Vsetín – Technika Brno 3:5 (kon.) | Písek – Klášterec nO 5:6 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Jablonec n/N 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 1:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 7:3 (kon.) | Trutnov – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 7:4 (kon.) | Děčín – Kobra 2:5 (kon.) | Nymburk – Tábor 3:5 (kon.)
Nový Jičín – Břeclav 3:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Frýdek-M. 0:6 (kon.)
Opava – Poruba 2011 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – SK Karviná 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
SC Marimex Kolín
Středa 16.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Rozhodnuto, Kolín si odveze z havlíčkobrodské Kotliny všechny tři body! Dominik Zumr sice nedojel puk včas, ale brodský obránce rozehrál špatně přímo na hůl DAVIDA ŠAFRÁNKA, který z levého kruhu ranou do prázdné brány definitivně rozhoduje dnešní zápas! Asistence: Dominik Zumr.
     
    59:15
    Miroslav Duben pálil úplně sám z mezikruží, ale jeho dělovka o kousek minula pravou tyčku gólmana Sejpala! Kolín získal puk a může rozhodnout.
     
    58:40
    Havlíčkův Brod si bere oddechový čas a brankář Dusík zůstává na střídačce. Domácí zkouší vabank v podobě hry bez gólmana!
     
    58:40
    Pořádný závar před bránou Kolína, po němž končí puk v náruči kolínskými příznivci oslavovaného brankáře Sejpala! Tomáš Cejpek se ocitl v šanci, ale zblízka nevyzrál na maskovanou oporu hostů!
     
    55:12
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, co všechno se může v hokeji stát, Kolín jde naprosto z ojedinělé akce do vedení a tohle už budou mít domácí hodně těžké! Kolín založil rychlý protiútok, Martin Ježek předal puk na levou stranu Jakubu Semirádovi, který našel lahůdkovým pasem rozjetého JOSEFA MALÉHO, jenž v samostatném úniku našel mezírku mezi Dusíkovými betony! Asistence: Jakub Semirád, Martin Ježek.
     
    54:01
    Nádherný hokejový moment! Lukáš Endál vypustil gólovou střelu z mezikruží, ale brankář Sejpal vytáhl fenomenální semafor! Kotouč skončil v jeho lapačce, Endál jen smutně lomí rukama!
     
    53:10
    Jevgenij Kondratěv vypálil z okraje kruhů a brankář Sejpal nemohl před sebou vidět vůbec nic! Kotouč se ale odrazil těsně vedle jeho brány, teď měli hosté pořádné štěstí!
     
    46:56
    A mohlo být s domácími hodně zle! Mezi kruhy dostal hodně prostoru Jiří Kadlec starší, v pohodě si zpracoval nahrávku a tvrdou ranou zacinkal na Dusíkovu pravou tyčku!
     
    46:32
    Zbytečný faul v útočném pásmu a Kozlové mají k dispozici hru v početní převaze. Tomáš Chlubna (HBR) je potrestán dvěma minutami za pád pod nohy.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská radost havlíčkobrodských fanoušků, v Kotlině je naprosto zaslouženě vyrovnáno! Kotouč putoval v útočném pásmu od Tomáše Chlubny na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, který se bleskově zorientoval před bránou soupeře a povedenou střelou propálil dosud nepřekonaného gólmana Sejpala! Asistence: Patrik Přidal.
     
    38:11
    K Petrovi Kuchtovi se odrazil puk před bránu, ale když už se chystal střílet, puk před ním postrčil dál od hole jeden z kolínských hráčů!
     
    37:33
    Havlíčkův Brod je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jevgenij Kondratěv (HBR). Přesilovka pro hosty, kteří si vyžádali oddechový čas.
     
    35:48
    David Vala vypálil od modré čáry do hrudi gólmana Sejpala a k dorážce se probil Patrik Přidal, ale neuspěl z bezprostřední blízkosti!
     
    35:28
    Miroslav Třetina vypálil z mezikruží zápěstím, kde byl úplně sám, ale trefil znovu jen dobře postaveného brankáře Sejpala, jenž chytá famózně!
     
    35:17
    Dominik Zumr (KOL) odpykává trest za Marka Voženílka, který zřejmě utrpěl zranění. 2 minuty – podražení.
     
    35:17
    Lukáš Endál teď byl blizoučko vstřelené brance! Zpoza brány rychle vybruslil až před brankoviště, potáhl si puk podél brankáře Sejpala, čímž ho položil na led, a byl faulován těsně před zakončením!
     
    33:04
    Miroslav Třetina (HBR) obdržel 2 minuty za podražení. Hraje se 4 na 4.
     
