Chabarovsk – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Petrohrad 1:5 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 2:3 (kon.)
Barys – Kazaň 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:1 (kon.) | Omsk – Toljatti 6:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Soči 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Záhřeb 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 10.09.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BURDASOV - 1:5
     
    49:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tohle už zaváním jasným debaklem. ANTON BURDASOV dostal přihrávku k vrcholu levého kruhu a ranou příklepem nedal Nalimovi sebemenší šanci, jelikož kotouč zaplachtil k horní protilehlé tyči. Asistence: Vadim Šipačjov, Anton Bělov.
    KETOV - 1:4
     
    41:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tohle je praděpodobně rozhodující gól. JEVGENIJ KETOV vybojoval puk v útočné třetině a sám založil následnou útočnou akci, na jejímž konči pálil z pravého kruhu. Nalimov jeho ránu sice dokázal tečovat, ale pro jeho smůlu mu puk propadl pod tělem a zamířil za jeho záda.
    ŠIPAČJOV - 1:3
     
    36:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají už po pár vteřinách. Burdasov skvělým pasem po slepu našel z prostoru brankoviště VADIMA ŠIPAČJOVA u levé tyče a druhý zmiňovaný využil toho, že byl Nalimov na zemi, puk nadvezdl a poslal jej do horní části odkryté branky. Asistence: Alexej Burdasov.
    KETOV - 1:2
     
    26:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V krátkém sledu SKA otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch. JEVGENIJ KETOV nabral rychlost a vydal se podél mantinelu do útočné třetiny, kde následně vyprodukoval tažný projektil, díky kterému usměrnil puk do levé tyče, od které se následně kotouč odrazil za záda Nalimova. Asistence: Dinar Chafizullin.
    DERGAČJOV - 1:1
     
    23:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže stačilo málo a máme vyrovnáno. Nalimov způsobil chybu obřích rozměrů, když se snažil rozehrát zpoza vlastní brány. Místo toho, aby puk odpálil, tak ho poslal jen před vlastní bránu, přímo na hokejku ALEXANDRA DERGAČJOVA, který měl již lehkou práci. Bez asistence.
    BLUM - 1:0
     
    05:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ale vzápětí do vedení. Alševskij nejprve vypálil a poté se dostal i k dorážce. V těžké pozici propasíroval kotouč z bekhendové strany před brankoviště, kde se v závaru dostal k puku jako první JONATHAN BLUM, který na nic nečekal a usměrnil ho za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Alševskij.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Blum (Alševskij) – 24. Dergačjov, 27. Ketov (Chafizullin), 37. Šipačjov (Burdasov), 42. Ketov, 50. Burdasov (Šipačjov, Bělov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Bartulis(C), Osipov, Glazkov, Lisov, Mnatcjan, Lysenko, Plechanov – Bergfors, Fišenko, Lugin – Trivino, Pelletier, Alševskij – Makarov, Podšenadljlov, Kuzněcov – Voronin, Sajustov, Jakovlevl.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chudinov (C), Bělov, Zubarev, Jakovlev, Chafizullin, Kalinin, Rukavišnikov, Judin – Koskiranta, Arťuchin, Burdasov – Dadonov, Šipačjov, Lindstrom – Kablukov, Ketov, Chochrjakov – Ponikarovskij, Kadějkin, Dergačjov.

    Rozhodčí: Bonda, Bělov – Gorděnko, Tomilovov
    bahis siteleri