Třebíč – Kladno 2:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:0, 0:1, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 25.08.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího přípravného zápasu před sezonou první české hokejové ligy, která se nezadržitelně blíží. V rámci třetího kola Regionálního poháru se spolu utkají dva týmy, které by měly v nadcházejícím ročníku atakovat pozice nejvyšší – HC Dukla Jihlava, jenž loni skončila těsně před branami baráže v semifinále, a HC Motor České Budějovice. Jihočeši se v loňské sezoně podívali dokonce do baráže, ve které se však museli sklonit před Olomoucí a Chomutovem. Zápas na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě začíná přesně v 18:00.
     
    Přípravné zápasy Dukly Jihlava:
    Dukla
    – Francie U23 4:2.
    Dukla – Slavia 4:3 sn.
    Dukla – Trenčín 2:5.
    Trenčín – Dukla 3:0.
    Banská Bystrica – Dukla 1:2.
    Nitra – Dukla 1:4.

    Regionální pohár:
    Dukla – Třebíč 1:5.
    Kladno – Dukla 6:2.
     
    Přípravné zápasy Motoru České Budějovice:
    Plzeň – Motor 2:1.
    Motor – Pardubice 2:1.
    Kometa – Motor 6:3.
    Tábor – Motor 4:3 sn.
    Motor – Kladno 4:2 – Regionální pohár.
    Motor – Třebíč 2:1 – Regionální pohár.
    Motor – Chabarovsk 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Štebih, Grebenjuk, Kaláb, Dundáček, Dobrovolný, Šimek, Kvapil, Zadražil – Prokš, Důras, Flek – Kohout, Skořepa, Harkabus – Březina, Melenovský, Anděl – Severa, Jícha, Šafář

    ČEZ Motor České Budějovice: Kůdela (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Semrád, Bohunický, Žovinec – Nouza (A), Straka (C), Heřman, Žálčík, Prokeš, Grman, Kuchejda, Mikyska, Švihálek, Marek, Přibyl, Babka

    Rozhodčí: Kukeně, Kotlík – Guth, Rittich.
     
    V dresu jihlavské Dukly dnes nastoupí dva novicové. První z nich je Alexander Grebenjuk, ruský obránce a odchovanec Chabarovsku, který je v celku z Vysočiny na zkoušku. Druhý není až tak úplný nováček, mladý talentovaný gólman Jakub Škarek již loni zažil atmosféru sedmého čtvrtfinálového zápasu play-off proti Kladnu, ale jen jako náhradník. Nyní, tři měsíce přes svými šestnáctými narozeninami, bude poprvé střežit branku A-týmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:53
    Během úvodní minuty si oba týmy žádnou šanci nevypracovali. Za zmínku však stojí fanoušci Motoru, kteří o sobě dávají slyšet.
     
    01:13
    Po levé straně projel do pásma Anděl a vystřelil, ale jeho rána mířila nad horní tyčku.
     
    02:40
    Také domácí fanoušci zpívají první chorály, zatímco Motor se zabydluje před Škarkem.
     
    03:53
    Straka poslal mezi kruhy puk na Heřmana, kterému se černá guma lehce zamotala mezi nohy. I tak zkusil bekhendem vystřelit, ale poslal puk vedle pravé tyče.
     
    04:25
    Melenovský prošel až k pravé tyči, odkud podél brankoviště poslal kotouč na hůl volného Anděla, který mířil do mezery mezi pravým ramenem a pravou tyčkou Kůdely, kterou těsně minul.
     
    05:26
    Buly po pravici Škarka vyhráli hosté a hned po něm se do zakončení dostával Kuchejda. Trefil však pouze gólmana a poté už byla hra pro posunutou klec přerušena.
     
    06:03
    Josef Mikyska obkroužil branku Škarka a znovu se snažil zakončit. Gólman Dukly znovu jeho pokus chytil, jenže poté byla branková konstrukce znovu vychýlena ze svého místa a nyní už přichází na řadu její pořádná úprava.
     
