Leverkusen – Mohuč 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 4:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 1:1 (kon.) | Schalke – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:2 (4:0)
FC Augsburg
Středa 23.09.2015, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Paul VERHAEGH - 4:2
     
    75
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg snižuje na rozdíl dvou branek, a závěr může být ještě zajímavý! K penaltovému puntíku se postavil opět PAUL VERHAEGH, který tentokrát penaltu proměnil s přehledem, neboť Yann Sommer skočil na opačnou stranu!
    51. Paul VERHAEGH - 4:1
     
    51
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg snižuje na rozdíl tří branek! K exekuci pokutového kopu se postavil obránce PAUL VERHAEGH, který zvolil levou stranu. Yann Sommer si na míč sáhl, avšak se mu nepodařilo jej vytěsnit mimo branku!
    21. Mahmoud DAHOUD - 4:0
     
    21
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Myslím, že žádný z fanoušků momentálně nechápe, co se v Borussia-Parku děje! Gladbach vede již 4:0! Velkou hrubku ve středu hřiště udělal stoper Klavan, který nabídl míč Raffaelovi. Brazilský záložník dostal míč k MAHMOUDU DAHOUDOVI, jehož přízemní střela zamířila přesně k tyči, a Hitz nedokázal zasáhnout!
    19. Lars STINDL - 3:0
     
    19
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak tohle je naprostro parádní start pro Borussii! André Schubert musí být zcela spokojený, neboť jeho tým vede po necelých dvaceti minutách 3:0! Raffael zavezl míč před vápno, kde jej předal LARSU STINDLOVI, který to trefil naprosto parádně!
    17. Granit XHAKA - 2:0
     
    17
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Změna trenéra dělá divy! Gladbach jde do dvoubrankového vedení! Rozehrávky standardní situace se ujal Brazilec Raffael, který poslal do vápna, na který si naběhl GRANIT XHAKA, a přesnou hlavičkou poslal míč do sítě!
    5. Fabian JOHNSON - 1:0
     
    5
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Mönchengladbach vstoupil do utkání neskutečně aktivně, a již po pěti minutách je řádně odměněn! Gólová akce začala na pravé straně, kde Herrmann prostrčil míč do vápna na Raffaela, jehož rána byla zablokována. Odražený míč se dostal na nohu FABIANA JOHNSONA, jehož tvrdá rána skončila v síti!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Johnson, 17. Xhaka (Raffael), 19. Stindl (Raffael), 21. Dahoud (Raffael) – 51. Verhaegh (pen.), 75. Verhaegh (pen.)

    Karty:   48. Xhaka (MNC), 53. Stindl (MNC) – 12. Stafylidis (AUG), 16. Verhaegh (AUG), 80. Hong Čong-ho (AUG), 86. Baier (AUG), 90. Či Tong-won (AUG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 14:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (56. Hahn), Xhaka (77. Nordtveit), Dahoud, Johnson (59. Traoré) – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, Hahn.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Hong Čong-ho, Klavan, Stafylidis (46. Feulner) – Ku, Kohr (80. Mölders) – Esswein (71. Max), Baier, Či Tong-won – Matavž.
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Trochowski, Callsen-Bracker, Max, Mölders.

    Rozhodčí: Sibert – Heft, Seidel (vš. Německo)
    bahis siteleri