Southampton – Everton 0:3 (kon.) | West Ham – Leicester 1:2 (kon.) | Swansea – Newcastle 2:0 (kon.)
Sunderland – Norwich 1:3 (kon.) | Tottenham – Stoke 2:2 (kon.) | Watford – West Brom 0:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:3 (0:2)
Norwich City
Sobota 15.08.2015, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Duncan WATMORE - 1:3
     
    88
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Sunderland se v samotném závěru přecijen prosazuje! Domácí tým zahrával standardní situaci, které se ujal Jeremain Lens, jehož centr se ve vápně odrazil na nohu DUNCANA WATMORA, který i s trochou štěstí dokázal dostat míč do sítě!
     
    83
    Hostující tým provádí i poslední změnu v tomto utkání! Střelec krásné branyk, Nathan Redmond, ukončuje své působení v dnešním zápase a do hry se na pár minut dostává Gary O´Neil.
     
    70
    Domácí kouč Dick Advocaat sahá ke druhé změne v tomto zápase! Ze hřiště odchází skotský útočník Steven Fletcher, který byl rozhodně v lepší polovině týmu Sunderlandu. Na jeho místo přichází mladý mladý Angličan Duncan Watmore!
     
    68
    Hostující celek provádí již druhé střídání v tomto zápase! Právě Cameron Jerome odchází ze hřiště a na jeho místo přichází anglický útočník Lewis Grabban.
     
    65
    John Ruddy si v tomto zápase připsal pouze jeden zákrok, nicméně před malou chvílí málem vyrobil velkou chybu. Při své rozehrávce se pokoušel najít stopera Rusella Martina, avšak přihrávka byl hodně pomalá. Napadající Jermain Defoe byl však u míče pozdě!
     
    62
    Norwich City provádí první střídání v tomto zápase! Kouč hostujícího celku, Alex Neil, posílá ze hřiště Wese Hoolahana, který dnes zaznamenal dvě gólové asistence! Na jeho místo přichází Bradley Johnson, který by měl pomoci s defenzivní prací.
     
    59
    Jeremain Lens operoval s míčem před vápnem a následně našel křížnou přihrávkou ve vápně Billyho Jonese, který udělal kličku Bradymu a spadl na zem. Pokutový kop se však pískat nebude! Dle opakovaných záběrů o žádný kontakt nešlo a Kevin Friend tak situaci správně vyřešil!
    57. Nathan REDMOND - 0:3
     
    57
    Norwich právě vstřelil branku!
    Norwich City jde již do tříbrankového vedení! Na pravé straně vybojoval míč Steven Whittaker pro STEVENA REDMONDA, který si na hranici vápna narazil míč s Hoolahanam a následně přesnou střelou na přední tyč překonal Pantilimona! Fanoušci Sunderlandu hromadně odcházejí ze stadionu!
     
    52
    Lee Cattermole se dostal na levé straně k míči a velmi chytrou přihrávkou hledal za obranou střídajícího Dannyho Grahama. Anglický útočník přihrávku obdržel, nicméně se nacházel v těsném ofsajdu!
     
    48
    Ve středu pole zaváhal při zpracování míče Alexander Tettey a do souboje přilétl Jermain Defoe. Hostující hráč poslal bývalého anglického reprezentanta k zemi a dostává žlutou kartu!
     
    47
    Sunderland však velmi agresivně napadal a vybojoval míč. Před vápnem dostal hodně prostoru Jeremain Lens, který se opřel do míče. Domácí záložník však trefil pouze střed branky, kde byl připravený John Ruddy!
     
    46
    Kouč Dick Advocaat se rozhodl udělat první změnu, čímž reaguje na nepříznivý stav! Svou dnešní práci na trávníku ukončil švédský záložník Sebastian Larsson, kterého nahrazuje Angličan Danny Graham!
     
    39
    Ve vápně Sunderlandu opět řádili hráči Norwiche! Z pravé strany centroval střelec druhé branky, Steven Whittaker, jehož centr nepříliš ideálně odkopl Kaboul. Následně se dostal k míči Cameron Jerome, jehož skrytá rána proletěla nad břevnem branky Costela Pantilimona!
    37. Steven WHITTAKER - 0:2
     
    37
    Norwich právě vstřelil branku!
    Tak to je pro fanoušku Sunderlandu šok! Norwich se dostává již do dvoubrankového vedení! Před vápne vyhrál důležitý souboj Nathan Redmond, který dokázal dostat míč do středu hřiště. V tomto prostoru se nacházel Hoolahan, který výborně načasoval přihrávku do vápna na STEVENA WHITTAKERA! Pravý obránce hostujícího celku si věděl rady a poslal míč na vzdálenější tyč!
    26. Russell MARTIN - 0:1
     
    26
    Norwich právě vstřelil branku!
    Hostující celek se zcela zaslouženě dostává do vedení! Robbie Brady rozehrál rohový kop na krátko s Dorransem, který neváhal a poslal do vápna střílený centr. Pantilimon střelu vyrazil pouze před sebe a míč se odrazil od těla RUSELLA MARTINA do branky!
     
    25
    Ve středu pole zaváhal Sebastian Larsson, který nabídl míč Redmondovi. Norwich šel velmi rychle dopředu a dlouhý centr našel na levé straně Dorranse, který míč přiklepl Howsonovi, jehož tvrdou ránu vyrazil Pantilimon!
     
    24
    Domácí tým to teď hrál zbytečně na krásu! Po skvělém napadání se Sunderland dostal k míči dobrých 25 metrů před brankou Ruddyho. Jermain Defoe mohl střílet, nicméně se pokoušel akci vyšperkovat přihrávkou na Steven Fletchera, ta však nebyla přesná a míč došel k Ruddymu!
     
    21
    Před vápnem Sunderlandu se provinil nedovoleným zákrokem Younes Kaboul, který poslal k zemi Camerona Jeroma. Následnou standardní situaci rozehrál Robbie Brady, který však napálil pouze zeď. Akce pokračovala a z levé strany poslal do vápna centr právě Brady, do zakončení se dostal Howson, ale jeho střela brankáře Pantilimona nepřekvapila!
     
    9
    Následný rohový kop Sebastiana Larssona neznamenal pro obranu Norwiche nebezpečí. Hostující celek se následně dostal do rychlého protiútoku, který táhl Hoolahan, jeho postup však zastavil Jeremain Lens, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu! Kevin Friend tak nastavil velmi přísný metr hned od úvodu utkání!
     
    7
    Jermain Defoe se dokázal dostat za obranu Norwich City a míříl do vápna. Jeho postup však velmi ostrý zákrokem zastavil stoper Sebastién Bassong, který dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 88. Watmore – 26. Martin, 37. Whittaker (Hoolahan), 57. Redmond (Hoolahan)

    Karty:   9. Lens (SUN) – 7. Bassong (NRW), 48. Tettey (NRW)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:15. Střely mimo: 3:4.
    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Kaboul, Coates, van Aanholt – Seb Larsson (46. Graham), M'Vila, Cattermole (C), Lens – S. Fletcher (70. Watmore), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Graham, O'Shea, Bridcutt, Watmore, Matthews, Rodwell.

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Bassong, Brady – Tettey, Howson – Dorrans, Hoolahan (62. Johnson), Redmond (83. O'Neil) – Jerome (68. Grabban).
    Náhradníci: Rudd – Hooper, R. Bennett, Wisdom, Grabban, Johnson, O'Neil.

    Rozhodčí: Friend – West, Holmes
    bahis siteleri