Kladno – Most 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:4 (kon.) | Přerov – Jihlava 3:2 (kon.)
Šumperk – Havířov 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:3 (kon.) | Slavia – Motor ČB 2:4 (kon.)
Prostějov – Kadaň 5:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:2 (4:1, 0:0, 1:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 24.10.2015, 18:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Zřejmě rozhodující úder zasazuje do klece Dlouhého JAKUB ČUŘÍK, ten využil přihrávku Patrika Moskala, když byl Dlouhý venku z klece a pro prostějovského rodáka to byla jednoduchá střela do odkryté branky. Asistence:Patrik Moskal.
     
    49:33
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili, Veselý předal v útočném pásmu ROMANU CHLOUBOVI a ten přes obránce trefuje znovu pod horní tyčku. Asistence: Radek Veselý.
     
    16:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilovka Prostějova! Patrik Moskal našel na modré PAVLA MOJŽÍŠE a jeho střela propadla Dvořákovi do branky. Asistence: Patrik Moskal a Jakub Čuřík.
     
    09:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov rychle odskakuje na rozdíl dvou branek. Střelu Protivného od modré doráží bekhendem za ležícího Dvořáka JAKUB ŠLAHAŘ. Asistence: Tomáš Protivný.
     
    08:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi znovu odskakují do vedení. Střelu JAKUBA ČUŘÍKA Dvořák vyrazil nad sebe, padající kotouč mu ale zapadl do branky. Asistence: Patrik Moskal.
     
    06:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté rychle odpovídají. Domácí obrana zapomněla na ROMANA CHLOUBU a ten z kruhů trefuje přesně pod horní tyčku. Asistence: Marek Račuk a Radek Veselý.
     
    05:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Na modrou se dostal ideálně kotouč k MARKOVI DRTINOVI a ten tvrdou ránou trefil přesně k tyči. Asistence: Lukáš Luňák.
    Marken.cz

    Miroslav Klimeš

    Branky a nahrávky: 6. Drtina (Luňák), 9. Čuřík (Moskal), 10. Šlahař (Protivný), 17. Mojžíš (Moskal, Čuřík), 56. Čuřík (Moskal) – 7. Chlouba (Račuk, Veselý), 50. Chlouba (Veselý)


    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Husák, Protivný, Sova, Kaluža, Vokurka, Drtina, Mojžíš, Rudl – Čuřík, Krejčík, Kuncek, Luňák, Volek, Illéš, Staněk, Dragoun, Šlahař, Moskal, Novák, Venkrbec. Trenér: K. Přecechtěl.
    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (Dlouhý) – Charousek, Drobný, Mrázek, Cestr, Černý, Rohan – Račuk, Macháček, Vaněk, Huňady, Hejcman, Chrpa, Doležal, Vrána, Veselý, Hlava, Chlouba, Šťovíček. Trenér: J. Beck.

    Rozhodčí: P. Přikryl – Polák, Rampír
    bahis siteleri