Košice – Skalica 2:1 (po pr.) | Orange 20 – Trenčín 0:3 (kon.)
po prodl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Úterý 27.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:52 DUDÁŠ - 2:1
     
    63:52
    Košice dali gól!
    Teraz už ale gól padol, pre Skalicu je to smolný moment, keďže domáci sa presadili len minútu pred koncom predĺženia. Hrdinom stretnutia sa stal MARTIN DUDÁŠ, ktorý zodvihol ruky nad hlavu.
     
    63:30
    Tie samozrejme nemusia prísť, dokázať to chceli Košice, ktoré sa následne nedokázali presadiť ani zo skrumáže pred bránkou po tom, čo Romančíkovi vypadol puk a ani ďalšie zo striel v sieti neskončili.
    58:46
     
    58:46
    Aj Šedivý sa chce strelecky presadiť, aj preto unikal po pravej stane obrane súpera, jeho strelecké zakončenie napokon Romančík dokázal pokryť.
    57:58
     
    57:58
    Tá prišla v tejto chvíli a nešlo vôbec o zbytočné zakončenie, do puku sa v kruhu na vhadzovanie oprel Šoltés, pri jeho zakončení musel Romančík previesť svoje kvality a rýchlosť.
     
    57:01
    Skalica – Brendl – 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    55:00
    Takmer som to ale zakríkol, Košice sa teraz ocitli vo veľkej príležitosti na skórovanie, na tribúnach Steel arény to len tak zhučalo, puk sa ale v sieti nezatrepotal.
     
    48:01
    Skalica – Novák – 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    46:32
    Presilovková formácia na čele s Tomášom Hrnkom teraz narobila v útočnom, pásme poriadny vietor, predovšetkým v momente, kedy menovaný puk dobre nahodil pred bránku, kde po skrumáži Romančík puk dokázal priľahnúť.
    45:57
     
    45:57
    Košice začali presilovú hru 5 proti 4 veľmi aktívne a po dlhej kombinácii prišlo strelecké zakončenie od modrej čiary, Romančík zrejme schytal puk do hlavy a padol na ľad.
     
    45:22
    Skalica – Studenič – Hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    44:13
    Košice – Lapšanský – 10 minút za nešportové správanie hráča.
     
    44:13
    Skalica – Ďurák – 10 minút za nešportové správanie.
     
    44:13
    Pred bránkou Skalice sa teraz diali veci, pred vhodením puku do hry prišlo k potýčkam medzi Ďurákom a Lapšanským, prvý menovaný zasiahol domáceho hráča nepochopiteľne hokejkou. Celú situáciu sa vydal riešiť Hrnka a čiaroví mali čo robiť, aby ho udržali v bezpečnej vzdialenosti.
    42:03
     
    42:03
    Puk sa po buly poriadne podrážal, a to až priamo pre kapitána domácich, Mareka Bartánusa, ktorý zrejme túto situáciu nečakal a osamotený pred Romančíkom tak lepšiu strelu nevymyslel.
     
    41:59
    Skalica – Kovalovský – 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    41:40
    Po jednom zo súbojov teraz ležal na ľadovej ploche ležať zrejme Pavúk, ktorý sa na zemi zvíjal v bolestiach, napokon sa ale dokázal pozviechať a odkorčuľoval na hráčsku lavicu.
     
    40:45
    Košičania v dobrej príležitosti, konkrétne to bol Pavúk, ktorý sa na malý moment ocitol pri ľavom kruhu s pukom nepokrytý, jeho strela príklepom napokon skončila na zadnom mantineli.
     
    39:50
    Na ľavej strane sa s pukom na hokejke ocitol osamotený Dudáš, ktorý teraz so zakončením zbytočne váhal a kým vypálil, prikorčuľoval k nemu jedne z obrancov Skalice, ktoré jeho zakončenie zblokoval.
     