    06:58
    Pohledný hokej na Horáckém zimním stadionu nevidíme. U puku je sice opticky více Motor, ale nedokáže si vypracovat nějakou kloudnou šanci, stejně jako domácí.
     
    07:13
    Na modré zachytil nepřesnou domácí rozehrávku Skořepa a ihned vypálil. Jeho pokus srazil Kůdela do ochranné sítě.
     
    07:17
    Po vyhraném buly poslal Kaláb puk podél modré na Dundáčka, který z první trefil připraveného gólmana.
     
    07:33
    Domácí opět zachytili rozehrávku hostí. Od modré po zisku puku bleskově vystřelil Harkabus, ale tyto pokusy nedělají Kůdelovi problém.
     
    08:25
    V souboji o puk za brankou stáhl Šimek útočníka Prokeše a Kůdela již míří ze své branky. Hosté mají výhodu.
     
    09:00
    Přesnou přihrávku na pravém kruhu v pokračující výhodě dostal Josef Mikyska. Vypálil z první, ale vysoko přestřelil branku. To však byla dobrá šance a hezká kombinace Motoru.
     
    09:34
    Minutu hráli hosté v šesti, než se jeden z domácích hráčů dotknul puku a hra byla přerušena. Na trestnou lavici míří Denis Šimek (JIH), který dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    09:54
    Dukla se díky Josefu Skořepovi osvobozuje. Ten vyvezl puk, předal jej na Harkabuse, který od modré vypálil. Skořepa si málem stačil sjet před Kůdelu a tečovat jeho střelu.
     
    10:29
    Jihlava se opět osvobozuje, puk je ve středním pásmu.
     
    11:07
    Nouza rozdával od modré přihrávky, jak si zachtěl. Nejprve poslal kotouč na Zíba, který z první mířil prudkou ranou vedle. Poté našel u pravé tyče Škarka volného Heřmana, který však příliš otálel se střelou a poté trefil jen gólmanovu zástěru.
     
    11:34
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    12:36
    Nepřesnost. Asi tak by se dala charakterizovat současná pasáž hry, kdy se vždy jeden z týmů dostane před branku soupeře. Tam se však dopustí chybné přihrávky a doslova odevzdá puk soupeři.
     
    13:16
    Před branku si sjel pro přihrávku Jakub Flek, který gólmana nepřelstil. Gólman hostí byl pozorný a raději zachytil puk.
     
    13:57
    Dundáček zahrál u mantinelu výborně tělem proti Michalu Švihálkovi a tvrdě, leč čistě, jej narazil na hrazení, čímž získal puk. Za brankou si pak Dundáčka našel Kuchejda, ale mladý domácí bek se střetu šikovně vyhnul.
     
    15:16
    Domácí na drahnou chvíli získali pásmo před brankou hostí. Na konci akce se ke své typické střele z pravého kruhu dostával David Březina, ale jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    15:44
    Mnohem větší šanci než Březina měl Jiří Severa, jenž dostal mezi kruhy puk. Pokusil se najít místo mezi levým betonem a lapačkou Kůdely, ten však neméně povedeným zákrokem betonem vyráží puk.
     
    16:26
    První přesilovku si zahraje také Dukla. Radek Prokeš (CEB) před branou podrazil Jakuba Fleka a dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    17:13
    Jihlava se teprve nyní dostala do pásma. Flek zavezl kotouč za branku, ale domácí si nedokázali přesně nahrát a kotouč ztratili.
     
    17:21
    Jihlava si zahraje 64 dlouhou přesilovku pět na tři, na trestnou lavici míří Martin Heřman (CEB) za hákování.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    17:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení a využívají přesilovku pět na tři. Marek Melenovský našel na modré MIHU ŠTEBIHA, který vypálil tvrdě od modré a našel mezeru u levé tyče Kůdely. Asistence: Marek Melenovský, Michal Důras.
     
