Southampton – Everton 0:3 (kon.) | West Ham – Leicester 1:2 (kon.) | Swansea – Newcastle 2:0 (kon.)
Sunderland – Norwich 1:3 (kon.) | Tottenham – Stoke 2:2 (kon.) | Watford – West Brom 0:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:3 (0:2)
Norwich City
Sobota 15.08.2015, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Sunderland AFC dnes nepředvedl ideální výkon v zápase s Norwich City a prohrál 1:3!

    První poločas na Stadium of Light nabídl velmi zajímavou podívanou! Hostující Norwich City byl od prvních minut jednoznačně lepším týmem. Ve 25. minutě se po zbytečné ztrátě Larssona dostal ke střele Howson. Jeho ránu však vyrazil výborný Pantilimon na roh! Z následného rohového kopu však Norwich udeřil! Bradyho střílený centr vyrazil Pantilimon jen před sebe a od nohy Rusella Martina se míč odrazil do branky! Ve 37. minutě Norwich udeřil podruhé, když si na výbornou přihrávku Hoolahana naběhl Steven Whittaker a poslal míč do sítě!

    Do druhého poločasu vstoupil Sunderland lépe, nicméně v 57. minutě se Norwich dokázal prosadit potřetí! Steven Redmond si narazil ve vápně s Hoolahanam a krásnou střelou k tyči nedal Pantilimonovi šanci! V samotném závěru se domácí přecijen dočkali. Centr Jeremaina Lense se ve vápně odrazil na nohu Duncana Watmora, který vstřelil svou první branku při svém debutu v dresu Sunderlandu!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:55:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z pravé straně se podařilo odcentrovat Lewisovi Grabbanovi, který svým centrem našel Bradley Johnsona. Střídající hráč se pokoušel nadvakrát poslat míč na branku Pantilimona, avšak v obou případech míč zablokoval Jones.
     
    90+1
    Na pravé straně se dostal k míči opět střídající Lewis Grabban, který měl proti sobě Younese Kaboula. Právě od francouzského stopera šel míč za postranní čáru a je z toho roh. Střídající O´Neil však rozehrál roh na krátko a Norwich volí postupnou kombinaci.
     
    90
    Norwich City momentálně kontroluje hru na vlastní polovině a snaží se utkání dohrát v klidu. Čtvrtý rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    88. Duncan WATMORE - 1:3
     
    88
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Sunderland se v samotném závěru přecijen prosazuje! Domácí tým zahrával standardní situaci, které se ujal Jeremain Lens, jehož centr se ve vápně odrazil na nohu DUNCANA WATMORA, který i s trochou štěstí dokázal dostat míč do sítě!
     
    87
    Následný rohový kop rozehrál Jeremain Lens, nicméně jeho přetažený centr nikoho ve vápně nenašel! U míče tak bude Norwich City.
     
    86
    Po chybné rozehrávce Robbieho Bradyho se dostal k míči střídající Duncan Watmore, který podnikl hodně odvážný průnik do vápna. Jeho postup zastavil až Martin a bude z toho roh!
     
    85
    Jermain Defoe šel do vzdušného souboje o míč s hostujícím kapitánem Rusellem Martinem. Domácí útočník si stěžoval hlavnímu rozhodčímu, že ho Martin zasáhl loktem do obličeje. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout.
     
    84
    Sunderland se po delší době dostal s míčem na útočnou polovinu. Na pravé straně se pokoušel Billy Jones poslat míč mezi obránci na Danyho Grahama. Přihrávku však obrana Norwiche zablokovala!
     
    83
    Hostující tým provádí i poslední změnu v tomto utkání! Střelec krásné branyk, Nathan Redmond, ukončuje své působení v dnešním zápase a do hry se na pár minut dostává Gary O´Neil.
     
    82
    Na pravé straně dostal hodně prostoru střídající Lewis Grabban, který volil kličku do středu, kde se nacházela hned dvojice protihráčů. Grabban míč však dostal k Johnsonovi, který se střelou váhal a následně mu míč sebral Jones.
     
