Chabarovsk – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Petrohrad 1:5 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 2:3 (kon.)
Barys – Kazaň 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:1 (kon.) | Omsk – Toljatti 6:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Soči 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Záhřeb 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Avangard Omsk
6:1 (1:0, 5:0, 0:1)
Lada Toljatti
Čtvrtek 10.09.2015, 15:30 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:42. SHENFELD - 6:1
     
    56:42
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    ANTON SHENFELD zkušeně vykoupal Kostina, kterého zmátl kličkou a zmiňovaný hráč poté s přehledem zakončil z bekhendu k levé tyči.
    34:46. LEMŤUGOV - 6:0
     
    34:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje a opět tomu pomohlo aktivní napadání domácích před hostující svatyní. NIKOLAJ LEMŤUGOV číhal před branou, kde clonil ve výhledu. Následně využil nahozený kotouč, který převzal a nadvakrát jej doklepl za záda bezmocného Kasutina. Asistence: Alexandr Černikov.
    POPOV - 5:0
     
    32:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    Kasutin se v brance moc neohřál a brzo inkasuje. Pěrežogin se v individuální akci natlačil před bránu, ale Kasutin si lehl a znemožnil mu tak dostat puk za jeho záda. Jenže hrálo se dál a VLADIMÍR SOBOTKA kotouč našel a poté jej usměrnil do horní části hostující svatyně. Asistence: Alexandr Pěrežogin.
    PĚREŽOGIN - 4:0
     
    30:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí ústali oslabení a vzápětí se prosazují, a to už začíná zavánět debaklem. Sobotka nejprve tečoal kotouč před brankovištěm a ačkoliv Masalkis stihl ještě zasáhnout, na následnou dorážku ALEXANDRA PĚREŽOGINA již neměl nárok. Asistence: Michal Kempný.
    ŠIROKOV - 3:0
     
    24:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    O pár vteřin později je to už o tři góly. Zubov naznačil střelu z úhlu, čímž zmátl Masalkise, který si lehl před brankoviště. Místo toho ale přišla přihrávka na zcela osamoceného SERGEJE ŠIROKOVA, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Michal Kempný, Ilja Zubov.
    LAUTA - 2:0
     
    23:20
    Avangard právě vstřelil branku!
    A úvodní tlak dokázal Omsk přetavit v další branku. Po delší kombinaci dostal ARTUR LAUTA puk k modré čáře. Zmiňovaný hráč si poté najel do lepší pozice a nechytatelnou střelou usměrnil puk pod levou spojnici. Asistence: Ivan Fiščenko.
    ŠIROKOV - 1:0

     
    19:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    V závěru úvodního dějství jdou domácí do vedení. SERGEJ ŠIROKOV si najel do útočné třetiny, kde zmátl všechny tím, že naznačil přihrávku, ale místo toho vypálil k bližší tyči, načež sice Masalkis stihl zareagoat, nicméně i tak mu kotouč propadl výstrojí a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Denis Kostin.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Širokov (Kostin), 24. Lauta (Fiščenko), 25. Širokov (Kempný, Zubov), 31. Pěrežogin (Kempný), 33. Sobotka (Pěrežogin), 35. Lemťugov (Černikov) – 57. Shenfeld (TS)


    Avangard Omsk: Kostin ( Furch) – Kuljaš, Ahnelov, Lekomcev, Kempný, Alexandrov, Kulik, N. Gluchov, Valentěnko – Pěrežogin, Sobotka, Popov – Paršin, Zubov, Širokov – Lemtjugov, Petrov, Černikov – Fiščenko, A. Gluchov, Lauta.
    Lada Toljatti: Masalkis (31.Kasutin) – Vorobjov, Flood, Malenkich, Bělov, Viklund, Bolšakov – Mastrjukov – Zaťovič, Magogin, Bumagin – Shenfeld, Nikitěnko (C), Belousov – A. Střelcov, V. Střelcov, Stěpanov – Mastrjkukov, Nikulin, Valujskij – Mochancev.

    Rozhodčí: Gamalej, Gašilov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri