Olomouc – Jihlava 1:3 (kon.) | Kladno – Slavia 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:1 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Třinec – Zlín 2:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:3 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 3:5 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 19.09.2015, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace s gólovým koncem! Klindera ujel s LUKÁŠEM SLADKOVSKÝM do přečíslení dva na jednoho a druhý jmenovaný si po krásné žabičce od spoluhráče ještě přehodil puk do backhandu a poslal jej po ledě za překonaného Husára. Asistence: Václav Klindera.
     
    28:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno. Na konci krátkého a rychlého sparťanského ťukesu před Husárovou brankou stál JAN HAVEL, který kotouč po zemi propasíroval do pardubické klece. Asistence: Lukáš Lojka a Ondřej Procházka.
     
    25:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice tuto přesilovou hru bleskově využívají zásluhou FILIPA ZADINY. Pardubický útočník nic nevymýšlel, nabral kotouč na čepel a od pravého mantinelu jej poslal přesně do pravého horního růžku Pírsovy branky. Asistence: Martin Krajňák.
     
    13:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak dnes to vypadá na gólové hody. Kulda vystřelil z mezikruží na Husára, ale ten kotouč vyrazil přímo na hůl LUKÁŠE SLADKOVSKÉHO. Domácí útočník si zkušeně počkal, potáhl kotouč do strany a zakončil do odkryté klece – 2:2! Asistence: Vojtěch Kulda a Ondřej Knobloch.
     
    12:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou znovu do jednobrankového vedení. Postaral se o to svým důrazem v brankovišti MARTIN KRAJŇÁK, který jako první trefil vyražený kotouč. Asistence: Tomáš Pipek.
     
    06:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Husára překvapil střelou z vrcholu levého kruhu ALBERT MICHNÁČ. Asistence: Vojtěch Zeleňák.
     
    04:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se dostal FILIP ZADINA, udělal Pírsovi kličku do forhendu a střelou k levé tyči posílá Dynamo do vedení. Asistence: Denis Kusý.

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 7. Michnáč (Zeleňák), 14. Sladkovský (Kulda, Knobloch), 29. Havel (Lojka, Procházka), 46. Sladkovský (Klindera) – 5. Zadina (Kusý), 13. Krajňák (Pipek), 26. Zadina (Krajňák)


    HC Sparta Praha: Pírs (Chour) – Jandus, Šťastný, Knobloch (C), Bednárik, Bureš, Kadeřávek, Duben, Zeleňák – Michnáč, Lojka, Havel, Klindera, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Sladkovský, Šmerha, Procházka. Trenér: Darek Stránský.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Červený) – Beran, Horyna, Kučera, Nedbal (C), Faltys, Rudy – Panna, Hlaváček, Hoskovec, Barkóci, Krajňák, Dušek, zadina, Pipek, Voženílek, Ružička, Kusý, Rohlík. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Bejček – Komárek, Ondráček

    Diváci: 56
    bahis siteleri