    81
    Norwich City zatím zvládá konec utkání velmi dobře! Momentálně hostující celek kontroluje hru na vlasntí polovině a kombinuje. Hráči Sunderlandu navíc nikterak agresivně nenapadají.
     
    80
    Tentokrát Robbie Brady poslal do vápna ostrý centr, který obrana Sunderlandu odvrátila. Za vápnem šel do vzdušného souboje hostující Jonathan Howson, nicméně Yann M´Vila šel do souboje kopačkou. Vše se obešlo bez zranění, hlavní rozhodčí navíc tento zákrok nevyhodnotil jako faul.
     
    79
    Norwich City se však opět dostává do své pohody a je v posledních minutách aktivnějším týmem. Další rohový kop vybojoval pro hostující celek Redmond.
     
    77
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Robbie Brady, který jej rozehrál na krátko s Grabbanem. Následně však akce Norwiche vůbec nevyšla a u míče bude Sunderland.
     
    76
    Střídající Lewis Grabban se ocitl na pravé straně a měl proti sobě Younese Kaboula. Francouzský stoper byl nakonec posledním, kdo se dotkl míče a Norwich má k dispozici rohový kop!
     
    75
    Sunderland opět zažívá lepší část zápasu a po individuální akci střídajícího Watmora vybojoval další rohový kop. Rozehrávky se ujal tradiční exekutor Jermain Lens, jehož centr však opět žádné nebezpečí pro branku Johna Ruddyho neznamenal.
     
    74
    Nathan Redmond se ve středu pole krásně obtočil kolem Billy Jonese a poslal míč na nohu střídajícího Johnsona. Anglický útočník si míč dokázal pokrýt a pokoušel se jej vrátit do vápna Redmondovi. U míče byl však dříve Costel Pantilimon.
     
    73
    Další rohový kop Sunderlandu si vzal na starost Jermain Lens, který svým nadýchaným centrem hledal na malém vápně Younese Kaboula. Francouzský stoper byl však obsazený a obrana Norwiche dokázala centr odvátit.
     
    72
    Na pravé straně se prezentoval zajímavý průnikem Billy Jones, který prošel kolem Robbieho Bradyho a pokoušel se dostat míč do před branku. Jeho pokus však srazil na rohový kop Rusell Martin.
     
    70
    Domácí kouč Dick Advocaat sahá ke druhé změne v tomto zápase! Ze hřiště odchází skotský útočník Steven Fletcher, který byl rozhodně v lepší polovině týmu Sunderlandu. Na jeho místo přichází mladý mladý Angličan Duncan Watmore!
     
    69
    Domácí fandové s hrou domácího celku opravdu spokojení nejsou a mnoho z nich již opustilo své místo! Sunderland zatím nedokázal navázal na dobrý vstup do druhého poločasu a v posledních minutách je jasně lepší Norwich!
     
    68
    Hostující celek provádí již druhé střídání v tomto zápase! Právě Cameron Jerome odchází ze hřiště a na jeho místo přichází anglický útočník Lewis Grabban.
     
    67
    Po delší době jsme byli svědky střeleckého pokusu! Cameron Jerome dostal ideální pas na hranici vápna, avšak svou přízemní střelou brankáře Pantilimona neohrozil.
     
    66
    Skvělou individuální akci předvedl na hranici vápna Graham Dorrans, který se vyhnul hned trojici protihráčů, nicméně ke střele se nakonec nedostal. Sunderland si skotského záložníka dokázal následně pokrýt.
     
    65
    John Ruddy si v tomto zápase připsal pouze jeden zákrok, nicméně před malou chvílí málem vyrobil velkou chybu. Při své rozehrávce se pokoušel najít stopera Rusella Martina, avšak přihrávka byl hodně pomalá. Napadající Jermain Defoe byl však u míče pozdě!
     
    64
    Norwich City momentálně kontroluje hru na soupeřově polovině. Na levé straně se Robbie Brady pokoušel propasírovat míč na Camerona Jeroma, nicméně přihrávku zastavil Billy Jones.
     
    63
    Jeremain Lens rovněž nehraje špatný zápas! Před malou chvílí si narazil míč s Stevenem Fletcherem a postupoval do vápna. Skvělou práci však odvedl stoper Rusell Martin, který nizozemského záložníka odzbrojil.
     
