Čeljabinsk – Soči 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:0, 2:3, 0:0)
HK Soči
Čtvrtek 29.10.2015, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Danil Gubarev se hned zapojil do útočné akce, a krásnou přihrávkou našel mezi kruhy Popova. Ten byl při zakončení faulován Alexejem Semjonovem, který je vyloučený! Traktor tak bude mít k dispozici necelé dvě minuty před koncem přesilovou hru!
     
    56:09
    Hned po vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Wilson. Střela amerického obránce však skončila na tyči, následnou dorážku dokázal Demčenko pokrýt!
     
    55:52
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Gubarev, a Soči má čtyři minuty před koncem přesilovou hru!
     
    51:24
    Velká komplikace pro Soči! Na trestnou lavici míří Jegor Morozov, který podrazil za brankou domácích Gubareva, a Čeljabinsk si zahraje přesilovou hru!
     
    50:16
    Obrovskou šanci měl po návratu Penkovskije domácí Stanislav Čistov, který dostal na pravou stranu přihrávku od Popova. Jeho pohotovou střelu však dokázal Gavrilov lapit!
     
    48:08
    Hostující Soči mělo v útočném pásmu velký tlak, který vyústil ve vyloučení! Na trestnou lavici odchází Arťjom Penkovskij!
     
    45:52
    Hostující Max Warn se prokličkoval až mezi kruhy, odkud vyslal rychlou střelu, tu však dokázal brankář Demčenko vyrazit do rohu kluziště!
    Jegor MARTJONOV - 5:3
     
    37:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Neskutečné, jedním slovem neskutečné! Traktor byl ještě ve 35. minutě zralý na "ručník", teď však opět vede dvoubrankovým rozdílem! Na konci krásné akce domácího celku byl JEGOR MARTJONOV, který poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Semjon Kokujov, Nikita Chlystov
    Vjačeslav OSNOVIN - 4:3
     
    37:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk však svou přesilovou hru zahájil skvěle, a také ji využívá! Domácí celek se tak dostává zpět do vedení! Filip Novák dostal kotouč na pravou stranu, kde se nacházel Jakucenja. Jeho střelu vyrazil Gavrilov přímo na hokejku VJAČESLAVA OSNOVINA, který dokázal dostat kotouč do branky! Asistence: Maxim Jakucenja, Filip Novák
     
    36:24
    Teď však bude mít Traktor možnost se dostat zpět do vedení! Kručinin byl podražený Jegorem Mozorovem, který odchází na dvě minuty na trestnou lavici!
    Zijat PAJGIN - 3:3
     
    34:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Oba týmy si zatím v zápasech vybraly své slabší chvilky! Tuto pasáž má za sebou Čeljabinsk, který právě inkasoval třetí branku, a máme vyrovnáno! Soči vycházela přesilová hra, a kombinovalo v útočném pásmu. Následně se kotouč dostal na modrou čáru, odkud vystřelil ZIJAT PAJGIN, jehož střelu nedokázal Demčenko vyrazit! Asistence: Ilja Krikunov
     
    34:16
    Další komplikace pro domácí celek! Na trestnou lavici usedá obránce Arťjom Borodkin, který nedovoleným způsobem poslal k zemi Nikolaje Žerděva!
    Andrej KOSTICYN - 3:2
     
    33:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! O pár desítek sekund později se Socič prosazuje znovu, a rozdíl je již pouze jednobrankový! Čeljabinsk opět zaváhal ve středním pásmu, a hosté se dostali do přečíslení! Ignatuškin skvěle načasoval přihrávku pro ANDREJE KOSTICYNA, který nedal Demčenkovi šanci! Asistence: Ilja Krikunov
    Roman LJUDUCHIN - 3:1
     
    33:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči však střílí kontaktiní branku! ROMAN LJUDUCHIN dostal přihrávku za obranu, dokázal se dostat před obránce, a skvěle svůj únik také zakončil! Demčenko již nedokázal zasáhnout! Bez asistence.
     
    31:59
    Obrovská šance domácího celku! Traktor se dostal do přečíslení, která trojice hráčů vyřešila skvěle! Rybakov poslal kotouč na levou stranu por Gubareva, jehož pohotovou střelu však skvěle vyrazil Gavrilov!
     
    26:03
    Arťjom Penkovskij dostal za obranu krásnou přihrávku od Kručinina. Zakončení ruského útočníka však k překonání Gavrilova nevedlo!
     
    22:07
    Další přesilovou hru si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici odchází za podražení Pjotr Sčastlivij!
    Semjon KOKUJOV - 3:0
     
    17:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Soči závěr první třetiny vůbec nezvládá, a dostává třetí branku v rychlém časovém sledu! Na levé straně vybojoval důležitý souboj Rybakov, který dokázal dostat kotouč před branku, kde se nacházel SEMJON KOKUJOV, který doklepl kotouč do sítě! Asistence: Alexander Rybakov
    Andrej POPOV - 2:0
     
    16:44
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácímu celku tato pasáž hry vychází na jedničku, a dostávají se do dvoubrankového vedení! Anton Glinkin vybojoval kotouč pro ANDREJE POPOVA, jehož střela skončila v síti! Barulin navíc odjíždí na střídačku! Asistence: Anton Glinkin
    Andrej PERVYŠIN - 1:0
     
    16:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po následném vhazování v pásmu Soči se však domácí Traktor prosazuje! Vhazování vyhrál Vjačeslav Osnovin na modrou čáru, kde se nacházel ANDREJ PERVYŠIN, jehož nahození skončilo v síti! Myslím, že Barulin nemá příliš čisté svědomí .. Asistence: Vjačeslav Osnovin, Martin Růžička
     
    14:10
    Andrej Kosticyn obdržel přihrávku na levé straně od Krikunova, a namířil si to přímo přes Demčenka. Domácí brankář však dokázal střelu běloruského útočníka chytit!
     
    07:00
    Před branku si na přihrávku od Pervyšina najel Anton Glinkin, jehož pohotová střela však mířila těsně mimo!
     
    06:17
    Velmi povedené střídání třetí formace Traktoru však pokračovalo. U modré čáry navíc fauloval Andrej Kosticyn, a je z toho přesilová hra pro Traktor!
     
    02:25
    Tentokrát se však domácímu Traktoru nepodařilo projít do útočného pásma. Rozhodčí však následně přerušil hru, neboť bude vyloučen jeden z domácích hráčů. Na trestnou lavici míří Rybakov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Pervyšin (Osnovin, Růžička), 17. Popov (Glinkin), 18. Kokujov (Rybakov), 38. Osnovin (Jakucenja, Novák), 38. Martjonov (Kokujov, Chlystov) – 34. Ljuduchin, 34. Kosticyn (Krikunov), 35. Pajgin (Krikunov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilšin) – Quint (C), Borodkin, Martjonov, Chlystov, Novák, Pervyšin, Petrov (A) – Pestunov (A), Popov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij
    HK Soči: Barulin (od 17.Gavrilov) – Wilson, Pajgin, Šviděnko (A), Semjonov (C), Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin (A), Kosticyn – Morozov, Maxwell, Skačkov – Warn, Sčastlivij, Anisin – Jakubov, Žerděv, Kazionov
    bahis siteleri