    19:21
    Hosté hrají v plném počtu
     
    19:28
    Na sklonku třetiny si hosté zahrají přesilovou hru. Hráčská lavice Dukly dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Marek Prokš (JIH).

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:49
    S vyloučením se nám nyní roztrhnul pytel. Lukáš Zíb (CEB) dostává dvě minuty za držení protihráče a současně s ním jde na trestnou lavici Ján Mucha (CEB) za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Ač měli hosté sem tam více ze hry, do vedení se dostali domácí hokejisté, kteří využili zásluhou Mihy Štebiha přesilovou hru pět na tři. Na konci třetiny byl vyloučen jeden jihlavský a poté současně dva hráči Motoru, takže po návratu vyloučeného domácího hokejisty na led bude následovat 32 vteřin dlouhá přesilovka Jihlavy pět na tři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:43
    Skořepa poslal kotouč napříč pásmem pro Dundáčka, pas na beka Dukly však zblokovala obrana hostí. Následně to zkusil Skořepa z vrcholu pravého kruhu, mířil však přesně do připraveného gólmana.
     
    21:28
    Dukla hraje v plném počtu a začíná její 32 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    21:50
    Při návratu vyloučených hráčů Lukáše Zíba a Jána Muchy se Motor bude opět bránit. Hlavní sudí se rozhodli potrestat zákrok Martina Semráda (CEB) kolenem na jednoho z domácích hráčů jako faul, i když to nevypadalo nejhůře. Dukla si tak zahraje další přesilovku.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    22:45
    Od modré stříleli během chvilky Kaláb a Skořepa, na Kůdelu si však nevyzráli. Gólman hostí po druhé střele podržel puk ve výstroji.
     
    23:25
    Mihal Štebih se prezentoval další tvrdou střelou, kterou těsně před gólmanem tečoval Marek Melenovský. Zkušený útočník asi sám neví, jak se k puku dostal, nicméně Hynek Kůdela předvedl skvělý zákrok a jeho střelu na brankové čáře lapil.
     
    23:45
    Nyní se předvedl také Jakub Škarek, který z mezikruží zlikvidoval nebezpečný pokus Žálčíka.
     
    23:50
    Motor hraje v plném počtu.
     
    24:35
    Ján Mucha nahazoval puk od modré na branku. Před Škarkem totiž stáli Kuchejda a Mikyska. Oba zkoušeli puk tečovat, ale podařilo se jim to jen lehce a gólmana nepřekonali.
     
    24:50
    Akce Motoru nemůže pokračovat, pískána je přihrávka rukou.
     
    25:41
    Za branou Škarka byl souboj o puk, ze kterého vzešli lépe hosté. Tomáš Kaláb (JIH) je vyloučen na dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    26:22
    Hosté si zahrají dlouhou přesilovku pět na tři. Na trestnou lavici míří Alexander Grebenjuk (JIH), provinil se vysokou holí. Hosty čeká přesilovka dlouhá přes minutu a čtvrt.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    26:47
    Zíb našel na pravém kruhu parádním pasem Josefa Straku, který z první mířil jen do připraveného Jakuba Škarka. Dukla se hned po buly osvobozuje.
     
    27:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní se již hosté v dvojnásobné přesilovce prosazují po nacvičené souhře první formace. Heřman poslal kotouč k levému kruhu na Straku, jenž přesným pasem našel na druhé straně TOMÁŠE NOUZU a ten již neměl problém překonat střelou nad lapačku roztahujícího se Škarka. Asistence: Josef Straka, Martin Heřman.
     
    28:01
    Hostům se v pokračující klasické přesilovce nedaří zavést puk do pásma, nyní navíc Jiří Dobrovolný zachytil nahození hostů a posílá puk přes všechny čáry.
     
    28:01
    Hosty čeká 21 vteřin dlouhá přesilovka pět na tři. Hráčská lavice Jihlavy je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Ondřej Šafář (JIH).

