal výhodu standardní situace. Volný přímý kop si vzal na starost Kolarov, který ze své kopačky vyslal parádní střelu, ale Green byl pozorný a jedovatý pokus zlikvidoval.
     
    62
    Máme tu dnešní první žlutou kartu a vyfasoval ji Barton.
     
    61
    Gólman Green teď zachránil QPR před čtvrtým inkasovaným gólem. Sám na brankáře se řítil Silva, avšak Green se parádně natáhl a jedovatou střelu zneškodnil.
     
    58
    Hoilett na sebe už podruhé upozornil, a to v dobrém slova smyslu. Tentokrát obdržel přihrávku od Bartona a poté pálil ze střední vzdálenosti. Nicméně gólman Hart předvedl spolehlivý zákrok a stále si drží čisté konto.
     
    53
    Dohráno má Zamora, místo kterého si zahraje Hoilett.
    Sergio AGÜERO - 3:0
     
    50
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok domácího celku se vyplatil a Manchester City sklízí ovoce. Brejk založil Silva, který viděl, že se velmi rychle rozbíhá SERGIO AGÜERO, a tak mu okamžitě přihrál. Přihrávku mohl zastavit Jun Sok-Jong, ale ten zazmatkoval a nechal míč projít až za sebe. Nastartovaný AGÜERO už si pak míč navedl na střelu a přesnou trefou poslal balon za brankářova záda.
     
    39
    Hosté si vytvořili skvělou šanci a mohli snížit na 2:1, avšak štěstí jim nepřálo. Nejprve měl obrovskou příležitost na kopačce Fer, který z bezprostřední blízkosti sice překonal Harta, ale jeho pokus skončil na břevně. Poté se k odraženému balonu dostal ještě hlavičkující Zamora, ale ten zase nepřekonal vracejícího se Harta.
     
    36
    Agüero toužil po své dnešní druhé brance, ale tentokrát mu to brankář Green nedovolil. Anglický gólman se totiž skvěle natáhl a jedovatou ránu vyrazil do bezpečí.
    Aleksandar KOLAROV - 2:0
     
    32
    Manchester City právě vstřelil branku!
    K míči se postavili dva hráči, ale standardní situaci si vzal na starost ALEKSANDAR KOLAROV, který to provedl báječně a poslal domácí tým do dvoubrankového vedení. KOLAROV skvěle obstřelil zeď a svůj pokus uklidil hezky k tyči. Brankář Green se natahoval marně.
     
    16
    Agüero vyslal parádní přihrávku ke vzdálenější tyči, kam si dobíhal Milner, ale druhý jmenovaný ve stoprocentní šanci neuspěl, protože odkrytou branku z dobré vzdálenosti přestřelil.
    Sergio AGÜERO - 1:0
     
    4
    Manchester City právě vstřelil branku!
    SERGIO AGÜERO si aktivně došel pro balon a poté podnikl parádní sólo, které okořenil hezkým gólem. AGÜERO obešel všechny, kteří mu stáli v cestě a poté v souboji jeden na jednoho pohodlně překonal bezmocného Greena. AGÜERO si nádherným dloubáčkem připsal svůj 23. gól v letošní sezoně.

    Lucie Rapantová

    Branky: 4. Agüero, 32. Kolarov, 50. Agüero, 65. Agüero (pen.), 70. Milner (Agüero), 87. Silva (Bony)

    Karty:   62. Barton (QPR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 9:5.
    Manchester City: Hart (C) – Zabaleta, Kolarov, Mangala, Demichelis – Fernandinho (75. Y. Touré), Silva – Fernando, Lampard (63. Bony), Milner (82. Navas) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Kompany, Navas, Sagna, Džeko, Bony, Y. Touré.

    Queens Park Rangers: Green – Caulker, Dunne, Hill – Phillips, Barton (C), Austin, Jun Sok-jong, Henry – Fer (78. Kranjčar), Zamora (53. Hoilett).
    Náhradníci: McCarthy – Furlong, Wright-Phillips, Comley, Kranjčar, Grego-Cox, Hoilett.

    Rozhodčí: Dean – Brooks, Long
    bahis siteleri