Ottawa – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 1:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 29.10.2015, 01:05 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick BONINO - 1:3
     
    58:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tento tah se ale Washingtonu nevyplácí! Ovečkinův pas byl velice nepřesný, puku se ujal NICK BONINO a z vlastního obranného pásma jej poslal do odkryté klece Capitals! Bez asistence.
     
    58:12
    Holtby spěchá na střídačku, domácí jsou v šesti!
     
    52:48
    Dnešní utkání sleduje 18 506 diváků – ve Verizon Center je vyprodáno!
     
    51:20
    Další přesilovková tutovka pro Marcuse Johanssona! Švédský útočník měl před sebou téměř prázdnou branku, ale znovu si vylámal zuby na fantastickém Fleurym!
     
    49:45
    Šance pro Washington! Domácí si zahrají přesilovku, na trestné lavici si dvě minuty odsedí Ian Cole, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    47:05
    Carlson sestřelil Perrona a domácí se vydali směrem vpřed! Na konci jejich akce střílel Ovečkin, poté vznikl před Fleurym závar nemalých rozměrů, ovšem ani trojice hráčů Washingtonu nedokázala puk došťourat za záda brankáře Pens!
    Phil KESSEL - 1:2
     
    43:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins otáčí vývoj utkání! Perron zavezl kotouč do útočné třetiny, kde ho přenechal Malkinovi, který přihávkou skrze brankoviště našel nikým neatakovaného PHILA KESSELA a ten už měl jednoduchou práci. Asistence: Jevgenij Malkin, David Perron.
    Beau BENNETT - 1:1
     
    41:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vedení Caps vydrželo pouhopouhých čtyřiadvacet vteřin! Domácí hokejisté zaváhali při návratu, BEAU BENNETT dostal ideální pas na útočné modré, řítil se sám na Holtbyho, kterého nakonec nadvakrát dokázal překonat – 1:1! Asistence: Nick Bonino, Olli Määttä.
    Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    41:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Když jste v dobré formě, štěstí se zákonitě přiklání na vaší stranu! Názorným příkladem budiž úvodní gól dnešního mače. JEVGENIJ KUZNĚCOV přejel s pukem na holi celé kluziště, jeho nenápadná střela zasáhla nohu couvajícího zadáka Scuderiho, od níž se kus černé pryže odrazil za záda bezmocného Fleuryho. Asistence: Karl Alzner.
     
    40:31
    No a už to mohlo být 1:0 pro Pens! Mezi kruhy dostal ideální pas David Perron, ale z velmi nadějné pozice branku o chloupek minul!
     
    39:39
    Vylučovat se bude na obou stranách a potrestáni budou právě Ian Cole a Tom Wilson. Oba kohouti si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    31:42
    Bäckström opět prokázal svou genialitu! Parádním pasem našel Johanssona, který puk lehce tečoval, avšak Fleury si s touto změnou směru letu puku poradil a předvedl skvělý zákrok!
     
    30:53
    Domácí si zahrají další přesilovku. Vyloučen je David Perron, jenž si odpyká dvouminutový trest za napadení.
     
    28:54
    Další bomba z hole Johna Carlsona. Puk tentokráte nemířil mezi tři tyče, ovšem nebezpečně prosvištěl kolem břevna Fleuryho pokladnice!
     
    27:21
    Domácí si zahrají první přesilovou hru! Za sekání na trestnou lavici míří obránce Kris Letang. Jak si Ovečkinova parta s touto příležitostí poradí?
     
    16:50
    To byla obrovská šance Washingtonu! Stephenson si to namířil směrem do brankoviště, položil si Fleuryho, ale dotlačit puk za ležícího brankáře Pens nedokázal!
     
    10:30
    Závar před Holtbym způsobil svou tvrdou ranou Sprong, puk poskakoval po brankovišti, ale Holtby jej nakonec s pomocí obránců našel a schoval pod lapačkou.
     
    08:28
    Další vyloučení na domácí straně! Za katr usedá Karl Alzner – dvě minuty, hra vysokou holí.
     
    06:43
    Malkin nahrál Crosbymu, který to zkusil ranou z první, ale Holtby se famózně přesunul a předvedl parádní zákrok!
     
    06:24
    Pozor, hosté budou hrát dvojnásobnou přesilovku! Orpik tvrdě přišpendlil Kessela na mantinel a odpyká si dvě minuty za naražení na hrazení. Velmi zbytečný zákrok.
     
    06:09
    První vyloučení utkání! Määttä byl tvrdě sražen Chandlerem Stephensonem, který odchází na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za faul loktem.
     
    04:35
    Obrovská šance pro Capitals! Ovečkin parádně našel Oshieho, který stál sám proti Fleurymu, ale tváří v tvář gólmanovi Pittsburghu branku přestřelil!

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 42. Kuzněcov (Alzner) – 42. Bennett (Bonino, Määttä), 44. Kessel (Malkin, Perron), 59. Bonino


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orpik "A", Carlson, Niskanen, Alzner, Orlov, Chorney – Ovečkin "C", Kuzněcov, Oshie – Johansson, Bäckström "A", Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Stephenson, Burakovsky
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Cole, Scuderi, Määttä, Lovejoy, Dumoulin – Dupuis, Crosby "C", Hörnqvist – Perron, Malkin "A", Kessel – Kunitz "A", Bonino, Sprong – Porter, Cullen, Bennett

    Rozhodčí: Frederick L’Ecuyer, Ian Walsh – Greg Devorski, Mark Shewchyk

    Diváci: 18 506 (vyprodáno)
    bahis siteleri