Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Jihlava – Sparta 1:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:6 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 2:8 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Žďár n/S – Pardubice 0:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Neděle 20.09.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    51:28
    Jihlava bude mít možnost vstřelit druhý gól zápasu. Za katr putuje Alexandr Vorobjev (SPA) kvůli zdržování hry.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    50:21
    Střelu Tomáše Valy zblízka z pravé strany kryje výborným zákrokem gólman Sparty Jan Škorpík.
     
    45:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dva slepené góly Sparty během třiatřiceti vteřin. V nepřehledné situaci před branou Chaloupka se prosadil DAVID VITOUCH, jenž se trefil nahoru ke vzdálenější tyčce. Asistence: Štěpán Čech, Miroslav Dani.
     
    45:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Myslím si, že nyní se domácí střídačka zlobí oprávněně. VÁCLAV RUBEŠ předvedl spolu s Tůmou u levé tyče Chaloupka notnou porci důrazu a i když se zdálo, že dostal puk za branku v momentě, kdy už byla branka posunutá, hlavní sudí Jan Slavík má jiný názor a gól beka hostí uznává. Asistence: Patrik Tůma.
     
    45:25
    Patrik Tůma dorážel kotouč u levé tyčky Chaloupka. Puk sice prošel do branky, rozhodčí se však radí, zda předtím nebyla posunutá svatyně.
     
    44:46
    Radek Procházka si najel mezi kruhy na odražený puk a ihned jej poslal na Chaloupka, který si s jeho střelou věděl rady.
     
    38:05
    Současně jsou vyloučeni Jakub Filip (JIH) a Ptrik Tůma (SPA), kteří se před brankou Škorpíka pošťuchovali a oba jdou ven za hrubost. Pokračuje přesilová hra Dukly při hře čtyři na tři.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    37:50
    Radek Procházka (SPA) sevřel ve středním pásmu puk, za což vidí dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    33:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí po 147 minutách protrhávají gólový půst, a to brankou velice šťastnou. JAKUB FILIP vystřelil na branku a zdálo se, že hosté mají kotouč bezpečně v moci a vyhodí jej. Jenže jeden z domácích hráčů si jej smolně sklepl přesně k pravé tyči zkoprnělého Škorpíka. Asistence: Jan Trávník.
     
    31:35
    Musil střílel na Škorpíka, který jeho střelu vyrazil. Dorážet nemohl Najman, jelikož David Vitouch (SPA) domácího plejera krosčekoval.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    30:34
    Vitouch předložil puk před branku pro Jevgenije Piku, který zblízka těsně minul levou tyčku branky. Kdyby trefil zařízení, mohla Sparta vést o čtyři branky.
     
    24:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý výpad se domácím mladíkům nezdařil. Sparta se ujala puku a zkusila protiútok, který vyšel. Procházka vyslal do brejku Arnošta, který poslal kotouč před branku a ERIK ČERMÁK zblízka doklepl kotouč mimo dosah bezmocného gólmana. Asistence: Dominik Arnošt, Radek Procházka.
     
    20:45
    Hned na začátku druhé části si Sparta zahraje druhou přesilovku. Miroslav Juda (JIH) je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:38
    Daňhel posílal kotouč na branku. Jeho pokus zneškodnila obrana Sparty, vzápětí se však kotouč dostal před branku na volného Jindřicha Kardoše, který bekhendem lehce lízl levou tyčku Škorpíka, od které se puk odrazil ven.
     
    16:27
    Jan Bureš (SPA) zbytečně krosčekoval před svojí brankou v nikterak nebezpečné situaci soupeře a jde ven.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    14:11
    Sparta si zahraje přesilovou hru. Vítězslav Brož (JIH) se provinil ve vlastním pásmu faulem loktem a jde ven.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    12:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté těží z minima maximum. Jihlava několik svých šancí nevyužívá, Spartě stačí pár útoků. Domácí ztratili kotouč ve vlastním pásmu. Před branku si najel kapitán DOMINIK ARNOŠT a pod betony domácího gólmana prošel puk do sítě. Bez asistence.
     
    10:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třináct vteřin před návratem vyloučeného Piky na led se proháčkoval mezi domácími hráči MIROSLAV DANI a své sólo zakončil trefou pod betony domácího gólmana. Bez asistence.
     
    10:02
    Troufám si tvrdit, že za optimální střelecké konstelace by se Miroslav Juda prosadil. Takhle zblízka bekhendem netrefil volnou část klece a rozvlnil jen boční síť.
     
    08:59
    Sledovali jsme ostrý souboj mezi Jaroslavem Musilem, který si kryl puk, a Jevgenijem Pikou (SPA), jenž sice získal kotouč, ale pouze za pomocí hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    06:50
    Jindřich Kardoš zblízka mířil do levého horního rohu branky, kde byl připraven Škorpík se svým semaforem!
     
    06:28
    Nespadne tam a nespadne, musí si říkat domácí, jejichž střelecké trápení pokračuje. Ke třem gólům během čtyř zápasů nepřidal další trefu Jindřich Kardoš, který dobrým pokusem z mezikruží zaměstnal Škorpíka. Ten nevěděl, kde má kotouč, kus černé gumy se zastavil mezi jeho betony.
     
    05:30
    Vitouch našel na levém kruhu volného Čermáka, který trefil hruď domácího gólmana.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Filip (Trávník) – 11. Dani, 13. Arnošt, 25. Čermák (Arnošt, Procházka), 46. Rubeš (Tůma), 46. Vitouch (Čech, Dani)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Rusňák, Trávník (C), Piskač, Rašín – Juda, Najman, Musil – Brož, Daňhel, Vala (A) – Filip, Kardoš, Zadražil. Trenér: Petr Svoboda
    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Procházka (A), Haš, Imlauf, Tůma, Kumpošt, Bureš, Mysliveček (A) – Vitouch, Čech, Dani – Čížek, Arnošt (C), Čermák – Vorobjev, Prymula, Flídr – Pika, Gluzman, Rubeš. Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Slavík – Zíka, Krejčí
    bahis siteleri