Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:1 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 4:5 (po pr.) | Chomutov – Písek 9:0 (kon.) | Olomouc – Warriors Brno 8:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Neděle 04.10.2015, 10:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové. Pokud jste vydrželi číst tento přenos až sem, tak Vám děkuji a zároveň gratuluji. Pokud se chystáte k obědu, tak Vám dobrou chuť přeje Richard Wagner! Jo a nezapomeňte! Za cca hodinku startuje zápas brodské juniorky s Krkonošemi. Tak buďte s námi! Na počtenou! (12:08:09)
     
    Duel nabídl velice napínavý průběh. BK šel do vedení, ale Sparta třemi góly vývoj otočila. Havlíčkobrodští se dvakrát dostali na dostřel jediného jednoho gólu, ale hosté dokázali zareagovat nejlépe, jak mohli – gólem. Proto si tak odvážení do české metropole tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Domácí chtějí zaznamenat ještě alespoň jednu branku, avšak Bruslařům se nedaří procpat puky přes dobře klečícího Škorpíka až za brankovou čáru.
     
    58:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už jest uděláno, už jest hotovo. Sparťané zřejmě definitivně stvrzují, že si dnes odvezou z Kotliny tři body. Po vhazování poslal Erik Čermák kotouč MATĚJI FLÍDROVI, který si sjel před brankáře, jenž šel hodně dolů a nechal mu nad ramenem tak deset čísel místa, s čímž si útočník Sparty věděl rady a zavěsil kotouč do v předchozích slovech popsané mezery. Asistence: Erik Čermák.
     
    57:49
    A nejen větší, ale dokonce tutovou! Marcel Čížek byl na pravém rožku brankoviště zcela osamocený. Po závaru před brankou k němu vyklouzal puk, ale jeho zakončení sebral fantastickým tygřím skokem Dominik Arbelovský. Hostující kanonýr pak při dorážce nezvedl puk a trefil jen ležícího gólmana domácích.
     
    57:05
    Domácím utíká čas jako voda v řece. Chtějí-li srovnat, nesmí se nechat zatlačovat před svého gólmana. Takhle má větší šanci skórovat Sparta.
     
    56:10
    Richard Cachnín se snažil probít do útočného pásma, ale na modré se mu postavil Václav Rubeš, který jej dál nepustil.
     
    55:58
    Dominik Arbelovský vyrazil střelu z levého kruhu do ochranné sítě. Domácí si vyžádali oddechový čas. Pro neznalce české hokejové terminologie si vzali time-out.
     
    55:45
    Domácí gólman musel vytáhnout dva zákroky. Jednou puk oštemploval jeho vyrážečku a podruhé se kotouč poroučel mimo jeho brankoviště po zásahu betonem. BK je kompletní.
     
    55:08
    Domácím se povedlo i zakončit, ale Tomáš Kohout z pravého kruhu vyprášil jen Škorpíkovy betony. Nyní už je Sparta opět u Arbelovského.
     
    54:30
    Bruslaři teď nepouštějí Spartu přes střední pásmo. A drží touš na modré. Myslím útočné modré.
     
    54:04
    Nejprve postavení útočícího hráče v brankovišti a nyní ještě hra vysoká holí. To vše přesouvá hru až před Jana Škorpíka.
     
    53:32
    Domácí budou hrát oslabeni o Marka Tecla (HBR), jenž byl potrestán za faul kolenem.
     
    53:00
    Domácí byli nyní zatlačeni do obranného pásma. Dominik Arbelovský musel vytáhnout dva zákroky lapačkou po střelách z kruhů. Nejprve z levého a pak i z pravého.
     
    52:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jen co se povede Havlíčkobrodským snížit, už je tu branka Sparty! Dokonalá odpověď na inkasovaný gól. Štěpán Čech se na brankovišti neprosadil, když jej vychytal Dominik Arbelovský, ale k dorážce se protlačil MIROSLAV DANI, jenž zvedl puk přesně do vinglu. Po předchozím zákroku ležící gólman byl bez šance. Asistence: Štěpán Čech.
     