    62
    Norwich City provádí první střídání v tomto zápase! Kouč hostujícího celku, Alex Neil, posílá ze hřiště Wese Hoolahana, který dnes zaznamenal dvě gólové asistence! Na jeho místo přichází Bradley Johnson, který by měl pomoci s defenzivní prací.
     
    60
    Hráči Norwiche opět operovali s míčem ve vápně Sunderlandu. Yann M´Vila to však nevydržel a čistým zákrokem sebral Redmondovi míč a vyváží jej na útočnou polovinu.
     
    59
    Jeremain Lens operoval s míčem před vápnem a následně našel křížnou přihrávkou ve vápně Billyho Jonese, který udělal kličku Bradymu a spadl na zem. Pokutový kop se však pískat nebude! Dle opakovaných záběrů o žádný kontakt nešlo a Kevin Friend tak situaci správně vyřešil!
    57. Nathan REDMOND - 0:3
     
    57
    Norwich právě vstřelil branku!
    Norwich City jde již do tříbrankového vedení! Na pravé straně vybojoval míč Steven Whittaker pro STEVENA REDMONDA, který si na hranici vápna narazil míč s Hoolahanam a následně přesnou střelou na přední tyč překonal Pantilimona! Fanoušci Sunderlandu hromadně odcházejí ze stadionu!
     
    56
    Sunderland se pokoušel uklidnit svou hru na vlastní polovině, nicméně Norwich výborně napadal. Následně se však od Camerona Jeroma odrazil míč do zámezí a Brady bude vhazovat!
     
    54
    Na počátku kombinace Sunderlandu byl Steven Fletcher, který se pokoušel poslat do úniku Patricka van Aanholta, jenž si výborně naběhl do prostoru. Skvěle však zareagoval Steven Whittaker, který ve skluzu míč poslal do zámezí.
     
    53
    Sunderland vstoupil do druhého poločasu jako vyměněný! Aktivní hra domácího celku Norwichi nesedí a máme tu i první rohový kop druhého poločasu. Rozehrávky se ujal Jeremain Lens, jehož centr mířil na hranici malého vápna, kde se nacházel Younes Kaboul. Hlavička francouzského stopera však mířila mimo!
     
    52
    Lee Cattermole se dostal na levé straně k míči a velmi chytrou přihrávkou hledal za obranou střídajícího Dannyho Grahama. Anglický útočník přihrávku obdržel, nicméně se nacházel v těsném ofsajdu!
     
    50
    Velmi dobrý zápas zatím hraje mladý Angličan Nathan Redmond. Před malou chvílí se dostal na pravé straně k míči, obešel van Aanholta a odcentroval. Jeho centr však našel pouze stopera Sebastiána Coatese.
     
    49
    Steven Fletcher šel velmi ostře do souboje s Tetteym a přivodil si nějaké lehké zranění. Velmi rychle ke skotskému útočníkovi přispěchal lékař a vše se zdá být v pořádku!
     
    48
    Ve středu pole zaváhal při zpracování míče Alexander Tettey a do souboje přilétl Jermain Defoe. Hostující hráč poslal bývalého anglického reprezentanta k zemi a dostává žlutou kartu!
     
    47
    Sunderland však velmi agresivně napadal a vybojoval míč. Před vápnem dostal hodně prostoru Jeremain Lens, který se opřel do míče. Domácí záložník však trefil pouze střed branky, kde byl připravený John Ruddy!
     
    47
    Younes Kaboul se pokoušel nadýchaným centrem najít na útočné polovině Jeremaina Lense. Nizozemský záložník však na míč nedosáhl. U míče je tak Norwich.
     
