Barcelona – Las Palmas 2:1 (kon.) | Real Madrid – Malaga 0:0 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 3:2 (kon.)
Villarreal – Atlético 1:0 (kon.) | Eibar – Celta Vigo 1:1 (kon.)
konec
SD Eibar
1:1 (1:0)
Celta de Vigo
Sobota 26.09.2015, 22:05 • Estadio Minicipal de Ipurúa, Eibar • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SD Eibar překvapil Real Club Celta de Vigo, a po velmi dobrém výkonu remízoval 1:1 !

    První poločas nenabídl příliš šancí, nicméně jsme viděli aktivní hru z obou stran. Hned ve třetí minutě se dostal do vedení domácí Eibar. Na centr Berjóna si naskočil Borja Bastón, který poslal svůj tým do vedení! Velkou šanci měl v 16. minutě hostující Bongonda, který upaloval sám na Riesga, ten však předvedl proti jeho střele parádní zákrok!

    Hned v úvodu druhého poločasu měl velkou možnost Inuje, nicméně mířil nad branku! V 59. minutě vyslal povedenou ránu Sergi Enrich, nicméně Álvarez dostal míč nad branku! Hostující celek se dočkal až v 76. minutě, kdy s i na výborný míč od Castra naběhl Iago Aspas, který míč doklepl do sítě! Více se však již nestalo, a utkání skončilo dělbou bodů.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:56:54)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Adrián González, přichází Mikel Arruabarrena.
     
    90+1
    Do slibné příležitosti na levé straně se dostal hostující Iago Apsas, jehož centr však žádné nebezpečí nezpůsobil, neboť hlavní rozhodčí hru přerušil.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Na druhé straně zahrával hostující celek standardní situaci po nedovoleném zákroku na Nolita. Rozehrávky se ujal Aspas, jehož centr však dokázala odvrátit obrana Eibaru.
    88. Pád Junca v pokutovém území
     
    88
    Tak teď měla Celta velké štěstí" Na levé straně se dokázal uvolnit Junca, který následně spadl po souboji se stoperem Cabralem. Domácí se dožadovali odpískání penalty, hlavní rozhodčí však tak neučinil!
     
    86
    Středem hřiště tentokrát postupoval hostující Dražić, který poslal do vápna přihrávku pro Iaga Aspase. Tomu však nesedlo zpracování, a míč skončil u brankáře Riesga.
     
    85
    Celta de Vigo šla do zajímavého protiútoku, na jeho začátku byl Nolito, který dostal pěknou přihrávku do středu hřiště. Následně dostal míč na Iaga Aspase, který však nevystřelil, raději přihrával, což neměl dělat, neboť jeho přihrávku zachytila obrana Eibaru!
     
    83
    Střídající Dejan Dražić se provinil útočným faulem v souboji s Dani Garcíou, který si malou chvilku poležel na trávníku, ušetřil pár sekund, a následně se zvedl!
     
    82
    Aktivní Celta de Vigo komibovala na vlastní polovině, nicméně soupeř velmi dobře napadal, čímž hosty zahnal zpět na vlastní polovinu.
     
    81
    Následné standardní situace se ujal Nolito, který poslal nebezpečný centr na zadní tyč, kde se však nikdo z hostů k hlavičce nedostal.
     
    80
    Další žlutá karta! V levém rohu byl faulovaný hostující Nolito, kterého poslal k zemi dos Santos. Domácímu stoperovi se však rozhodnutí hlavního rozhodčího vůbec nelíbilo, a začal si stěžovat. Následně dostal žlutou kartu!
     
    79
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Simone Verdi.
     
    78
    Závěr utkání je tak ještě otevřený! Celta je i po vyrovnání velmi aktivní, a kombinuje na vlastní polovině. Hostující celek se jistě bude pokoušet skóre otočit!
    76. Iago ASPAS - 1:1

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Bastón (Berjón) – 76. Aspas (J. Castro)

    Karty:   23. Capa (EIB), 42. Enrich (EIB), 56. Dani García (EIB), 66. Adrián González (EIB), 70. Pantić (EIB), 80. dos Santos (EIB) – 27. P. Hernández (CVG), 43. Radoja (CVG)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 25:16.
    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Pantić, Juncà – Berjón (69. E. Pascual), Dani García, Adrián González (90+2. Arruabarrena), Inuj (79. Verdi) – Bastón, Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Hajrović, Arruabarrena, E. Pascual, Verdi, Barrenetxea, López.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Cabral, Sergi Gómez, Planas – Radoja (61. Wass), Augusto Fernández, P. Hernández (46. Aspas) – Orellana, Bongonda (76. Dražić), Nolito.
    Náhradníci: Díaz – Aspas, Dražić, Madinda, Mallo, Señé, Wass.

    Rozhodčí: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández
    bahis siteleri