Omsk – Novosibirsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Barys – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Vladivostok 1:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 08.10.2015, 16:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk (kapacita: 5.500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Střela ze středního pásma jen těsně minula odkrytou bránu Chanty-Mansijsku!
     
    52:42
    A domácí Vitalij Sitnikov (JUG) navíc míří na trestnou lavici, neboť sekl Metsolu do lapačky.
     
    52:13
    Andrej Ivanov si sjel před bránu, ale z hranice brankoviště puk mezi tři tyče neposlal! Obrovská šance domácího celku!
     
    50:25
    Hostujícímu trenérovi se to sice vůbec nelíbí, ale Jan Kolář (CHA) je i tak vyloučen na dvě minuty za podražení. Nutno říci, že pronikající hráč Jugry šel na led opravdu hodně ochotně.
     
    42:59
    Buljanskij si svou aktivitou vykoledoval faul a na trestnou lavici již za podražení míří Vitalij Šulakov (CHA).
     
    39:29
    Jugra si stejně jako v poslední minutě první třetiny i v té druhé vykoledovala faul. Za hákování si jde na dvě minuty odpočinout Tom Wandell (CHA).
     
    36:59
    Pomalu se blíží samotný závěr druhé třetiny a vyrovnání měl nyní na hokejce Jacenko. Ten vystihl chybnou rozehrávku Atjušova, ale právě zmíněný obránce Amuru dokázal Jacenkovo zakončení srazit do ochranné sítě.
     
    34:05
    Tohle už vypadalo nadějněji! Výborná dlouhá přihrávka dolétla přesně na hůl rozjetého Panova, nicméně ten střelou zápěstím minul Metsolovu svatyni!
    28:46 Vladimir PERVUŠIN - 0:1
     
    28:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí hráče i fanoušky! Hosté se na delší dobu usadili v útočném pásmu a výsledkem byla naprosto dokonalá přihrávka Litovčenka, která našla osamoceného VLADIMIRA PERVUŠINA a ten okamžitě poslal kotouč za záda přesunujícího se Gelašviliho. Asistence: Vjačeslav Litovčenko, Tomáš Zohorna
     
    28:08
    Zničehonic se před Gelašvilim zjevil zcela osamocený Vjačeslav Ušenin, ke kterému propadla sražená střela od modré čáry, avšak jeden z bratrů Ušeninů z bezprostřední blízkosti minul bránu.
     
    26:23
    Metsola teď vůbec nevěděl, kde mu hlava stojí, protože na něj dotírala hned trojice domácích. Celé dobývání brány Amuru sice končí nepřesnou střelou Bortnikova, ale šance to byla opravdu velká.
     
    21:19
    A s návratem vyloučeného Pervušina se Jugra ocitla v další megašanci. Tentokrát domácí jeden z domácích zakončoval do odkryté části brány, nicméně puk nakonec poslal jen do boční sítě.
     
    20:54
    Obrovská šance domácího celku. Před bránou Metsoly byl nyní zaparkovaný Panov, ale ten na brankovišti rychlou přihrávku ze strany netrefil!
     
    19:19
    V samotném závěru první třetiny přichází ještě jedno vyloučení. Dvouminutový trest za nedovolené bránění si odsedí Vladimir Pervušin (CHA).
     
    14:56
    Až nyní se hosté dotkli kotouče a na trestnou lavici usedá Alexander Delnov (CHA). Přestupkem hostujícího hráče bylo hákování.
     
    11:04
    Alexej Vasilčenko (JUG) propadl ve středním pásmu a musel pomocí hákování hasit vzniklé přečíslení. Jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    05:30
    Jenže nyní si hostující Amur vytvořil obrovskou příležitost! Přihrávka přes celou šíři útočného pásma doputovala až ke zcela volnému Verjovkinovi, který ihned pálil, avšak přesunující se Gelašvili se zaskvěl a vytáhl fantastický zákrok.
     
    03:54
    Je tady první vyloučení zápasu. Na lavici hanby usedá Ivan Jacenko (JUG), který se provinil podražením.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 29. Pervušin (Litovčenko, Zohorna)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Antonov, Ugolnikov, Kalašnikov, Želdakov, Vasilčenko, Pogorišnij, Chrišpenc – Panov Bortnikov, Gusev – Ševčenko, Volkov, Ivanov – Buljanskij, Sitnikov, Jacenko – Michnov, Jašin, Rasskazov
    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář, Čerepanov, Zub, Šulakov, Atjušov, Verjovkin, Cerenok – Tolpeko, Wandell, Fajzullin – Pervušin, Litovčenko, Zohorna – Tarasov, Vl.Ušenin, Vj.Ušenin – Delnov, Gračjov, Železnov

    Rozhodčí: Michajl Buturlin, Pavel Ovčinnikov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sysujev

    Diváci: 2.300
    bahis siteleri