    46
    Kouč Dick Advocaat se rozhodl udělat první změnu, čímž reaguje na nepříznivý stav! Svou dnešní práci na trávníku ukončil švédský záložník Sebastian Larsson, kterého nahrazuje Angličan Danny Graham!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas na Stadium of Light nabídl velmi zajímavou podívanou! Hostující Norwich City byl od prvních minut jednoznačně lepším týmem. Ve 25. minutě se po zbytečné ztrátě Larssona dostal ke střele Howson. Jeho ránu však vyrazil výborný Pantilimon na roh! Z následného rohového kopu však Norwich udeřil! Bradyho střílený centr vyrazil Pantilimon jen před sebe a od nohy Rusella Martina se míč odrazil do branky! Ve 37. minutě Norwich udeřil podruhé, když si na výbornou přihrávku Hoolahana naběhl Steven Whittaker a poslal míč do sítě!

    Druhý poločas začne v Sunderlandu přibližně v 17:03!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Sebastién Coates se dostal do tísně na vlastní polovině, a tak raději zvolil razantní odkop na soupeřovu polovinu. Sunderland je dnes v kombinaci opravdu hrozný.
     
    45+1
    Robbie Brady teď zaváhal při rozehrávce, když si míč příliš předkopl a velmi rychlý Sebastian Larsson byl u míče dříve. I švédský záložník si však míč předkopl a hostující kapitán Rusell Martin míč sebral.
     
    45
    Čtvrtý rozhodčí drží v ruce světelnou tabulky, na které je vyznačená trojka. To znamená, že se nastavují tři minuty!
     
    44
    Rozehrávka se však domácím hráčů vůbec nepovedla! Dlouhý centr Younese Kaboula měl najít za obranou Stevena Fletchera, ten však do náběhu vůbec nešel. Pro míč si tak došel gólman John Rudy!
     
    43
    Po ošetření Robbieho Bradyho se již hraje. U míče je momentálně Sunderland, který kombinuje na vlastní polovině a pokouší se najít cestu na soupeřovu polovinu. Z tribun se ozývá lehký pískot domácích fanoušků!
     
    42
    Na trávníku zůstal ležet hostující Robbie Brady, který si přivodil nějaké zranění ve vzdušném souboji s Fletcherem. Po ošetření by měla být letní posila Norwiche v pořádku!
     
    41
    Na druhé straně se do zajímavé příležitosti dostal i Sunderland! Na levé straně se k míči dostal Jeremain Lens, který skvěle načasoval centr na nabíhajícího Stevena Fletchera. Hlavička skotského útočníka však mířila mimo!
     
    39
    Ve vápně Sunderlandu opět řádili hráči Norwiche! Z pravé strany centroval střelec druhé branky, Steven Whittaker, jehož centr nepříliš ideálně odkopl Kaboul. Následně se dostal k míči Cameron Jerome, jehož skrytá rána proletěla nad břevnem branky Costela Pantilimona!
    37. Steven WHITTAKER - 0:2
     
    37
    Norwich právě vstřelil branku!
    Tak to je pro fanoušku Sunderlandu šok! Norwich se dostává již do dvoubrankového vedení! Před vápne vyhrál důležitý souboj Nathan Redmond, který dokázal dostat míč do středu hřiště. V tomto prostoru se nacházel Hoolahan, který výborně načasoval přihrávku do vápna na STEVENA WHITTAKERA! Pravý obránce hostujícího celku si věděl rady a poslal míč na vzdálenější tyč!
     
    36
    Rozehrávky standardní situace se ujal mladý záložník Nathan Redmond, který však napálil pouze zeď! Norwich pokračoval v kombinaci a Martin se pokoušel najít centrem ve vápně Jeroma, Pantilimon byl však na místě!
     
    34
    Wes Hoolahan hledal ve středu pole svou přihrávkou Nathana Redmonda, nicméně tomu nesedlo zpracování a míč mu utekl. Hra však pokračovala a Norwich City se dostal velmi rycle k míči. Ve středu pole byl sražen k zemi právě Redmond a Norwich má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    33
    Cameron Jerome svedl u vápna Sunderlandu další souboj s Younesem Kaboulem. Tentokrát získal míč hostující útočník, který se pokoušel dostat do vápna, nicméně bránící Patrick van Aanholt mu na jeho kličku neskočil!
     
    32
    Na útočné polovině se pokoušel napadat Steven Fletcher, který však míč nezískal. Odkop Robbieho Brady pouze zablokoval do zámezí a Norwich City bude vhazovat.
     
