Leverkusen – Mohuč 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 4:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 1:1 (kon.) | Schalke – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:2 (4:0)
FC Augsburg
Středa 23.09.2015, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    I hostující trenér Markus Weinzierl provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Dominik Kohr, který v průběhu dnešního utkání příliš vidět nebyl. Na jeho místo přichází zkušený Shasa Mölders.
     
    77
    André Schubert provádí poslední střídání v tomto zápase! Z trávníku odchází Granit Xhaka, který jistě novému trenérovi udělal výkonem radost. Na jeho místo přichází Havard Nordveit.
     
    71
    Hostující celek provádí necelých dvacet minut před koncem své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Alexander Esswein, který v dnešním utkání nepředvedl dobrý výkon. Na jeho místo přichází Phillip Max.
     
    59
    Vzápětí je tu již druhé střídání Borussie. André Schubert cítí, že začátek druhého poločasu jeho týmu příliš nevyšel, a reaguje na to střídáním. Ze hřiště odchází Fabian Johnson, který dnešní kanonádu započal. Na jeho místo přichází záložník Ibrahima Traoré.
     
    56
    Borussia provádí své první střídání v tomto zápase. Nový kouč André Schubert posílá ze hry Patricka Herrmanna, který se objevil v základní sestavě po delší době, a jeho výkon nebyl úplně ideální. Na jeho místo přichází mladý André Hahn!
     
    46
    Hostující trenér Markus Weinzierl provádí první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází řecký obránce Konstantinos Stafylidis, kterého na hřišti nahrazuje Feulner.

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Johnson, 17. Xhaka (Raffael), 19. Stindl (Raffael), 21. Dahoud (Raffael) – 51. Verhaegh (pen.), 75. Verhaegh (pen.)

    Karty:   48. Xhaka (MNC), 53. Stindl (MNC) – 12. Stafylidis (AUG), 16. Verhaegh (AUG), 80. Hong Čong-ho (AUG), 86. Baier (AUG), 90. Či Tong-won (AUG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 14:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (56. Hahn), Xhaka (77. Nordtveit), Dahoud, Johnson (59. Traoré) – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, Hahn.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Hong Čong-ho, Klavan, Stafylidis (46. Feulner) – Ku, Kohr (80. Mölders) – Esswein (71. Max), Baier, Či Tong-won – Matavž.
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Trochowski, Callsen-Bracker, Max, Mölders.

    Rozhodčí: Sibert – Heft, Seidel (vš. Německo)
    bahis siteleri