Žilina – Zvolen 2:1 (kon.) | Banská Bystrica – Skalica 3:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.)
Košice – Poprad 5:1 (kon.) | Piešťany – Martin 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HK Poprad
sk Neděle 27.09.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Richard LELKEŠ - 5:1
     
    59:12
    Košice dali gól!
    A je definitívne rozhodnuté. RICHARD LELKEŠ ťažil z toho, že v obrannom pásme sa hráči súpera nenachádzali, v samostatnom úniku si tak Svobodu vychutnal. Asistencia: Matej Češík.
    54:03 Richard RAPÁČ - 4:1
     
    54:03
    Poprad dal gól!
    Bartoš sa na trestnej lavici napokon dlho neohrial. Postaral sa o to RICHARD RAPÁČ, ktorý šikovne tečoval strelu od modrej čiary a prekonal tak Melicherčíka. Asistencie: Radoslav Suchý, Ľuboš Bartečko.
    50:57 Richard JENČÍK - 4:0
     
    50:57
    Košice dali gól!
    Košičania majú zápas plne vo svojej moci, potvrdil to aj skúsený RICHARD JENČÍK, ktorý teraz z hranice ľavého kruhu prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Tomáš Hrnka, Radek Philipp.
    49:18 Eduard ŠEDIVÝ - 3:0
     
    49:18
    Košice dali gól!
    Moje tvrdenie dlho netrvalo, niekoľko sekúnd po tom. čo sa Huna vrátil na ľad sa do puku pri modrej čiare poriadne oprel EDUARD ŠEDIVÝ, Svoboda teraz nemal šancu zasiahnuť.
    33:46 Jakub SUJA - 2:0
     
    33:46
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti napokon využívajú svoj veľký presilovkový tlak a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Pri pravej žrdi ostal nepokrytý JAKUB SUJA, ktorý inkasoval prihrávku od Bartánusa a na dvakrát ju pretlačil za čiaru. Asistencia: Marek Bartánus.
    26:58 Dávid ŠOLTÉS - 1:0
     
    26:58
    Košice dali gól!

    Domáci napokon využívajú svoju aktivitu a ujímajú sa vedenia! Bortňák poslal z ľavého kruhu dobrú prirhávku priamo pred bránku, kam si nakorčuľoval nepokrytý DÁVID ŠOLTÉS, ktorý už so zakončením nemohol mať problém. Asistencia: Dalibor Bortňák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Šoltés (Bortňák), 34. Suja (Bartánus), 50. Šedivý, 51. jenčík (Hrnka, Philipp), 60. Lelkeš (Češík) – 55. Rapáč (Suchý, Bartečko)


    HC Košice: Melicherčík (Riečický) – Šedivý, Philipp, Dudáš, Slovák, Štrbák (C), Cebák, Macejko – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Lapšanský, Češík, Lelkeš – Jenčík, Bartoš (A), Hrnka – Bortňák, Boltun, Šoltés, Hričina
    HK Poprad: Svoboda (Kostúr) – Gaborčík, Suchý, Kasík, Malina, Ťavoda, Dinda, Pitka – Hvila, Paukovček, Bartečko – Ru. Huna, Rusnák, Bajaruns – B. Rapáč, Síkela, R. Rapáč – Števuliak, Štrauch, Török

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Korba, Rovenský
    bahis siteleri