    32:04
    Marek Voženílek (KOL) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    32:04
    Kirill Vlasov měl na holi vyrovnání, když pálil z mezikruží úplně sám zápěstím dobře do horní části branky, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Sejpala!
     
    30:59
    Obrovský tlak Havlíčkova Brodu! Od modré čáry vypálil tvrdě David Vala a domácí se tlačili k dorážkám, ale puk do sítě neprotlačili. Jevgenij Kondratěv pak ještě nahazoval kotouč před bránu, ale tam ho uzmuli hosté!
     
    30:40
    Tomáš Ludvík na´bral rychlost na pravém křídle a dokázal zakončit, ale z úhlu trefil jen pravý bok brankáře Sejpala, jenž znovu podržel Kozly!
     
    28:47
    Kolín získal puk a probil se do slibné pozice. Nakonec zakončoval z mírného úhlu na levé straně Marek Němec, ale brankáře Dusíka u přední tyčky nepropálil!
     
    27:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Kolín se ve vlastním oslabení ze zcela ojedinělé šance ujímá vedení! Kotouč zatáhl do útočného pásma JIŘÍ KADLEC st, rychle obkroužil bránu a i když byl gólman Dusík u první tyčky přitisknutý, puk mu podél ní propadl až za brankovou čáru! Tohle se brodskému brankáři nepovedlo! Asistence: Dominik Zumr.
     
    27:24
    To byla tutovka jako hrom! Havlíčkův Brod rychle přečíslil svého soupeře a Lukáš Endál uvolnil dobrou nahrávku dvojici Patrik Přidal – Miroslav Třetina. Druhý jmenovaný po přiťuknutí svého parťáka zblízka pálil, ale minul pravou Sejpalovu tyč!
     
    26:37
    Kombinace Bruslařů v útočném pásmu pokračovala a po nahrávce Miroslava Třetiny se zpoza brány vytočil Lukáš Endál, ale zblízka nedokázal procedit puk za ležícího brankáře Sejpala!
     
    26:14
    Další přesilovka pro havlíčkobrodské barvy. Sudí vykázal ke dvěma minutám na lavici hanby Jana Hanzla (KOL) za nedovolené bránění.
     
    22:08
    Miroslav Třetina si to namířil po ose hřiště k Sejpalově bráně a byl mezi kruhy podražen Markem Voženílkem (KOL). Další početní převaha pro Havlíčkův Brod
     
    20:18
    Lukáš Endál se vytočil z rohu pásma až do pravého kruhu a prudce vypálil zápěstím. Brankář Sejpal dobře zareagoval a puk vytěsnil betonem do rohu pásma!
     
    19:32
    Radost mu teď ale mohl udělat Kirill Vlasov, který se uvolnil před bránou a dostal se do zakončení, ale brankáře Sejpala kličkou nepřekonal! Dobrý zákrok maskované opory Kozlů.
     
    17:10
    Naprosto zbytečný faul Kolína v útočném pásmu a počet hráčů na ledě se nám vyrovná. Lukáš Skokan (KOL) nedovoleně bránil Miroslava Třetinu, který se trochu těžce zvedal z ledu.
     
    15:33
    Miroslav Duben (HBR) to přehnal s důrazem u útočné modré čáry a je vyloučen za podražení.
     
    14:28
    Jevgenij Kondratěv se prokličkoval po levém křídle až k bráně, ale nedokázal zakončit. Na trestnou lavici usedá Jiří Kadlec starší (KOL) za podražení.
     
    13:49
    Hezká akce domácích. Miroslav třetina na útočné modré čáře předvedl dobrý bruslařský manévr a přiťukl puk vedle sebe na Patrika Přidala, který z mezikruží pálil těsně vedle! Brankář Sejpal přerušil hru po odraženém puku.
     
    12:17
    Zmatku kolem brány využil k nebezpečné střele marek Němec, který odražený puk z mírného úhlu na pravé straně okamžitě vypálil z otočky, ale jen do Dusíkova betonu!
     
    07:12
    Teď to v ochozech pořádně zahučelo, Havlíčkův Brod se natlačil hodně důrazně před brankoviště, kde přetlačil svého soupeře a vypálil těsně vedle!
     
    04:38
    Hokejisté od řeky Labe si zahrají první přesilovou hru. Na lavici hanby usedl Josef Kolda (HBR) za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 44. Endál (Přidal) – 28. J. Kadlec st. (Zumr), 56. Malý (Semirád, Ježek), 60. Šafránek (Zumr)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Hubert, Cejpek, Hlídek
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Hanzl, Voženílek, Skokan, Nedbal, Barták, Pýcha, Březina – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Šafránek "C", Morkes – J. Kadlec ml., J. Kadlec st. "A" – Hlavatý, A. Jelínek

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, David Urubčík

    Diváci: 679
    bahis siteleri