    Na vyloučení: 5-5.
     
    28:11
    Z mezikruží tvrdě vypálil Martin Heřman. Střelu kapitána Motoru likviduje parádním zákrokem Jakub Škarek.
     
    28:22
    Jihlava hraje ve čtyřech.
     
    29:55
    Končí i další přesilovka Českých Budějovic. Po delším čase se opět bude hrát v plném počtu hráčů na ledě.
     
    30:01
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    31:30
    Tak jsem to možná trošku zakřiknul, protože se opět bude vylučovat. Na trestnou lavici míří Vojtěch Zadražil (JIH), který u pravého kruhu fauloval Jakuba Babku, kterého sekl.

    Na vyloučení: 6-5.
     
    32:26
    Ač jsou hráči Motoru již minutu nastěhováni před brankou Škarka, Jihlava odolává. Střela Zíba od modré mířila vedle, Straka netrefil u levého kruhu přihrávku Nouzy a nemohl zamířit do z poloviny odkryté klece a poté předvedl domácí gólman dobrý zákrok proti ráně Heřmana.
     
    33:20
    Na konci přesilovky Motoru vystřelil od modré Bohunický. Jeho pumelice mířila přesně k pravé tyči, kde byl i beton Škarka.
     
    33:30
    Domácí v plném počtu.
     
    34:22
    Alexander Grebenjuk vystřelil od modré. Jeho střela, kterou gólman viděl na poslední chvíli, šla k levé tyči. Hostující brankář předvedl pohotový zákrok.
     
    35:05
    Střelu Denise Šimka zastavil na hranici sebeobětování Jakub Suchánek, který zastavil puk svojí pravicí. I proto nemusel Kůdela zasahovat.
     
    36:07
    Rychlostní souboj o puk svedl domácí Flek a hostující Žálčík. Jenže Škarek si vyjel z branky a z celého souboje vyšel vítězně.
     
    36:47
    Hned po vhazování po levici Kůdely se k puku dostal Marek Prokš. Natlačil se před hostujícího gólmana, ale byl zpacifikován obránci. Před brankou se strhla menší mela, jejíž výsledkem je posunutá klec.
     
    37:20
    Michal Důras se protáhl mezi kruhy, kde přenechal puk Flekovi. Domácí útočník vystřelil, dobrou práci však odvedl Zíb s Muchou, kteří zablokovali jeho pokus.
     
    37:20
    Tomáš Kaláb mířil od modré před branku, kde si počkal na puk Michal Důras, zblízka však nenašel mezeru mezi betony gólmana Kůdely, který znovu zachránil svůj tým.
     
    38:41
    Také Motor po čase prověřil Škarka. Po pravé straně se k puku dostal Adam Přibyl, vybruslil si k pravému kruhu a vypálil. Jeho ránu má gólman Dukly v lapačce.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:41
    Skořepa z pravé strany vystřelil na branku, puk ještě těsně před gólmanem tečoval Martin Kohout, ani on však nerozhodné skóre nezměnil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli, stejně jako v části první, jednu branku. Také České Budějovice využili přesilovou hru pět na tři, když po parádní kombinaci zakončoval prakticky do volné branky Tomáš Nouza. Zápas byl do dvaatřicáté minuty orámován častými vyloučeními, nicméně branka padla jenom jedna.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:47
    Radek Prokeš rozhodně ví, jak se vykličkovat ze sevření tří hráčů. Na obranné modré u mantinelu byl obklopen třemi hráči Jihlavy, ale několika oku lahodícími pohyby se z jejich sevření vysmekl. Pro hosty škoda, že následně ztratil puk.
     
    41:31
    Situace dva na jednoho v podání Jihlavy. Ve středním pásmu sebral puk Lukáš Anděl a proti jednomu bekovi najížděl spolu s Davidem Březinou na Kůdelu. Domácí mladík vyřešil situaci střelou z vrcholu pravého kruhu, se kterou si gólman věděl rady.
     
