Čeljabinsk – Soči 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:0, 2:3, 0:0)
HK Soči
Čtvrtek 29.10.2015, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Traktor Čeljabinsk sice v zápase s HK Soči přišel velmi rychle o tříbrankové vedení, nicméně přidal další dvě branky, a zvítězil 5:3 !

    V první třetině dnešního zápasu to dlouho vypadalo, že branku neuvidíme. V závěru třetiny však přišel velký výpad hostujícího Soči! Během necelých dvou minut se prosadil Andrej Pervyšin, Andrej Popov a Semjon Kokujov! Konstantin Barulin opustil branku Soči již po druhé brance.

    I průběh druhé střetiny nenasvědčoval, že by se mělo jednat o nějakou přestřelku. Vše však odstartovala branka hostujícího Romana Ljuduchina. O pár desítek sekund později se navíc trefil i Andrej Kosticyn! Ve 35. minutě navíc proměnil přesilovou hru střelou od modré Zijat Pajgin, který srovnal na 3:3! Ve 38. minutě však dokázal Čeljabinsk využít přesilovou hru zásluhou Vjačeslava Osnovina, a šel znovu do vedení! O necelou minutu později to navíc s domácími vypadalo ještě lépe, když se prosadil Jegor Martjonov!

    Ve třetí třetině měly oba týmy k dispozici hned několik přesilových her, nicméně divácí v Yunost Sport Palace se již branky nedočkali!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Filip Novák (CLJ) – 0+1, 1 střela, TOI – 22:27
    Martin Růžička
    (CLJ) – 0+1, žádná střela, TOI – 15:07

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:18:32)
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Ve vlastní pásmu získal kotouč hostující Max Warn, který hned po přejetí modré čáry vystřelil. Demčenko byl však na svém místě!
     
    58:39
    V dobré střelecké pozici na modré čáře byl domácí Filip Novák. Český obránce si však na střelu netroufl!
     
    58:15
    Danil Gubarev se hned zapojil do útočné akce, a krásnou přihrávkou našel mezi kruhy Popova. Ten byl při zakončení faulován Alexejem Semjonovem, který je vyloučený! Traktor tak bude mít k dispozici necelé dvě minuty před koncem přesilovou hru!
     
    57:45
    Čeljabinsk však své oslabení zvládl velmi dobře, a Danil Gubarev je již zpět na ledové ploše!
     
    57:10
    Skačkov operoval s kotoučem na levé straně. Následně ho poslal na modrou, odkud vypálil Pajgin. Jeho střela však skončila mimo!
     
    56:40
    Hostující Zijan Pajgin se pokoušel projít do útočného pásma přes levou stranu, nicméně jeho spoluhráč Morozov byl o chvilku dříve v útočném pásmu, a je odpískán ofsajd!
     
    56:09
    Hned po vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Wilson. Střela amerického obránce však skončila na tyči, následnou dorážku dokázal Demčenko pokrýt!
     
    55:52
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Gubarev, a Soči má čtyři minuty před koncem přesilovou hru!
     
    55:18
    Michail Jakubov měl proti sobě obránce, a tak pouze nahodil kotouč za branku, kde se ho zmocnil Kazionov. Ruský útočník si vyjel před branku, nicméně Demčenka rychlou střelou nepřekvapil!
     
    54:53
    Obránce Šviděnko se pokoušel dlouhou přihrávkou najít na modré najetého Kosticyna. Běloruský útočník však kotouč nestihl, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    54:29
    Soči se snaží být po návratu Morozova z trestné lavice velmi aktivní, nicméně času již moc nezbývá!
     
    53:23
    Těsně před návratem Morozova střílel od modré Maxim Jakucenja. Jeho tvrdá střela však těsně minula pravou tyč branky Gavrilova!
     
    52:56
    Soči se opět dokázalo osvobodit, domácí celek se však do útočného pásma velmi rychle vrátil.
     
    52:26
    Tentokrát se však Traktor usadil v útočném pásmu, a obránce Quint našel přesnou příhrávkou na hranici levého kruhu Osnovina. Jeho střela zprvní však skončila mimo!
     
    51:55
    Začátek přesilové hry se však domácímu celku příliš nepovedl. Hostům se podařilo dvakrát vyhodit kotouč z vlastního pásma.
     