    51:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přeci jen jiskřička naděje pro domácí? Radim Pejchal přiklepl kotouč na modrou čáru, odkud Matěj Krejčí poslal touš MICHALU TEPLÉMU, jenž si povodil Jana Škorpíka a zasunul mu kotouč přes beton do sítě! Asistence: Matěj Krejčí a Radim Pejchal.
     
    50:45
    Sparťané pomalu ale jistě začali koncentrovat své síly více na obranu, než na útok a hlavně hlídají střední pásmo. Bruslaři se tak pořádně nedostávají před branku.
     
    49:47
    Domácí zavezli kotouč do třetiny útočné, ale jejich snažení nebylo příliš úspěšné. Puk byl zašlápnut v rohu pásma a po buly získala kotouč Sparta.
     
    48:48
    Dominik Arbelovský znovu použiv své hole jako kouzelné hůlky vyčaroval bryskní zákrok, když se na levém rohu brankoviště zjevil zcela volný Erik Čermák, jehož zakončení z první vykopl bravurním betonem havlíčkobrodský muž s maskou. Ten pak předvedl o pár momentů později něco podobného proti Davidu Vitouchovi!
     
    48:09
    Michal Teplý provedl jeden z ojedinělých průniků do útočného pásma. Z pravého křídla zakončoval ranou do protipohybu, ale do puku vložil hůl Jan Bureš.
     
    47:33
    Bruslařský klub se nemůže dostat ani do středního pásma. Pražané si hlídají svůj náskok a ve vzduchu je cítit, že by klidně mohli přidat i další zásah.
     
    46:30
    Wow! Od modré čáry vypálil hostující hráč a Marcel Čížek tečoval puk před domácím gólmanem, který neskutečně zareagoval a při slajdu k levé tyči sebou stihl mrsknout a schovat puk kdesi ve výstroji!
     
    45:37
    Sparta má v posledních chvílích navrch a dominuje v útočném pásmu. Bruslařský klub se horko těžko dostává alespoň do středního pásma.
     
    44:38
    Boj tuhý jako voda v rychlovarné konvici v -20°C. TV Nova musela podobnou věc zkoumat půl dne, než zjistila, že ona H2O zamrzne. Tady v Kotlině nám také začíná houstnout atmosféra na ledě. Proto se divím, že tu třeba ještě není některý z redaktorů oné televize. Hráči se stále více pouštějí do osobních soubojů u mantinelu a nedají si zadarmo ani skývu ledu.
     
    43:29
    Patrik Prymula se dostal na brankoviště, ale dvakrát trefil jen betony domácího strážce svatyně a napotřetí už bylo odpískáno sparťanskému hráči postavení v brankovišti.
     
    42:57
    Nastav mi lapačku a já ti tam dám kotouč. Tak asi takto bych popsal poslední útok celku z našeho hlavního města. Hráč byl mezi kruhy zcela volný, Arbelovský klečel, lapačku volně od těla a ejhle! Hostující špíler mu ji přesně trefil.
     
    42:16
    Domácí chvilku sledovali, jak si sparťané nahrávají, až nakonec samo dopravili kotouč k hájemství Jana Škorpíka.
     
    41:24
    Hosté budou mít přesilovku. Za sekání je vyměřen trest v délce trvání dvou minut Viktoru Horákovi (HBR), hráči Bruslařského klubu.
     
    40:55
    Závar před domácí svatyní nic nepřinesl. Sparťané se přes obranný val na brankovišti neprotlačili až do ohrožení domácí svatyně.
     
    40:11
    Radim Pejchal projel po levém křídle do útočného pásma, odkud chtěl překvapit Škorpíka prudkou střelou, ale tu mu srazil obránce do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství by mělo začít tvořit historii cca v 11:32.
     
    Bruslařům se sice povedlo v přesilovce snížit díky Zvěřinově střele od modré, ale v poslední vteřině se prosadil Dani. Nicméně, zápas je stále otevřený.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině se hostům povedlo využít přesilovku. Pomohla jim k tomu velká nekoncentrace domácího mančaftu, který nechal MIROSLAVA DANIHO sjet si před branku a v klidu si zakončit. Zkrátka a jednoduše – domácí už se asi viděli v kabině. Tohle by mohlo domácí ve třetí třetině ještě hodně mrzet. Asistence: Štěpán Čech.
     