    30
    Yann M´Vila se dostal pod tlak napadajícího Graham Dorransa. Francouzský útočník, který v Sunderlandu hostuje z Rubinu Kazaň, se nerozpakoval a raději zvolil zpáteční přihrávku k brankáři Pantilimonovi.
     
    29
    Norwich zatím hraje skvělý zápas. Svého soupeře zatím k žádné pořádné šanci nepustil a navíc sám skóroval! Výborno práci odvedl také kouč Alex Neil, jehož taktika zatím vychází perfektně.
     
    28
    Na druhé straně mohl srovnat skóre Jermain Lens, který dostal hodně prostoru ve středu hřiště. Rána nizozemského záložníka z velké dálky však do branky nezamířila.
    26. Russell MARTIN - 0:1
     
    26
    Norwich právě vstřelil branku!
    Hostující celek se zcela zaslouženě dostává do vedení! Robbie Brady rozehrál rohový kop na krátko s Dorransem, který neváhal a poslal do vápna střílený centr. Pantilimon střelu vyrazil pouze před sebe a míč se odrazil od těla RUSELLA MARTINA do branky!
     
    25
    Ve středu pole zaváhal Sebastian Larsson, který nabídl míč Redmondovi. Norwich šel velmi rychle dopředu a dlouhý centr našel na levé straně Dorranse, který míč přiklepl Howsonovi, jehož tvrdou ránu vyrazil Pantilimon!
     
    24
    Domácí tým to teď hrál zbytečně na krásu! Po skvělém napadání se Sunderland dostal k míči dobrých 25 metrů před brankou Ruddyho. Jermain Defoe mohl střílet, nicméně se pokoušel akci vyšperkovat přihrávkou na Steven Fletchera, ta však nebyla přesná a míč došel k Ruddymu!
     
    23
    Cameron Jerome svedl již druhý těžký souboj s francouzským stoperem Younesem Kaboulem. Tentokrát vzešel jako vítěz domácí hráč, neboť získal míč čistým způsobem.
     
    22
    Na druhé straně předvedl pohotovou přihrávku za obranu Jeremain Lens, který našel Jermaina Defoea. Zkušený anglický útočník se však v době přihrávky nacházel v těsném ofsajdu!
     
    21
    Před vápnem Sunderlandu se provinil nedovoleným zákrokem Younes Kaboul, který poslal k zemi Camerona Jeroma. Následnou standardní situaci rozehrál Robbie Brady, který však napálil pouze zeď. Akce pokračovala a z levé strany poslal do vápna centr právě Brady, do zakončení se dostal Howson, ale jeho střela brankáře Pantilimona nepřekvapila!
     
    20
    I druhý rohový kop hostujícího celku rozehrál Robbie Brady, jehož centr způsobil ve vápně Sunderlandu velké zmatky! Na přední tyči měl míč odkopnout Billy Jones, to se mu však napoprvé nepovedlo. Druhý pokus už byl však úspěšný!
     
    19
    Po chybné rozehrávce Sunderlandu se dostal do rychlého protiútoku Norwich City. Ke střele se dostal Wes Hoolahan, který pálil z hranice vápna. Jeho střela však byla zablokována Coatesem na rohový kop!
     
    17
    Rozehrávku si vzal na starost Sebastian Larsson, jehož centr letěl na přední tyč. V tomto prostoru se nacházel Billy Jones, toho však přistrčil Bassong, který následně míč odkopl.
     
    17
    Poprvé v tomto zápase se nám ukázal Steven Fletcher, který dostal zajímavý pas do vápna. Výborně se s ním však vrátil stoper Rusell Martin, který jeho centr zablokoval na rohový kop.
     
    15
    Sebastién Coates si zahrával při rozehrávce a Norwich se mohl dostat do útoku. Nakonec však domácí stoper situaci ve spolupráci s Billy Jonesem zvládl!
     
    14
    Jeremain Lens toho zatím na trávníku příliš nepředvedl. Letní posila z Dynama Kyjev má zatím na kontě žlutou kartu a před malou chvílí faulovala Whittakera. Nizozemský křídelník by si měl dávat větší pozor!
     
