Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Jihlava – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:6 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 2:8 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Neděle 20.09.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    45:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dva slepené góly Sparty během třiatřiceti vteřin. V nepřehledné situaci před branou Chaloupka se prosadil DAVID VITOUCH, jenž se trefil nahoru ke vzdálenější tyčce. Asistence: Štěpán Čech, Miroslav Dani.
     
    45:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Myslím si, že nyní se domácí střídačka zlobí oprávněně. VÁCLAV RUBEŠ předvedl spolu s Tůmou u levé tyče Chaloupka notnou porci důrazu a i když se zdálo, že dostal puk za branku v momentě, kdy už byla branka posunutá, hlavní sudí Jan Slavík má jiný názor a gól beka hostí uznává. Asistence: Patrik Tůma.
     
    33:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po 147 minutách protrhávají gólový půst, a to brankou velice šťastnou. JAKUB FILIP vystřelil na branku a zdálo se, že hosté mají kotouč bezpečně v moci a vyhodí jej. Jenže jeden z domácích hráčů si jej smolně sklepl přesně k pravé tyči zkoprnělého Škorpíka. Asistence: Jan Trávník.
     
    24:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý výpad se domácím mladíkům nezdařil. Sparta se ujala puku a zkusila protiútok, který vyšel. Procházka vyslal do brejku Arnošta, který poslal kotouč před branku a ERIK ČERMÁK zblízka doklepl kotouč mimo dosah bezmocného gólmana. Asistence: Dominik Arnošt, Radek Procházka.
     
    12:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté těží z minima maximum. Jihlava několik svých šancí nevyužívá, Spartě stačí pár útoků. Domácí ztratili kotouč ve vlastním pásmu. Před branku si najel kapitán DOMINIK ARNOŠT a pod betony domácího gólmana prošel puk do sítě. Bez asistence.
     
    10:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třináct vteřin před návratem vyloučeného Piky na led se proháčkoval mezi domácími hráči MIROSLAV DANI a své sólo zakončil trefou pod betony domácího gólmana. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Filip (Trávník) – 11. Dani, 13. Arnošt, 25. Čermák (Arnošt, Procházka), 46. Rubeš (Tůma), 46. Vitouch (Čech, Dani)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Rusňák, Trávník (C), Piskač, Rašín – Juda, Najman, Musil – Brož, Daňhel, Vala (A) – Filip, Kardoš, Zadražil. Trenér: Petr Svoboda
    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Procházka (A), Haš, Imlauf, Tůma, Kumpošt, Bureš, Mysliveček (A) – Vitouch, Čech, Dani – Čížek, Arnošt (C), Čermák – Vorobjev, Prymula, Flídr – Pika, Gluzman, Rubeš. Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Slavík – Zíka, Krejčí
    bahis siteleri