Kladno – Letňany 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Písek 10:2 (kon.)
K. Vary – PZ Kladno 4:2 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
Žďár n/S – Sparta 1:10 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 15:2 (kon.)
Třinec – Šumperk 8:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 10.09.2015, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Autorem rozhodující trefy je DAVID LITERA.
     
    63:50
    Vala poslal kotouč před branku na Najmana, který na něj těsně nedosáhl. Byl zablokován Jakubem Šípkem (MBL), jenž je vyloučen za hrubost, ale ve stejný okamžik se Adam Najman (JIH) provinil sekáním a jde také ven.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    59:53
    Oddechový čas i na straně Dukly.
     
    51:36
    Další šance domácích. Před branku si vybruslil Jan Trávník, domácí zadák ale tváří v tvář Haasovi nedokázal gólmana hostí prostřelit.
     
    47:34
    Střelu Filipa od modré tečoval Daňhel nad branku. Jihlava měla další velkou šanci, když se kotouč mezi kruhy dostal ke zcela volnému Brožovi, ten však trefil pouze hruď Haase.
     
    47:01
    Adam Najman mířil nad vyrážečku Haase, avšak neúspěšně.
     
    47:01
    No, nyní se hosté možná oprávněně zlobí. Andrej Moravčík se po chybě v obraně domácích řítil sám na Juřičku. Byl možná faulován, ale trestné střílení se nenařizuje, sudí rozpažil. Na druhé straně si nepohlídali hosté Adama Najmana a po stejném faulu se trestné střílení píská.
     
    45:45
    Hned poté budou mít domácí možnost nápravy. Martin Vojta (MBL) si odsedí dvě minuty za hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    43:37
    Dukla si bude moci vzít své vedení zpět, protože Jan Málek (MBL) se provinil podražením.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    43:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu. Na přesnou střelu PETERA NOVÁKA neměl Juřička moc šancí dosáhnout. Jeho projektil z pravého kruhu šel přesně do levého horního rohu branky Dukly. Asistence: Jakub Šípek.
     
    38:34
    Po levici Haase se dvakrát vhazovalo a domácí pokaždé ihned vystřelili. Gólman hostí byl pozorný. Po třetím buly si vzali kotouč hosté a Michael Rudolph se nadechl k velkému sólu, jenže Juřička byl opět pozorný a zblízka jeho střelu chytil.
     
    37:37
    Po pasu zpoza branky netrefil Jakub Filip branku. Byl zcela sám před Haasem, ale zamířil těsně vedle jeho levé tyče. Obrovská to šance Dukly.
     
    36:15
    Jakub Šípek si zpoza branky vybruslil k pravé tyči Juřičky, ale kotouč prostě za jeho beton i přes pořádné štourání nedorazil. Jihlavanům nyní hodně trvalo, než si prostor před brankou pohlídali.
     
    33:42
    Poněkud kostrbatou kombinací se Dukla dostala do přečíslení dva na jednoho, které po pasu Brož vyústilo v nájezd Tomáše Valy na gólmana. Ten se jej pokusil rozhýbat, ale kotouč mezi jeho betony nedostal.
     
    29:50
    V situaci tři na dva se po levé straně do pásma dostal Jakub Filip. Adresoval kotouč před branku, kde si sjížděl Daňhel s Úlovcem, kteří puk za záda Haase nepropasírovali. Hned poté hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    25:40
    Jihlava bude hrát minutu a třiatřicet vteřin dlouhé oslabení tři na čtyři. Jan Úlovec (JIH) je za podražení ve středním pásmu vyloučen na dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    25:13
    Po jeho pokusu vznikla před branou Haase mela, za kterou dostávají dvě minuty jak domácí Jiří Marek za hrubost, tak hostující Roman Furmánek za krosček.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    18:05
    V závěru první třetiny si zahraje přesilovku také Mladá Boleslav. Jaroslav Musil (JIH) je vyloučen na dvě minuty za držení hole.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    13:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava korunuje svůj velký tlak, který vznikl nepřesným vyhozením hostí. To dojel na modré Najman. S jeho střelou i dorážkou si Haas poradil. Na další střelu domácích a dorážku JINDŘICHA KARDOŠE (1+0), už však byl krátký. Asistence: Tomáš Vala (0+2) a Jan Úlovec (0+2).
     
    12:01
    Obrovská šance domácích. Střelu Filipa z levé strany vyrazil Haas znovu jen před sebe. Kotouč se dostal před branku k Broživi, který byl sice tísněn, dokázal však vystřelit, ale minul odkrytou levou polovinu svatyně.
     
    11:46
    Jihlava si zahraje první přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Adam Kolner (MBL), který je potrestán dvěma minutami za hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    10:21
    Z pravé strany vystřelil na branku hostí Patrik Rašín. Haas jeho střelu neviděl. Ta se odrazila před branku k Zadražilovi, který byl však tísněn a nedokázal pořádně zakončit.
     
    02:35
    Hraje se za branou domácích. Puk z tohoto prostoru vybojoval Šípek, který jej poslal na Theissiga. Jeho nahození tečoval před Juřičkou znovu Šípek, ale gólman domácích chytá, stejně jako pokus kapitána Červenky od modré. Dukla so poté osvobozuje za cenu zakázaného uvolnění.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Kardoš (Vala, Úlovec) – 44. Novák (Šípek), rozh. náj. Litera

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kardoš (JIH)
    0:0   Novák (MBL)
    2. série:
    0:0   Vala (JIH)
    0:0   Moravčík (MBL)
    3. série:
    0:0   Filip (JIH)
    0:1   Litera (MBL)


    HC Dukla Jihlava: Jurička (Chaloupek) – Rusňák, Trávník, Rašín, Piskač, Mareček, Marek – Úlovec, Daňhel, Filip – Brož, Najman, Vala – Juda, Kardoš, Zadražil – Musil. Trenér: Petr Svoboda.
    BK Mladá Boleslav: Haas (Mašek) – Theissig, Červenka, Furmánek, Rudolph, Dobrkovský, Málek, Lhota – Valdhans, Šípek, Litera – Novák, Jindra, Kolner – Čermák, Schulz, Moravčík – Vojta.Trenér: Tomáš Černík.

    Rozhodčí: Pokorný – Rampír, Krejčí
    bahis siteleri