    13
    Norwich City pokračoval ve své kombinaci a na hranici vápna mohl střílet Nathan Redmond. Mladý anglický záložník byl však velmi dobře tísněn M´Vilou. Následně se míč dostal na nohu Robbie Bradyho, který vyslal první střelu Norwiche, ta však mířila nad!
     
    12
    Robbie Brady se na levé straně krásně uvolnil a následně odcentroval. Ve vápně si na jeho centr nabíhal Jerome, nicméně spadl po souboji s Coatesem. Penalta se však pískat nebude!
     
    11
    Máme za sebou úvodních deset minut, které nabídly pouze dvě žluté karty. Žádné přímé ohrožení branky jsme zatím neviděli. Doufejme, že se brzy dočkáme nějaké střely!
     
    10
    První rohový kop vybojoval i Norwich. Rozehrávky se ujal Robbie Brady, jehož přetažený centr však pouze prolétl vápnem a zamířil do zámezí na opačné straně. U míče tak bude Sunderland.
     
    9
    Následný rohový kop Sebastiana Larssona neznamenal pro obranu Norwiche nebezpečí. Hostující celek se následně dostal do rychlého protiútoku, který táhl Hoolahan, jeho postup však zastavil Jeremain Lens, který za svůj zákrok dostává žlutou kartu! Kevin Friend tak nastavil velmi přísný metr hned od úvodu utkání!
     
    8
    Z následného přímého kopu nevzniklo pro branku Johna Rudyho žádného nebezpečí. Po nepřehledné situaci ve středu hřiště se však ke střele dostal švédský záložník Sebastian Larsson, jehož rána byla zablokována na rohový kop!
     
    7
    Jermain Defoe se dokázal dostat za obranu Norwich City a míříl do vápna. Jeho postup však velmi ostrý zákrokem zastavil stoper Sebastién Bassong, který dostává žlutou kartu!
     
    6
    Tentokrát však rozehrávka hostům nevyšla a kolmá přihrávka na nabíhajícího Jeroma nebyla přesná. Možnost svého prvního výkopu dostane Pantilimon!
     
    5
    Úvodní minuty zatím překvapivě patří hostujícímu celku, který zatím svému soupeři příliš nepůjčuje míč. Norwich City komentoval na levé straně, to už však neplatí, neboť Robbie Brady nedokázal udržet míč na hrací ploše.
     
    4
    Kombinaci Norwich City se pokoušel zrychlit kapitán Rusell Martin, který hledal za obranou Camerona Jeroma. Hostující kanonýr však špatně načasoval svůj náběh a u míče byl pozdě.
     
    3
    Na levé straně dostal hodně prostoru Robbie Brady, kterému se podařilo odcentrovat. Ve vápně Sunderlandu však nikdo z hostujících hráčů nebyl. Do skluzu šel stoper Sebastíán Coates, který míč odkopl do zámezí.
     
    3
    Domácí fanoušky teď pořádně vystrašil francouzský stoper Younes Kaboul, kterému se nepovedla rozehrávka a poslal míč přímo na nohu Camerona Jeroma. Hostující útočník však míč nezpracoval ideálně a u míče je znovu Kaboul!
     
    2
    Úvodní kombinace patři hráčům hostujícího celku. Na pravé straně však chyboval Jonathan Howson, který fauloval Yanna M´Vilu a rozehrávat bude rumunský brankáře Costel Pantilimon.
     
    1
    Je to tady! Hlavní rozhodčí Kevin Friend právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop obstaral Robbie Brady s Cameronem Jeromem, tedy hráči Norwcih City.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou přeji příjemné odpoledne u sledování Premier League! Oba týmy jsou již nastoupeny na hrací ploše a za mlou chvíli začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Kaboul, Coates, van Aanholt – Seb Larsson, M'Vila, Cattermole (C), Lens – S. Fletcher, Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Graham, O'Shea, Bridcutt, Watmore, Matthews, Rodwell.

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Bassong, Brady – Tettey, Howson – Dorrans, Hoolahan, Redmond – Jerome.
    Náhradníci: Rudd – Hooper, R. Bennett, Wisdom, Grabban, Johnson, O'Neil.