    51:24
    Velká komplikace pro Soči! Na trestnou lavici míří Jegor Morozov, který podrazil za brankou domácích Gubareva, a Čeljabinsk si zahraje přesilovou hru!
     
    50:16
    Obrovskou šanci měl po návratu Penkovskije domácí Stanislav Čistov, který dostal na pravou stranu přihrávku od Popova. Jeho pohotovou střelu však dokázal Gavrilov lapit!
     
    49:42
    Ben Maxwell nebezpečně vystřelil z levé strany, nicméně jeho pokus zablokoval obránce Borodkin! Čeljabinsk následně vyhazuje!
     
    49:12
    I v tomto případě Čeljabinsk zvládl své oslabení skvěle. Jakucenja obral o kotouč Wilsona, a vyvezl jej do středního pásma.
     
    48:36
    Začátek přesilové hry se však hostujícímu celku příliš nepovedl. Domácí kouč poslal na oslabení i Martina Růžičku, kterému se podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    48:08
    Hostující Soči mělo v útočném pásmu velký tlak, který vyústil ve vyloučení! Na trestnou lavici odchází Arťjom Penkovskij!
     
    47:11
    Soči se hnalo do dalšího protiútoku, který táhl středem hřiště Ignatuškin. Jeho následnou přihrávko našel Kosticyna, kterému se však zakončení nepovedlo.
     
    45:52
    Hostující Max Warn se prokličkoval až mezi kruhy, odkud vyslal rychlou střelu, tu však dokázal brankář Demčenko vyrazit do rohu kluziště!
     
    45:22
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Čeljabinsk. Růžičkova lajna se dostala do kombinace v útočném pásmu, avšak do zakončení nikoliv!
     
    44:23
    Ilja Krikunov si prodloužil své střídání, a dostal se ke kotouči v útočné třetině. Následná přihrávka ruského útočníka však nikoho před brankou nenašla.
     
    43:43
    Teď se však do útoku podívalo také Soči. Andrej Kosticyn se dokázal prokličkovat po levé straně do útočného pásma. Následná přihrávka běloruského útočníka našla Krikunova, který však branku minul.
     
    42:55
    Domácí celek je zatím ve třetí třetině aktivnější. Pěknou přihrávku na modrou čáru dostal domácí Glinkin, jehož svižnou střelu však dokázal Gavrilov lapit.
     
    42:19
    Martin Růžička poslal kotouč za branku Gavrilova. Pozorný ruský brankář však šel ven z branky, a rozehrál k obráncům.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I průběh druhé střetiny nenasvědčoval, že by se mělo jednat o nějakou přestřelku. Vše však odstartovala branka hostujícího Romana Ljuduchina. O pár desítek sekund později se navíc trefil i Andrej Kosticyn! Ve 35. minutě navíc proměnil přesilovou hru střelou od modré Zijat Pajgin, který srovnal na 3:3! Ve 38. minutě však dokázal Čeljabinsk využít přesilovou hru zásluhou Vjačeslava Osnovina, a šel znovu do vedení! O necelou minutu později to navíc s domácími vypadalo ještě lépe, když se prosadil Jegor Martjonov!

    Před třetí třetinou, která začne přibližně v 16:44, tak Čeljabinsk vede dvoubrankovým rozdílem!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:03
    Jakubov se dokázal uvolnit za brankou Traktoru, a následnou přihrávkou hledal před brankou Žerděva, ten se však do zakončení nedostal.
     
    38:33
    Alexej Kručinin se pokoušel dostat do útočného pásma přes pravou stranu. Jeho postup však zastavil obránce Wilson!
    Jegor MARTJONOV - 5:3
     
    37:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Neskutečné, jedním slovem neskutečné! Traktor byl ještě ve 35. minutě zralý na "ručník", teď však opět vede dvoubrankovým rozdílem! Na konci krásné akce domácího celku byl JEGOR MARTJONOV, který poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Semjon Kokujov, Nikita Chlystov
    Vjačeslav OSNOVIN - 4:3
     
    37:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk však svou přesilovou hru zahájil skvěle, a také ji využívá! Domácí celek se tak dostává zpět do vedení! Filip Novák dostal kotouč na pravou stranu, kde se nacházel Jakucenja. Jeho střelu vyrazil Gavrilov přímo na hokejku VJAČESLAVA OSNOVINA, který dokázal dostat kotouč do branky! Asistence: Maxim Jakucenja, Filip Novák
     
    36:24
    Teď však bude mít Traktor možnost se dostat zpět do vedení! Kručinin byl podražený Jegorem Mozorovem, který odchází na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    36:09
    Po nepřesné rozehrávce hostů se mohl Traktor dostat do zajímavého útoku. Přihrávka Rybakova na Gubareva však nebyla přesná.
     