    42:20
    Dva jihlavští hráči šikovně napadají rozehrávku hostů a hned způsobují Motoru menší problémy. Ale ani Dukla to s rozehrávkou nemá jednoduché, hosté oplácejí stejnou mincí.
     
    43:14
    Jakub Flek našel před brankou Motoru zcela volného Mihu Štebiha, což se asi nebude líbit Petru Rosolovi. Slovinský bek totiž dostal moře volného prostoru, přesto zblízka trefil pouze hruď Kůdely, který byl dobře přesunut.
     
    44:32
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože Radek Prokeš (JIH) zahákoval soupeře, za což dostává dvě minuty.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    45:41
    Domácí pálí šance. Po Štebihovi neuspěl zblízka ani Marek Melenovský. Zkušený hráč domácích dostal před brankou gólovou výzvu od Tomáše Kalába, jenže přestřelil část odkryté branky.
     
    46:20
    Kalábův motýlek sice nepředstavoval výraznější ohrožení branky Kůdely, jenže tomu puk vypadl z lapačky. Českobudějovický gólman ale své drobné zaváhání napravil, ihned puk zneškodnil.
     
    46:32
    Motor přestál své páté oslabení ze šesti a hraje v plném počtu.
     
    47:07
    Věkem sice starší, ale jeden z nejlepších na hřišti, Martin Heřman tvrdě vypálil z pravého kruhu a jen dobrý zákrok Škarka zabránil vedení hostí.
     
    48:01
    Lukáš Žálčík, nyní již píšu jeho jméno bez chybičky, je postrestán dvěma minutami za podražení. Jihlava tak bude mít k dispozici další přesilovou hru.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    48:55
    Opět zafungovala spolupráce mezi Kalábem a Melenovským. První od modré tvrdě vypálil, druhý u pravé tyče chtěl zblízka dorážet, ale těsně minul puk.
     
    49:54
    Domácí sice kombinují před brankou soupeře, ale jejich přihrávky nedávají domácím prostor ke střelecké pozici.
     
    50:01
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    50:17
    Od modré znovu vystřelil Kaláb. Jeho střelu vyrazil Kůdela k levému kruhu přesně k Harkabusovi, jenž trefil přesně trup gólmana Motoru.
     
    51:41
    Dušan Žovinec se nyní hodně diví, že musí na trestnou lavici. Nicméně je fakt, že Žovinec podrazil domácího útočníka. Jihlava má tak další možnost strhnout vedení na svojí stranu.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    52:09
    Nepřesná rozehrávka Dukly končí zakázaným uvolněním.
     
    52:36
    Jakub Suchánek zachytil za brankou vyhozený puk a ihned jej posílá přes všechny čáry.
     
    52:51
    V přesilové hře nezdají se býti plejeři Dukly nikterak zvlášť nebezpeční. Ofsajd.
     
    53:12
    Skořepa zatáhl puk po pravé straně a vystřelil. Kotouč se dostal přesně do středu útočného pásma, kde se do něj opřel Filip Dundáček, ale netrefil tři tyče branky hostí.
     
    53:41
    Přesilová hra Dukly úspěšná nebyla, hraje se v plném počtu a stále za rovnovážného stavu.
     
    54:13
    Marek Prokš v pokračujícím tlaku Dukly připravil palebnou pozici pro Davida Březinu. Jihlavský štírek vypálil z první, jenže Martin Semrád stihl do jeho střely vložit hůl, za což mu jeho spoluhráč v brance musí děkovat.
     
    55:52
    Motor se pokusil o rychlý kontr, nicméně nepřesná přihrávka Mikysky na Švihálka zhatila útočné snažení hostí.
     
