Německo – Česko 3:7 (kon.)
konec
Německo
3:7 (1:3, 0:4, 2:0)
Česko
Sobota 19.09.2015, 13:00 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Za chvíli nás tady v Selbu čeká bitva osmnáctky s Rakouskem. Nejmladší reprezentace si odvetu s Německem střihne zítra od 8:45, tak si nezapomeňte ráno přivstat.

    S poučkou směřující k naší dvougólové obránkyni Daniele Pejšové, že lézt na led s chrániči na bruslích není úplně dobrý nápad, se s vámi pro tuto chvíli loučím. (15:05:53)
     
    První ze dvou zápasů proti Německu tedy české hokejistky do 15 let zvládly vítězně. Svého soupeře šedesát minut přehrávaly a z toho, že třetí třetinu prohrály 0:2, asi nemusí vyvozovat negativní důsledky. Jenom nám to tam prostě přestalo padat a Němky daly ze dvou šancí dva góly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hned po vyhraném vhazování se nám podařilo osvobodit a hru držíme daleko od vlastní branky.
     
    59:22
    Naopak my už ne, základní hrací dobu (snad) dohrajeme ve čtyřech. Valentýna Černá (CZE) inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
     
    59:07
    Německo hraje v plném počtu.
     
    58:30
    Ale nakonec nás zastavuje odpískaný ofsajd.
     
    58:18
    Ale v zakončení se natrápíme neskutečně. Mlýnková z úhlu trefila boční síť, potom chyběl kousek k dorážce Kláře Jandušíkové.
     
    57:45
    Nahození od modré čáry se neujalo, bojující Němky ho nepustily na branku. Dál je držíme v šachu.
     
    57:07
    Ještě dostáváme přesilovku, kterou bychom pro své sebevědomí potřebovali využít. Franziska Klingerová (GER) je vyloučena za podražení.
     
    56:50
    Na stadion už dorazily také české hokejistky do 18 let, které čeká od 16:30 zápas s Rakouskem. Teď hlasitě podporují své kolegyně z tribuny.
     
    55:51
    Dvakrát byla nejblíž gólovému ohrožení Anna Fabšicová. V obou případech jí chyběl krok k puku před prázdnou brankou. Němky nemají ze hry absolutně nic, jenom se brání.
     
    54:49
    Když budeme střílet mimo nebo do hrudi brankářky, opravdu to půjde těžko. Kaltounková si počkala na další brejk, ovšem ani jí se v zakončení nevedlo. To je škoda.
     
    54:27
    Domácí výběr se osvobodil ze sevření našeho prvního útoku, plánujeme další akci z vlastní třetiny.
     
    53:24
    Tereza Mazancová si před brankou počkala na ideální přihrávku a znovu nám chybělo málo. Jenže česká útočnice trefila jen střed branky, kde byla gólmanka připravená.
     
    53:03
    Góly nám teď opravdu chybí, naopak přichází zakázané uvolnění českého týmu.
     
    52:42
    Kristýna Hájková to provedla parádně, nevzdala se a přebruslila německou obranu. Tváří v tvář Dislové ale branku minula.
     
    51:52
    Obraz hry se ale od prvních dvou třetin v podstatě nezměnil, snad ještě víc se hraje v německém pásmu. Rozhodčí nás vyhání ven za postavení hráčky v brankovišti.
     
    50:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    K čemu se Němky ve třetí třetině dostanou, to využijí. Za zády české defenzívy zůstala nehlídaná LILLI WELCKEOVÁ, která si to hasila od červené čáry sama na Julii Pejšovou. Trefila se za vyrážečku k tyčce a Německo koriguje stav na 3:7. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Harková (Kubiczeková), 46. Kubiczeková (Klingerová), 51. Lilli Welckeová – 10. Exnerová (Šmajdová), 14. Hájková, 14. Kaltounková (Čajanová), 25. Čajanová (Mlýnková), 31. Mlýnková (TS), 33. D. Pejšová (Sarnovská, Horáková), 36. D. Pejšová (Horáková)


    Německo: Dislová (Neuertová) – Harková, Levringhausová, Gawronová, Raschkeová, Klingerová "C", Merkleová, Schattnerová, Idschoková – Kubiczeková, Anzingerová, Miguezová, Bartellová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová, Heinzová, Ellmamierová, Jekelová, Beschererová, Leonhardtová, Nitzscheová. Trenér: Florian Neumeyer.
    Česko: Švejdová (31. J. Pejšová) – Jandušíková, Škrdlová, Kotounová, Šmajdová, D. Pejšová, Horáková, Sovjáková, Vlková – Kaltounková, Mlýnková "C", Čajanová – Dýcková, Škorpíková, Exnerová – Černá, Sarnovská, Mazancová – Seroiszková, Fabšicová, Hájková. Trenéři: Roman Kosina a Jana Krylová.
    bahis siteleri