    35:26
    Domácí Trakrot se nachází v těžké krizi. Tentokrát se domácím nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
    Zijat PAJGIN - 3:3
     
    34:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Oba týmy si zatím v zápasech vybraly své slabší chvilky! Tuto pasáž má za sebou Čeljabinsk, který právě inkasoval třetí branku, a máme vyrovnáno! Soči vycházela přesilová hra, a kombinovalo v útočném pásmu. Následně se kotouč dostal na modrou čáru, odkud vystřelil ZIJAT PAJGIN, jehož střelu nedokázal Demčenko vyrazit! Asistence: Ilja Krikunov
     
    34:16
    Další komplikace pro domácí celek! Na trestnou lavici usedá obránce Arťjom Borodkin, který nedovoleným způsobem poslal k zemi Nikolaje Žerděva!
    Andrej KOSTICYN - 3:2
     
    33:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! O pár desítek sekund později se Socič prosazuje znovu, a rozdíl je již pouze jednobrankový! Čeljabinsk opět zaváhal ve středním pásmu, a hosté se dostali do přečíslení! Ignatuškin skvěle načasoval přihrávku pro ANDREJE KOSTICYNA, který nedal Demčenkovi šanci! Asistence: Ilja Krikunov
    Roman LJUDUCHIN - 3:1
     
    33:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči však střílí kontaktiní branku! ROMAN LJUDUCHIN dostal přihrávku za obranu, dokázal se dostat před obránce, a skvěle svůj únik také zakončil! Demčenko již nedokázal zasáhnout! Bez asistence.
     
    32:50
    Glinkin se dokázal prokličkovat středním pásmem, a následně si to namířil do útočného pásma. Před hostující hráče se však do zakončení nedostal.
     
    31:59
    Obrovská šance domácího celku! Traktor se dostal do přečíslení, která trojice hráčů vyřešila skvěle! Rybakov poslal kotouč na levou stranu por Gubareva, jehož pohotovou střelu však skvěle vyrazil Gavrilov!
     
    31:19
    Soči neuspělo s přechodem do útočného pásma, a tak první obranná dvojice zavezla kotouč zpět do vlastního pásma.
     
    30:39
    Martin Růžička předal v pravém rohu kotouč Jakucenjovi, který pohotově vystřelil. Jeho pokus však zblokoval obránce do ochranné sítě!
     
    30:17
    Hostující trenér velmi chytře poslal na led první formaci, která pokračovala v kombinaci v útočném pásmu. Krikunov poslal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel Wilson. Jeho střela však mířila nad branku!
     
    29:57
    Tlak čtvrté formace hostů pokračoval! Jakubov tentokrát skvělou přihrávkou našel na levé straně Kazionova. Ani jeho střela však neměla gólové parametry.
     
    29:26
    Hostující Soči se dostalo do kombinace v útočném pásmu, kde vystřelil Michail Jakubov. Jeho střela z otočky však mířila mimo!
     
    28:41
    Aktivní Glinkin operoval s kotoučem v útočném pásmu. Svou následnou přihrávkou se pokoušel najít Popova, nicméně ten nedokázal kotouč zpracovat.
     
    27:52
    Na modrou čáru dostal kotouč hostující Jevgenij Skačkov, kterého však velmi dobře bránil Gubarev. Obra borci následně spadli na led, a vjeli do branky, kterou dostali z původního postavení. Následuje vhazování v pásmu Traktoru!
     
    27:22
    Tentokrát to udělal Osnovin, který předal kotouč na modré Arťjomu Borodkinovi. S následnou jeho střelou si však Gavrilov poradil!
     
    26:39
    Do útočného pásma zavezl kotouč Quint, který následně poslal kotouč pod sebe pro Čistova. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    26:03
    Arťjom Penkovskij dostal za obranu krásnou přihrávku od Kručinina. Zakončení ruského útočníka však k překonání Gavrilova nevedlo!
     