    35:25
    Bartoš si prebral voľný puk v strednom pásme, následne dal do korčuľovania všetky svoje sily, ani tak sa ale nedokázal zbaviť dvojice brániacich hráčov Skalice. To je pre Košice škoda, mohli ísť do ďalšej veľkej šance.
    34:11 Dalibor BORTŇÁK - 1:1
     
    34:11
    Košice dali gól!
    Veľmi pekná akcia Košíc, Hrnka vyhral buly na modrú čiaru, kde Šedivý ešte prihral voľnému DALIBOROVI BORTŇÁKOVI, ktorý strelou švihom do protipohybu Romančíka nedal gólmanovi Skalice šancu na zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý.
    33:40
     
    33:40
    Košice s pukom obliehali bránku Patrika Romančíka, ktorý sa šiel medzi troma žrďami roztrhať, aby bol pri každej situácii ako prvý, napokon Skalica tlak súpera ustala.
     
    27:40
    Už som chcel Skalicu pochváliť za dobrú hru počas vlastného oslabenia, to som ale musel rýchlo odvolať, keďže hostia zabudli na jedného z domácich hokejistov, ktorý sa mohol tešiť z vyrovnávajúceho gólu.
     
    26:12
    A domáci si zo svojho snaženia vybojovali presilovú hru, na trestnú lavicu korčuľuje Kovalovský – seknutie.
    24:40 René ŠKOLIAK - 0:1
     
    24:40
    Skalica dala gól!
    Teraz ale prišla fáza zápasu, kedy Skalica negovala moje slová a na súpera vyvinula veľký tlak, ktorý pramenil do prvého gólu. Presadil sa RENÉ ŠKOLIAK, ktorý tak zúročil presilovú hru. Asistencie: Lukáš Klíma, Miroslav Ďurák.
     
    22:49
    Košice – Bortňák – 2 minúty za hákovanie.
    21:40 Veľká šanca Deyla
     
    21:40
    Brankár Skalice predviedol vynikajúci zákrok a udržal bezgólový stav! Romančík teraz lapačkou vychytal zakončenie Deyla, ktorý sa už takmer radoval z presného zásahu.
     
    21:07
    Mladík Studenič sa teraz s pukom obtočil okolo bránky súpera, kde sa následne dokázal dostať aj k zakončeniu, v páde ale nedokázal puk zodvihnúť ponad ľavý betón Halásza.
    16:44
     
    16:44
    Veľmi zaujímavá situácia sa ale odohrala na opačnej strane klziska, kde musel Halász predviesť zatiaľ svoj najdôležitejší zákrok, puk letel z priestoru medzikružia medzi jeho betóny, ktoré stihol včas sklopiť.
     
    11:55
    Košice sa usadili pred Romančíkom, ktorý teraz po jednej zo striel vytiahol krásny semafór, keď puk letiaci priamo do siete ukryl vo svojej lapačke.
     
    09:44
    Videli sme prvú veľkú príležitosť v zápase, na svedomí ju mali Košice, ktoré sa do útočného pásma rútili s dvoma korčuliarmi, napokon vzal na seba zodpovednosť Šoltés, po ktorého delovke Skalicu zachránila ľavá žrď Romančíkovej bránky!
     
    06:25
    Lelkeš teraz vletel do pásma s pukom ako víchor, zbytočne nepremýšľal a z priestoru medzikružia ho okamžite posielal na Romančíka, ktorý bol nútený dobrým zákrokom zneškodniť strelu domáceho útočníka.
     
    05:52
    Skalica – Barák – 2 minúty za podrazenie.
     
    03:38
    Košice – Hrnka – 2 minúty za podrazenie.
     
    01:15
    Hra nabrala od úvodných sekúnd na tempe, Košice sa presunuli s pukom bleskovo až do útočného pásma, kde po krátkej kombinácii preveril Romančíkovu pozornosť Bicek, ktorý ranou spomedzi kruhov puk do siete nezasunul.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Bortňák (Šedivý), 64. Dudáš – 25. Školiak (Klíma, Ďurák)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Lelkeš, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) – Hrnka, Suja, Šoltés – Bortňák, Jenčík, Boltun, Hričina.
    HK Skalica: Romančík – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Zukal, Rožník – Lantoš, Školiak, Studenič – Klíma, Brendl, Komínek – Brodek, Jass, Bezúch – Kovalovský, Mickievics, Korytko

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Smrek
    bahis siteleri