    Rozhodčí: Friend – West, Holmes.
     
    Příjemné sobotní odpoledne! Anglická Premier League pokračuje o tomto víkendu zápasy druhého kola. My se společně zaměříme na utkání dvou neúspěšných z prvního kola. Na Stadium of Light se střetne Sunderland AFC s Norwich City. Úvodní výkop je naplánován v 16:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    SUNDERLAND
    Sunderland v loňské sezóně bojoval o udržení v Premier League a od osmnáctého Hullu jej dělily pouhé tři body! Letos mají svěřenci Dicka Advocaata jistě daleko větší ambice. Sezónu však "The Black Cats" nezačali vůbec dobře. Na hřišti Leicesteru prohrávali po prvním poločase už 3:0! Debakl zmírnil po přestávce Jermain Defoe. Na branku bývalého anglického reprezentanta však brzy odpověděl Albrighton. Poslední slovo měl Steven Fletcher, který upravil na konečných 2:4. V dnešním zápase s Norwichem je Sunderland favoritem, který by měl získat první tři body v sezóně!

    Tým Dicka Advocaata opustil v letním termínu Connor Wickam, který putoval za 10 M€ do Crystal Palace. Žádný výraznější odchod však v týmu Sunderlandu neregistrujeme. Nejvýraznější letní posilou je zatím příchod nizozemské ofenzivního záložníka Jeremaina Lense, který přišel za 12 M € z Dynama Kyjev. Velkou posilou bude jistě i francouzská dvojice Younes Kaboul a Yann M'Vila. Prvně jmenovaný přišel z Tottenhamu za 6 M € a M'Vila přišel na hostování z Rubinu Kazaň. Zejména na Lense bude Dick Advocaat v letošní sezóně hodně spoléhat!
     
    NORWICH CITY
    Norwich je letošním nováčkem v Premier League. V loňské sezóně si zahrál baráž proti Ipswichi, který porazil celkově 4:2 (1:1 a 3:1). Ambice týmu Alexe Neila jsou tak jasné – záchrana! Úvodní krok však Norwich City nevyšel. Na domácím Carrow Road sehral zajímavé utkání s Crystal Palace. Hosté však po velmi dobrém výkonu zvítězili 3:1, za domácí vstřelil jedinou branku Nathan Redmond v 69. minutě. Ani v dnešním utkání to Norwich nebude mít lehké, neboť domácí se budou chtít odčinit úvodní porážku.

    Vedení Norwiche se pokoušel přes letní přípravu hlavně tým posílit, což se také povedlo. Na Carrow Road přišel z Hullu irský útočník Robbie Brady, který klub stál 9,9 M €. Ofenzivu Yellows by měl posílit také nizozemský střelec Ricky van Wolfswinkel, který přišel ze Saint-Étienne. Hlavní opory však v Norwich City zůstaly! Záložník Bradley Johnson, který nastřílel v loňské sezóně patnáct branek, nebo také Cameron Jerome, který se prosadil v loňské sezóně celkem osmnáctkrát!

    Jan Havlovic

    Branky: 88. Watmore – 26. Martin, 37. Whittaker (Hoolahan), 57. Redmond (Hoolahan)

    Karty:   9. Lens (SUN) – 7. Bassong (NRW), 48. Tettey (NRW)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:15. Střely mimo: 3:4.
    Sunderland AFC: Pantilimon – Jones, Kaboul, Coates, van Aanholt – Seb Larsson (46. Graham), M'Vila, Cattermole (C), Lens – S. Fletcher (70. Watmore), Defoe.
    Náhradníci: Mannone – Graham, O'Shea, Bridcutt, Watmore, Matthews, Rodwell.

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Bassong, Brady – Tettey, Howson – Dorrans, Hoolahan (62. Johnson), Redmond (83. O'Neil) – Jerome (68. Grabban).
    Náhradníci: Rudd – Hooper, R. Bennett, Wisdom, Grabban, Johnson, O'Neil.

    Rozhodčí: Friend – West, Holmes
    bahis siteleri