    25:25
    Hostujícímu celku tentokrát velmi těsně vyšel přechod přes modrou čáru, nicméně Kosticyn se před Chlystova ke střel nedostal!
     
    24:46
    Po velké chybě obránce Šviděnka se ke kotouči dostal Jegor Martjonov, který si však na střelu netroufl, a raději zatáhl kotouč za branku.
     
    24:07
    Třetí přesilová hra se domácímu celku příliš nepovedla, a Pjotr Sčastlivij už je zpátky na ledě! Kotouč je ve středním pásmu...
     
    23:42
    Vjačeslav Osnovin operoval s kotoučem na levé straně. Jeho následnou přihrávkou našel na modré volného Danila Gubareva, jehož tvrdou ránu však Gavrilov lapil!
     
    23:09
    Traktor se však dokázal dostat zpět, a kombinoval v útočném pásmu. Od modré to zkoušel Filip Novák, který však trefil pouze bránícího Bernackije!
     
    22:33
    Úvod přesilové hry se však domácímu Traktoru nevydařil. Přihrávka Borodkina na Popova nebyla přesná, a domácí celek přišel o útočné pásmo.
     
    22:07
    Další přesilovou hru si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici odchází za podražení Pjotr Sčastlivij!
     
    21:48
    Do útočného pásma najel po levé straně Semjon Afonasjevskij, který vyslal svižnou střelu, tu však dokázal srazit Wilson do ochranné sítě.
     
    21:12
    Úvod druhé třetiny zatím vychází lépe domácímu celku, který momentálně kombinuje v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině dnešního zápasu to dlouho vypadalo, že branku neuvidíme. V závěru třetiny však přišel velký výpad hostujícího Soči! Během necelých dvou minut se prosadil Andrej Pervyšin, Andrej Popov a Semjon Kokujov! Konstantin Barulin opustil branku Soči již po druhé brance.

    Druhá třetina začne přibližně v 15:51!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:03
    Filip Novák nebezpečně vypálil od modré čáry. Náhradník Gavrilov kotouč vyrazil pouze před sebe. K dorážce se sápal Popov, toho však zablokoval Wilson.
     
    18:29
    Soči se pokouší ještě v závěru první třetiny snížit, nicméně obrana Traktoru pracuje skvěle.
    Semjon KOKUJOV - 3:0
     
    17:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Soči závěr první třetiny vůbec nezvládá, a dostává třetí branku v rychlém časovém sledu! Na levé straně vybojoval důležitý souboj Rybakov, který dokázal dostat kotouč před branku, kde se nacházel SEMJON KOKUJOV, který doklepl kotouč do sítě! Asistence: Alexander Rybakov
    Andrej POPOV - 2:0
     
    16:44
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácímu celku tato pasáž hry vychází na jedničku, a dostávají se do dvoubrankového vedení! Anton Glinkin vybojoval kotouč pro ANDREJE POPOVA, jehož střela skončila v síti! Barulin navíc odjíždí na střídačku! Asistence: Anton Glinkin
    Andrej PERVYŠIN - 1:0
     
    16:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po následném vhazování v pásmu Soči se však domácí Traktor prosazuje! Vhazování vyhrál Vjačeslav Osnovin na modrou čáru, kde se nacházel ANDREJ PERVYŠIN, jehož nahození skončilo v síti! Myslím, že Barulin nemá příliš čisté svědomí .. Asistence: Vjačeslav Osnovin, Martin Růžička
     
    16:24
    Domácí Stanislav Čistov zakombinoval na levé straně s Kručininem, který se nakonec dostal do zakončení. Jeho ránu však vykryl Barulin!
     
    15:32
    Deron Quint skvěle napadal rozehrávku svého soupeře, a vybojoval kotouč pro Popova. Ruský útočník hledal před branku Glinkina, avšak jeho střela byla zablokovaná.
     
    14:58
    Soči získalo kotouč ve vlastní třetině, nicméně třetí formace byla na ledě příliš dlouho, a tak Mamašev zavezl kotouč za branku Barulina.
     
    14:21
    Čeljabinsk vyhrál vhazování ve vlastní třetině, a velmi rychle se dostal na opačnou polovinu. Ke střele z mezikruží se dostal Pestunov, který však Barulina nepřekonal.
     