    39:40
    Domácí vyvezl kotouč a po Marku Teclovi se dostal k puku Tomáš Kohout, který si sjel na osu kluziště a střelou po ledě jen provětral beton Jana Škorpíka.
     
    39:00
    Tentokráte se hosté dostali až na brankoviště a u pravé tyče se snažili dorážet, ale ač bušili do puku jako kovář do rozžhaveného železa, tak klečícího Arbelovského prostě ne a ne pokořit.
     
    38:40
    Sparťané to zkusili kombinačně, ale celý kolotoč nahrávek vyvrcholený zakončením z pravého kruhu přerušil svým zákrokem domácí muž s maskou, který podržel touš ve výstroji.
     
    38:13
    Hned po buly musel vytáhnout Dominik Arbelovský zákrok proti střele Martina Huga Haše od modré čáry. Brodský gólman si polaskal puk v klíně.
     
    38:05
    Máme tady dalšího vyloučeného hráče. Matěj Krejčí (HBR) sekl před brankou protihráče a je poslán na lavici hanby.
     
    37:52
    Nakonec se hostujícímu mužstvu povedlo vydolovat kotouč na vlastní hole a přišel rychlý průjezd před kasu, ale Alexander Vorobjev si zblízka na Arbelovského nepřišel. Ten zastavil kotouč na hrudi.
     
    37:03
    Nyní je rušno před domácí klecí. Dominik Arbelovský dokonce musel vytáhnout dva zákroky po střelách z poměrné malé vzdálenosti. Nyní je puk umořen kdesi mezi bruslemi v levém rohu pásma.
     
    36:05
    Sparta jest kompletní. V závěru přesilovky ještě ukázal šikovné ruce Michal Kyncl, který z levého kruhu pálil po povedené stahovačce, ale proti němu vytasil rychlou vyrážečku Jan Škorpík.
     
    35:34
    Jevgenij Pika vyvezl kotouč až na pravý kruh, odkud vystřelil. Dominik Arbelovský vykopl puk betony.
     
    35:02
    Z levého kruhu nahazoval puk na branku Marek Tecl a stalo se to, co chtěl. Jan Škorpík pouze vyrazil kotouč před sebe, ale než se po něm natáhl Michal Kyncl, už ho měl sparťanský brankář dávno pod lapačkou.
     
    34:36
    Bruslaři se zatím zmohli jen na jednu sraženou střelu. Sparta na dvě vyhození. Čili hosté v této přesilovce zatím vedou.
     
    33:48
    Další přesilovka pro mužstvo hrající na domácím ledě. Na trestnou lavici se se skloněnou hlavou poroučí Matěj Flídr (SPA), který se provinil podražením.
     
    33:38
    Nejprve se na modré čáře opřel do kotouče Radek Procházka, ale puk byl ztlumen chráničem stínícího hráče a skončil jen na Arbelovského betonu. Bruslaři vzápětí odpálili touš ke Škorpíkovi.
     
    32:31
    Pusťte si písničku od, tuším, Kryštofa, která nese název "Atentát". To by teď tak sedělo k pokusu Michala Teplého z pravého křídla, kterým místo útočné akce málem urazil hlavu svému trenérovi a dvěma spoluhráčům na střídačce.
     
    31:28
    Erik Čermák se probil až na pravý kruh, odkud vystřelil. Dominik Arbelovský vyrazil kotouč lapačkou za bránu, kde jej dojel znovu Čermák, ale jeho vybruslení si domácí muž s přilbicí na hlavě pohlídal.
     
    30:41
    Dobré pokusy o průniky z domácí strany ale končí v posledních momentech stejnou písničkou. Defenziva hostů zavře manťák a Bruslaři tak nemohou projít dál.
     