    56:06
    Na to, že jde o přátelský zápas, máme v útrobách Horáckého zimního stadionu dobrou atmosféru. Domácí kotel se během zápasu postupně zformoval, fanoušci Motoru také v rámci možností přikládají pod kotlem.
     
    56:16
    Hned po buly vystřelil Tomáš Harkabus, jeho pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    56:43
    Na hrací plochu míří domácí ledaři. Pan Humlíček už má v ruce nástroj na opravu rýhy, která se vyskytla na levém kruhu u branky hostí. Domácí ledový mág tuto nerovnost opravuje a za malý okamžik se snad již bude pokračovat.
     
    56:43
    Tak jsem se lehce zmýlil, poblíž branky hostí je nerovnost a díra o poznání větší. V tuto dobu končí zápas v normální hrací době a následují samostatné nájezdy.
     
    56:43
    Třetí třetina je předčasně ukončena, následují samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Josef Skořepa se neprosadil, nerozhýbal brankáře, který má kotouč u svého levého betonu.
     
    1. série
    0:1
    Tomáš Grman vymíchal Škarka a zasunul puk přesně k jeho levé tyči.
     
    2. série
    1:1
    Jakub Flek zkusil zakončení také k levé tyči a s její pomocí puk zaplul do branky.
     
    2. série
    1:2
    Hostující kapitán Josef Straka vymetl přesně levou šibenici branky Škarka.
     
    3. série
    1:2
    Lukáš Anděl nepřekonal gólmana hostí, jeho pokus o zakončení mezi nohy nevyšel, puk mu sjel z hole. Motor České Budějovice vítězí v nájezdech 2:1, stejně tak jako v celém zápase.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ČEZ Motor České Budějovice. Rozhodující nájezd proměnil JOSEF STRAKA.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas mezi Jihlavou a Českými Budějovicemi jistě nabídl pěknou podívanou. Domácí vyhráli první třetinu 1:0, když se v dvojnásobné přesilové hře trefil Miha Štebih. Ač měli hosté více ze hry, gól se jim v úvodní části dát nepodařilo. Ve druhé třetině oplatil Motor stejnou mincí, v početní převaze dvou mužů se prosadil Tomáš Nouza. Třetí třetina byla v režii Jihlavských, ale z několika slibných šancí nedokázali dát červenožlutí druhý gól.

    Kuriózní situace nastala v čase 56:43, kdy se na levém kruhu před branou hostí vyskytla nepřesnost na ledě. Za malý okamžik se ukázalo, že nerovnost (díra) je větších rozměrů, není opravitelná a znemožňuje dokončit zápas.

    Hlavní sudí tak ihned ukončil zápas a okamžitě se přešlo k samostatným nájezdům. Za domácí se prosadil pouze Jakub Flek, hosté byli úspěšní dvakrát. Nejprve Tomášem Grmanem a ve druhé sérii vsítil Josef Straka rozhodující trefu.
     
    S konstatováním, že ČEZ Motor České Budějovice vezou z ledu jihlavské Dukly dva body do tabulky Regionálního poháru, když vyhrály 2:1 po samostatných nájezdech, které skončily stejným poměrem, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:23:51)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Štebih (Melenovský, Důras) – 28. Nouza (Straka, Heřman), rozh. náj. Straka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Skořepa (JIH)
    0:1   Grman (CEB)
    2. série:
    1:1   Flek (JIH)
    1:2   Straka (CEB)
    3. série:
    1:2   Anděl (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Štebih, Grebenjuk, Kaláb, Dundáček, Dobrovolný, Šimek, Kvapil, Zadražil – Prokš, Důras, Flek – Kohout, Skořepa, Harkabus – Březina, Melenovský, Anděl – Severa, Jícha, Šafář
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Semrád, Bohunický, Žovinec – Nouza (A), Straka (C), Heřman – Žálčík, Prokeš, Guman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Marek, Přibyl, Babka

    Rozhodčí: Kukeně, Kotlík – Guth, Rittich

    Diváci: 545
    bahis siteleri