    14:10
    Andrej Kosticyn obdržel přihrávku na levé straně od Krikunova, a namířil si to přímo přes Demčenka. Domácí brankář však dokázal střelu běloruského útočníka chytit!
     
    13:46
    Soči se octilo ve vlastní třetině pod velkým tlakem napadajících hráčů. Obránce Wilson s Pajginem však situaci zvládli!
     
    12:48
    Druhá formace Traktoru si nedala pokoj, a do útočného pásma najel ve velké rychlosti Čistov. Jeho střelecký pokus však Barulin vyrazil.
     
    12:19
    Čistov dokázal uvolnil Osnovina, který operoval s kotoučem na pravé straně. Hostující celek však velmi dobře bránil, a do zakončení svého soupeře nepustil.
     
    11:42
    Soči mohl zahrozit z rychlého protiútoku, nicméně Igor Ignatuškin však svou střelu z levé strany nenasměroval přesně.
     
    11:03
    Žerděv operoval s kotoučem za brankou, nicméně stále se nemohl zbavit bránícího Martjonova. Následně ruský útočník poslal přihrávku na modrou pro Pajgina, kterému však kotouč přeskočil hůl.
     
    10:41
    Igor Ignatuškin najel vcelku jednoduše do útočného pásma, jenže to mělo problém, ruský útočník se nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    10:02
    Povedené střádání třetí formace domácích pokračovalo, nicméně hráči Soči se zanedlouho ke kotouči dostali, a vyhodili ho do středního pásma.
     
    09:26
    Na druhé straně mohl zahrozit Traktor! Jakucenja skvěle načasoval přihrávku před branku na Růžičku, který však promáchl!
     
    08:43
    Ben Maxweel se dostal ke kotouči v pravém rohu, po chvilce se rozhodl ho předat do jízdy Morozovy, ten byl však dobře bráněn obráncem Quintem.
     
    08:19
    Barulin tentokrát pomohl svému týmu s vyhozením kotouče do středního pásma, a Andrej Kosticyn je zpět na ledě!
     
    07:49
    Ani tentokrát se rozehárvka Čeljabinsku nepovedla, a přihrávka Quinta našla pouze hostujícího Wilsona, který poslal kotouč obratem na polovinu domácího celku.
     
    07:31
    Soči se dokázalo osvodobit, a Traktoru se zatím nedaří dostat zpět do útočného pásma.
     
    07:00
    Před branku si na přihrávku od Pervyšina najel Anton Glinkin, jehož pohotová střela však mířila těsně mimo!
     
    06:36
    Od modré čáry vypálil obránce Martjonov, jehož střelu Barulin vyrazil pouze před sebe, nicméně nikdo z domácího celku se do zakončení následně nedostal, a Barulin situaci zvládl.
     
    06:17
    Velmi povedené střídání třetí formace Traktoru však pokračovalo. U modré čáry navíc fauloval Andrej Kosticyn, a je z toho přesilová hra pro Traktor!
     
    05:52
    Martin Růžička si najížděl na útočnou modrou na přihrávku od Borodkina, nicméně českému útočníkovi nesedlo zpracování, a kotouč mu utekl do rohu kluziště.
     
    05:17
    Na druhé straně předvedlo Soči povedenou kombinaci v útočném pásmu. Na jejím konci byla střela Žerděva, který však pozorného Demčenka nepřekonal.
     
    04:53
    Od modré to zkoušel americký obránce Quint, který však své nahození na branku Barulina nenasměroval.
     
    04:19
    Hostujícímu celku se sice podařilo dostat do pásma, avšak do zakončení nikoliv. Na ledě už se navíc prohání také Rybakov, a domácí jsou v plném počtu!
     
    03:54
    Soči se zatím úvodní přesilová hra příliš nedaří. Traktor se dokázal dostat ke kotouči, a osvobozuje se. Do konce trestu Rybakova zbývá již jen třicet sekund!
     
    03:18
    Před branku domácího brankáře najel Jevgenij Skačkov, který se však přes bránícího Quinta do zakončení nedostal. Traktor následně vyhazuje.
     