    29:47
    Sparta je kompletní. V poslední vteřině Vorobjevova trestu ještě zkoušel své štěstí z levého kruhu Jakub Adam, ale Škorpík měl bližší tyč dobře utemovanou, a tak domácí hráč trefil jen jeho hruď.
     
    29:18
    Teraz už! Ale následný minibrejk skončil jen nahozením do Škorpíkova klína. Domácí mají alespoň pásmo.
     
    29:03
    Dobrý sparťanský fočeking přináší své ovoce. Bruslaři mají velké problémy s tím, aby se vůbec vymotali i ze svého obranného pásma.
     
    28:13
    Po střele Michala Teplého od modré čáry, která se odrazila o zadní mantinel, se Sparta dostala do útoku, který zakončila ranou do klína domácího gólmana.
     
    27:46
    Po zakázaném uvolnění se domácím povedlo vyhrát buly a založit brejk. Ten skončil faulem Alexandera Vorobjeva (SPA). Pražský hráč pyká za podražení.
     
    26:28
    Na obě strany se teď hraje dosti útočně. Sparťanská defenziva si teď musela hodně hlídat pronikající třetí lajnu Bruslařů. Blízko ke střele byl Ondřej Plíhal, ale ve finální fázi nápřahu mu byl vypíchnut hrací předmět.
     
    25:38
    Na druhé straně se Sparta snažila o odpověď a dobytí svého ztraceného dvoubrankového náskoku, ale střelu z levého křídla vykopl Arbelovský betonem.
     
    24:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku a dostávají se tak svému soupeři na dostřel! Viktor Horák vybojoval u mantinelu kotouč a nejenže zabránil hostujícímu mužstvu vyhodit puk ven z pásma, ale také ještě přiklepl touš na modré čáře PAVLU ZVĚŘINOVI, který se do něj opřel a černé kolečko postupně minulo jednoho obránce, pak i druhého, až nakonec minulo i rameno zkoprnělého Jana Škorpíka. Asistence: Viktor Horák.
     
    24:39
    Jenda Škorpík nyní předvedl bryskní zákrok! Tomáš Kohout nabil puk z levého kruhu na protější stranu, kde se do něj opřel Michal Kyncl, proti němuž se však bleskově přesunul hostující gólman!
     
    24:09
    Radim Pejchal byl u pravého mantinelu atakován a přišel o kotouč. Pavel Mysliveček (SPA) pak ve snaze rozehrát brejk napálil puk na tribunu a jde pykat.
     
    23:38
    Hosté si vytvořili první souvislejší tlak v této periodě, však přišlo mi to až příliš překombinované. Dalo se to řešit jinak, než zbytečnou přihrávkou křížem, která šla na obsazeného hráče a navíc ji tento dostal na paty.
     
    23:02
    Byla to Sparta, ale před Arbelovským neodkázala zvednout puk nad jeho beton.
     
    22:36
    Dlouho se hrálo kdesi v území nikoho, aby se pak Sparta dostala do útočného pásma. Momentálně čekáme, kdo vydoluje puk v mlenici na pravém mantinelu.
     
    21:45
    Domácí jsou od úvodu častěji před brankou, Je to tak nějak logické, protože musí dotahovat. Sparta ale hraje v zadních řadách velice jistě a domácí útoky boří hned v zárodku.
     
    20:47
    Bruslaři sice vyrobili zajímavou sérii šancí, avšak na brankovišti se jim nepovedlo dostat kotouče za klečícího Jana Škorpíka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne psáti osud svůj cca v 10:45.
     
    Máme za sebou úvodní část hry. Domácí sice zaskočili favorita a v přesilovce se prosadil Tecl, ale Sparta pak ukázala, že ne náhodou má jeden z nejvyšších průměrů vstřelených gólů na zápas v celé soutěži. Nejprve v přesilovce snížil Procházka a následně po dvou chybách v obraně skórovali Prymula s Burešem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Ještě těsně před koncem vypálil z pravého kruhu pronikající Radim Pejchal, ale jeho zakončení skončilo na vyrážečce pozorného Škorpíka.
     
    19:41
    Broďákům se nepovedlo vymyslet nic zajímavého a Sparta se znovu osvobozuje.
     
    19:11
    Sparta vyhrála buly a dostala po pár nahrávkách puk až k Arbelovskému.
     
    18:50
    Jen se domácí ubránili, už mají sami šanci! Na trestnou lavici je vykázán hostující Ondřej Havlín (SPA), jemuž jest vyměřen trest v délce dvou minut za hákování.
     
    18:18
    Marcel Čížek se po propadnutí obrany ocitl zcela sám před Dominikem Arbelovským, kterého si snažil povodit blafáčkem na backhand, ale domácí gólman se nenechal vyhodit z konceptu a mrštným betonem vyrazil touš za bránu.
     
    17:41
    Ke konci přesilovky se sice pražskému klubu povedlo dostat puk na brankoviště, ale nic z toho nebylo. Dvořák je na ledě.
     
    16:38
    Sparťanské kombinace nepřinesly žádné zakončení. Bruslaři dostávají kotouč až ke kase Jana Škorpíka.
     
    15:41
    Adam Dvořák (HBR) dává Spartě další příležitost. Provinil se totiž podražením, což neuniklo bystrému oku hlavního rozhodčího.
     
    14:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí trenér se teď hodně rozčiluje na své svěřence. Nejprve chybné pokrytí hráčů a nyní laxnost a nedůraz na brankovišti. Jevgenij Pika sice na maskovaného muže domácích nevyzrál, když jej backhandem trefil jen do betonu. Následně ale havlíčkobrodský obránce místo starostí o odklizení puku jen přihlížel, jak JAN BUREŠ v klidu došťouchal kotouč za záda Dominika Arbelovského. Asistence: Pavel Mysliveček a Jevgenij Pika.
     
    14:25
    Znovu se vytáhl domácí muž s maskou! Matěj Flídr dostal nabito na osu kluziště od Marcela Čížka, ale proti jeho bleskovému zakončení vytasil přesouvající se brankář BK skvělý zákrok betonem!
     
    13:38
    Radek Procházka si sjel na brankoviště, odkud vystřelil jen do hrudi domácího gólmana. Bruslařům je následně při pokusu o brejk odpískán ofsajd.
     
    12:31
    Sparta mohla udeřit potřetí, ale na levém kruhu se nepovedlo Flídrovi zakončit ideálně. Zápěstní střela proletěla kolem zadní tyče ven.
     
    11:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilová hra branku nepřinesla, ale pár momentů po návratu trestance Tůmy na ledovou plochu se pražská ekipa prosazuje. Domácí předvedli hrubou chybu, když se oba dva obránci sjeli k jedinému hráči, který šikovně poslal kotouč před brankoviště, kde si domácího muže s maskou vymíchal PATRIK PRYMULA. Arbelovský byl na jeho blafák na lapačku krátký. Asistence: Ondřej Havlín a Marcel Čížek.
     
    11:02
    Domácí nyní předvedli tlak a kotouč poskakoval na brankovišti jako blecha v kožichu dva týdny nemytého psa. Bruslaři se sice snažili o dorážky, ale hostující obrana skvěle blokovala havlíčkobrodské pokusy. Když už něco prošlo na bránu, klečel tam pohotový Škorpík.
     
    10:19
    Sparta se osvobozuje. Kynclova přihrávka přeskočila na modré čáře hokejku Michala Teplého. Hosté následně zachytili bleskově nahozený puk a poslali jej k Arbelovskému.
     
    09:39
    Hned po úspěšném vhazování vyvinula domácí skvadra tlak, ale proti střele z pravého kruhu si Jan Škorpík dobře vyjel a schoval ji na hrudi.
     
    09:20
    Třetí vyloučení, bude také třetí branka? Na tahu jsou domácí, Patrik Tůma (SPA) je potrestán za držení protihráče.
     
    08:49
    Z obou stran je to velice bojovné. Když jeden z celků ztratí kotouč, hned se jako lev jede bít o jeho znovu nabytí.
     