    02:50
    Hned na začátku přesilové hry se do zakončení dostal hostující Ilja Krikunov, jehož ránu však Demčenko dokázal vyrazit před sebe. Následně se však nacházel v brankovišti Ignatuškin, a hra je vykázana do středního pásma.
     
    02:25
    Tentokrát se však domácímu Traktoru nepodařilo projít do útočného pásma. Rozhodčí však následně přerušil hru, neboť bude vyloučen jeden z domácích hráčů. Na trestnou lavici míří Rybakov.
     
    01:41
    Jakuncenja si najel na pravou stranu na přihrávku Pervyšina. Jeho pohotové zakončení však zablokovala obrana Soči!
     
    01:15
    Úvod utkání zatím vychází lépe domácímu celku, který kombinoval v útočném pásmu. Práci s pukem však nezvládl Čistov, kterému kotouč utekl.
     
    00:39
    O pár vteřin později se však k puku dostal opět Glinkin, který již tentokrát přesně mířil, nicméně Barulin dokázal úspěšně zasáhnout.
     
    00:22
    Do první střelecké příležitosti dnešního utkání se dostal Glinkin, který si najel do útočného pásma po levé straně, nicméně jeho střela nebyla přesná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilšin) – Quint (C), Borodkin, Martjonov, Chlystov, Novák, Pervyšin, Petrov (A) – Pestunov (A), Popov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij

    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Wilson, Pajgin, Šviděnko (A), Semjonov (C), Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin (A), Kosticyn – Morozov, Maxwell, Skačkov – Warn, Sčastlivij, Anisin – Jakubov, Žerděv, Kazionov.
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem čtyři duely. My se společně zaměříme na střetnutí Traktoru Čeljabinsk s HK Soči. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    TRAKTOR ČELJABINSK
    Traktoru se povedl začátek sezóny, následně se však zranil Pavel Francouz, a výkony šly dolů. Momentálně se Traktor nachází na desáté příčce tabulky, a na svém kontě má 33 bodů. Čeljabinsk však na postupovou příčku neztrácí příliš bodů, a jeho postup do vyřazovací části je reálný.

    Traktoru se v posledních zápasech příliš nedařolo. Na západním tripu prohrál hned tři duely. Svěřence Andreje Nikolišina navíc může velmi mrzet prohra 2:4 na hřišti poslední Lady Togliatti. V posledním zápase si však Čeljabinsk vše vynahradil. V domácím prostředí dokázal porazit vedoucí celek celé KHL, Lokomotiv Jaroslav, 2:1! Jednou brankou přispěl k vítězství také Martin Růžička! V brankovišti podal skvělý výkon Pavel Francouz, který by se měl do branky postavit i dnes!
     
    HK SOČI
    Soči zatím svými výkony v nové sezóně velmi překvapuje, a je na velmi slušné deváté pozici Západní konference. Na svém kontě má 38 bodů, a klub z jížní části Ruska jistě pomýšlí na účast ve vyřazovací části!

    Soči překvapilo domácí výhrou 3:0 nad finským Jokeritem, který předvádí v sezóně skvělé výkony. Následně však svěřenci Vjačeslava Bucajeva prohráli na ledě Podolsku 1:3. Utkání v hlavním městě však Soči vyšlo parádně. Dokázalo totiž vyhrát na ledě Dynama Moskva 4:2! V posledním utkání se Soči představilo na ledě Nižněkamsku, kde však prohrálo na samostatné nájezdy 1:2. Do dnešního utkání bude Soči vstupovat v roli mírného outsidera, který by však mohl překvapit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Pervyšin (Osnovin, Růžička), 17. Popov (Glinkin), 18. Kokujov (Rybakov), 38. Osnovin (Jakucenja, Novák), 38. Martjonov (Kokujov, Chlystov) – 34. Ljuduchin, 34. Kosticyn (Krikunov), 35. Pajgin (Krikunov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilšin) – Quint (C), Borodkin, Martjonov, Chlystov, Novák, Pervyšin, Petrov (A) – Pestunov (A), Popov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij
    HK Soči: Barulin (od 17.Gavrilov) – Wilson, Pajgin, Šviděnko (A), Semjonov (C), Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin (A), Kosticyn – Morozov, Maxwell, Skačkov – Warn, Sčastlivij, Anisin – Jakubov, Žerděv, Kazionov
    bahis siteleri