    07:51
    Hosté se znovu nastěhovali před domácí branku, ale nepovedlo se jim jejich snažení dotáhnout dál, než jen ke sraženému puku, jenž končil pod lapačkou Dominika Arbelovského.
     
    06:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka, druhá branka! Tentokráte na straně hostujícího celku. Sparta sice nezačala početní převahu nejlépe, protože domácí hokejisté vyhodili touš až ke Škorpíkově brance. Pražané ale podnikli bleskový návrat do palebných pozic a po několika přihrávkách se mezi modrou a kruhy odhodlal vystřelit RADEK PROCHÁZKA, který se trefil přesně do bližšího vinglu! Asistence: Miroslav Dani a Štěpán Čech.
     
    06:08
    Přesilovka také pro hosty. Za sekání je vyloučen Tomáš Kohout (HBR). Sparta tak může umocnit svůj dosavadní nápor.
     
    05:28
    Šance na obou stranách. Nejprve si domácí muž s maskou poradil se střelou od modré čáry a hned po vyhraném vhazování zakončil brejk střelou z pravého kruhu Radim Pejchal, leč Škorpíkova vyrážečka zamezila jeho pokusu, aby skončil v kleci.
     
    04:30
    Znovu se musel ukázat Dominik Arbelovský. Zpoza klece vybruslil Patrik Tůma, ale na bližší tyči si nepřišel na klečícího gólmana domácích.
     
    03:29
    Fantastický Dominik Arbelovský podržel domácí ve vedení! Ondřej Havlín se dostal za obranu a stál na brankovišti osamocen. Před ním jen domácí brankář. Havlín zkusil kličku na forehand, ale Arbelovský vytrčil proti jeho pokusu beton! Následně si poradil i s dorážkou.
     
    02:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští nakonec přesilovku využívají a to šest vteřin před návratem hostujícího kapitána na ledovou plochu. Michal Teplý napřáhl na vrcholku pravého kruhu a gólman Škorpík musel na led. Teplého projektil se mu však povedlo vyrazit jen před MARKA TECLA, který uplatnil na brankovišti důraz a dostal touš do sítě. Asistence: Michal Teplý.
     
    02:28
    Sparťané drželi kotouč dlouho v obranném pásmu domácích. Poté se jim povedlo zavřít i střední třetinu, a tak domácí přišli o dobrých třicet vteřin z početní převahy.
     
    01:21
    Bruslaři si vytvořili tlak. Kynclovo kličkování ještě obrana hostů zvládla. Proti Teclově ráně z levého kruhu musel vytasit svou vyrážečku sparťanský gólman.
     
    00:57
    Sparta měla menší tlak a snažila se procpat do brankoviště, leč domácí obrana si nahozené puky pohlídala. Následně se ve středním pásmu provinil podražením Dominik Arnošt (SPA).
     
    00:18
    Michal Teplý se dostával ze svého obranného pásma až před soupeřovu svatyni, avšak narazil na bleskově přistoupivšího obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou na ledě. Pokynem soudce skončilo rozbruslení. Ještě týmové pokřiky a jde se na to!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Vaněk, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Dudek, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Bureš, Haš "A",Tůma, Havlín, Mysliveček, Procházka – Pšenička, Čermák, Pika "A", Gluzman, Vorobjev, Rubeš, Flídr, Vitouch, Dani, Arnošt "C", Čížek, Prymula, Čech.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Kleprlík, Tomáš Krejčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Tecl (Teplý), 25. Zvěřina (Horák), 52. Teplý (Krejčí, Pejchal) – 7. Procházka (Dani, Čech), 12. Prymula (Havlín, Čížek), 15. Bureš (Mysliveček, Pika), 40. Dani (Čech), 52. Dani (Čech), 59. Flídr (Čermák)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Vaněk, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Dudek, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Bureš, Haš "A",Tůma, Havlín, Mysliveček, Procházka – Pšenička, Čermák, Pika "A", Gluzman, Vorobjev, Rubeš, Flídr, Vitouch, Dani, Arnošt "C", Čížek, Prymula, Čech.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Kleprlík, Tomáš Krejčí

    Diváci: 127
    bahis siteleri